TBL 19. Hafta | Galatasaray CC 87 - 80 Medical Park Trabzonspor

Ayhan Şahenk Spor Salonu
25.02.2011 Cuma
Saat: 20.00

Şuan tüm konsantrasyonumuz ligde. Final yolunda geçen hafta kazandığımız 2.liği lig sonuna kadar korumak çok önemli.

Geçen maç Ayhan Şahenk'i dolduramayan taraftar umarım takıma özür diler bu maç.

Bu takım herşeyi hakediyor.
 
Takım hak ediyorda arkadaş cuma günü saat 20:00 deki maça nasıl gelebilir ki insanlar... Saat 18:00'de işten çıkan birisi (ikitelli tarafından) nasıl gelebilir ki salona..

Neyse deneyeceğiz artık. Maçı bu saatte, orda oynatanlara inat; yine gelicem, yine gelicem!
 
Önümüzdeki iki iç saha maçı çok kritik ikisinden de galibiyetle çıkmalıyız. Play off öncesi ligi iyi bir yerde bitirmek istiyorsak içerde maç vermememiz gerekiyor. Önümüzde Olin-Banvit-Fenerbahçe deplasmanları var. Mağlubiyet hakkımızı bu 3 maç öncesi tüketmemeliyiz. Umarım salı günkü maçı unutup iyi konsantre oluruz. Taraftarın takıma olan inancı ve heyecanı için de çok önemli bu iki maç. Saldırın aslanlar.
 
Gerçekten bende anlam veremiyorum maçı cuma günü oynamamıza.Bu nasıl bir zihniyettir yahu?Ligde başka takım mı yok cuma günü maç oynayacak...
 
Ligde arka arkaya 2 tane içerde maç oynaycağız.Kazanmamız gerek bu maçı,bakalım son maçtan sonra takım nasıl bir tepki koyacak.

Gitmeye çalışacağım bende..
 
Eski dostla barışmak lazım.Uzun zaman sonra hiç hoş karşılaşmadık.
Kayıpları sindirebilmek zor.Takım hiç haketmese de sadece lig var elimizde.Pozisyonumuz fena değil.Sezon sonuna kadar burada kalmak lazım final diyorsak.Absürd kayıplara yer yok sözün özü.
Rakip ilk yarının aksine tehlikeli.Kolay olacağını zannetmiyorum.Söz takımda,Salı'yı bir nebze unutalım.
 
Twitterda şöyle bir duyuru gördüm

UÇALIM! | Galatasaray CC-MP Trabzonspor maç biletinin fotoğrafını gönder, Türk Hava Yolları'ndan uçak biletini kap!

info@galatasaray.com a Trabzon maçı biletini veya kombineyi net olacak şekilde fotoğraflayıp, başlığa da THY yazıp yolluyorsun. 1. ve 100. gönderen yurtiçi gidiş-dönüş bileti kazanıyor. Ben gönderdim: ) Taraftara hoşluklar yapıyorlar, umarım devamı gelir.
 
Taraftara hoşluklar yapılıyor, her maç Twitter'dan güzellikler oluyor ama yine de bu takıma ilgi az. Eurocup'tan elenmiş olabilirler, lige asılmak, bu sene zirveyi kovalayıp seneye zirvede yer almak için gerekeni yapmak lazım.

Bu THY kampanyası da her maç devam edecek sanırım. 7 liraya Antalya gidiş-geliş güzel iş. :)
 
Önümüzdeki zorlu ve kritik maçlar öncesi önemli bir maç rakibin rasic milosevic wright gibi etkili isimleri var ama türk oyuncu rotasyonu kötü birtek ersin görkem var iyi olarak. Sezon sonunda 2.liği kaybetmemek belki de (az bir ihtimal ama herşey olabilir) 1. olabilmek için böyle maçları mutlaka kazanamalı ve mağlup olcaksakta bu hakkı bu maçlarda harcamayıp Efes FbÜ Olin ve Banvit maçlarına saklamalıyız. Salonun evime çok ters olması yüzünden gidemesemde kalbim takımımızla inşallah bu maçı kayıpsız geçeceğiz ve haftaya KIRMIZI t-shirt lerle Efes maçında görüşeceğiz
 
Cumartesi futbol maçı olduğu için Pazar da Salı günü Estu maçı oynanacağı için olmaz. Federasyon büyük ihtimalle Avrupa maceramızın süreceğini düşündü ve maçı bu güne koydu. Bence bu kadar abartmaya gerek yok.
 

Üst