TBL 19. Hafta l Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 66 - 88 Galatasaray CC

Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

19 Mayıs S.S'yi 14 şubatta tek aşkımız için inlettik!

Bu lanet gündeki tek galibiyeti alan takıma teşekkürler !
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Kötü bir günde tek tesellimiz. Kötü başladığımız, 2. periyotta oyunu dengelediğimiz bir maçı daha sonra bu farkla kazanmak güzel. Milo'nun sakatlık sonrası verdiği bu katkı çok güzel. Hüseyin yine bildiğimiz gibi. Efes maçına kazasız belasız gelmek iyi oldu. Şimdi bizim için efes sınavı...
Bize bu galibiyeti getiren oyuncularımıza teşekkürler...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

berbat günde tek iyi haber buydu...helal olsun...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

efes maçından gelicek bi galibiyet tabiki çok önemli..ama sonuç ne olursa olsun savaşmaları benim için yeterli olucaktır.kalpleriyle oynadıkları zaman neler olabileceğini fener maçında görmüştük.şuanda da kalbiyle oynayan tek takımımız erkek basket gbi duruyo..inş efes maçında da yüzümüzü güldürürler...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Maçtan sonra birşeyler yazacaktım biter-bitmez ama dedim moral bozukluğum geçsin,futbol öyle,basketbolda da fark moral bozdu sonuçta fark yiyen de sensin.. :)

Birazdan birşeyler karalamaya çalışcağım bakalım...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Bu kadar kötü bir günde alınan tek iyi haber...
Milo'nun sakatlıktan sonraki oyunu da güzel.
Ama bu oyun Efese yeter mi bilmiyorum.
TR kupasında herşey olabilir, özellikle son iki sezonun finalistlerinin Banvit ve Oyak olduğu hesaba katılırsa...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Alnınızdan öpüyorum sizin.Bu kadar sıkıntılı günlere rağmen yüreğinizle oynayıp,bu dar rotasyonda her maçtan alnınızın akıyla çıkıyorsunuz.Başta Kaptan Hüseyin olmak üzere bütün aslan parçaları hepinize selam olsun.

Şu takıma sınıf atlatacak bir yabancıyı getirinde el mi yaman bey mi yaman görelim.Şampiyonluk Nağmeleri......
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Tamamen istatistiki konuşuyorum. Graves in fazla sayı bulmadığı hatta kullanmadığı bir maçı kazanmak önemli.
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Başka sevgiler görmedi gözümüz kutlu olsun GALATASARAYIM sevgililer günümüz
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Selçuk Üniversitesi her maça çok iyi başlıyor ama bir türlü sonunu getiremiyorlar. Galatasaray'da ise yine kırılma anlarında, yani o müthiş geri dönüşte başrolde Hüseyin Beşok vardı takip ettiğim kadarıyla. Onu durdurmadan Galatasaray'ı yenmek çok zor rakipler için..

Dipnot; Keşke bayan maçında da bir galibiyet gelseydi Galatasaray adına..
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Bayan basket ve futbol takımlarının halini gördükten sonra aylardır onca eksiğe rağmen her maç yılmadan mücadelesini sürdüren ASLANLARA ve KORAY hocaya teşekkür ve kocaman alkış gönderiyorum...
Yaşayın aslanlar.
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Ağabeyim küçükken kaybolunca birisi belki ailesini tanıyor olabilirim diye sormuş: Çocuğum adın ne "Mehmet", babanın adı ney "Mehmet", annenin adı ney "Mehmet".

Bugünkü karşılaşma hakkındaki fikrimi sorsalar ne yazarım diye düşününce abimin bu anısı geldi aklıma. Neden mi, bana her şey Hüseyin Beşok´u çağrıştırıyor bu maçta. Maçı izleyen arkadaşlar abartıyorsun diyebilir ama görmek istediğim kazanma azmini, mücadeleyi sadece O´nda gördüm.

Hüseyin´in mücadelesinden başka zihnimde yer edinen iki şey; yaptığımız top kayıpları ve hakemler. Hakemleri hep eleştiririz ama bugün ilk periyotta verdikleri bir hatalı karar (ayakla oynama) haricinde hep lehimize çaldılar düdükleri. Bu kadar farkın oluştuğu maçta hakem ne yapsın Selçuk Üniversitesi´ne demeyin. Kritik anlarda iki ayrı sportmenlik dışı faul verseler kimse itiraz edemezdi.

Biraz da saha dışına değineyim. Konyalı Galatasaraylılar sağlam hazırlanmış maça. Hem görsel anlamda hem de salonda varlıklarını hissetirme adına. Yüreklerine sağlık...

Son olarak rakibin anonsçusuna sinir oldum. : ) Bizim hücumlarda "ıslıklar" diye bağırıp duruyordu... Şaka bir yana Alperen´le tanışmak, Utku´yla voleybol üstüne sohbet etmek güzeldi.

Kazanmak güzel ama bu oyunla, bu kadroyla nereye kadar...
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

bu takım bu kadar eksige ragmen bu durumdaysa gercekten hem teknık kadroyu hemde basketbolcuları kutlamak gerek.hepsinin ellerine yureklerine saglık...(darısı bayanların basına...)
 
Re: TBL l M.Akü Selçuk Ünv. - Galatasaray 66-88

Mükemmel bir hafta sonu idi diyebilirim,ya da bir cuma cumartesi.

Cuma günü idmana gidip oyuncularla fotoğraf çektirebilme fırsatını yakaladım,hatta ve hatta Cüneyt Abi'ye o şut atarken yaklaşık 10 dakika boyu pas atmak inanılmazdı.

Takım genel olarak çok sıcakkanlı,Mert Hoca olsun oyuncular olsun Aziz Hoca olsun gördüğüm en sıcakkanlı oyuncular takım olarak. Antonio harika zaten. Rashid soğuk gözükse de genel yapısından öyle,burnu büyüklüğü yok,Alican olsun Hüso olsun müthiş insanlar. Arada bir-iki kötü isim var ki her yerde olur... :)

Cuma gecesi idmandan sonra okula gittim,okulun yurdunda kalacaktım o gecelik ama sabahı edemedim,sürekli uyanıp saate bakıyorum Eyüp Abi şimdi Ankara'ya gelmiş midir,yok yok gelmemişdir şimdi gelemez daha hah geldi gelecek diye diye sabahı ettim yarım saat uyuyup yarım saat uyanık kalarak... :) Sabah 6.30 da net olarak uyanıp dershane için hazırlıklara başladım,dershaneye gittim. İlk derse girip hocada izin alıp çıktım dershaneden güçlükle. Kulübe vardım,ama hala ses-seda olmayınca ne Onur Abi'den ne de Eyüp Abi'den telaşlandım,sonra saat 11 de iki takımın ortak kahvaltısı vardı,yer-saat ortak ama masalar farklı idi,o sırada sağolsun Gökhan Güney Abi(yrd.antrenör selçuk) Hüseyin Beşok ile beni daha iyi tanıştırdı,hasta galatasaraylı olduğumu söyledi... Hüseyin de sıcak karşıladı,mutlu etti beni. Kahvalt çıkışı kulübe vardığımda oluşan bir terslikten dolayı Eyüp Abi'nin gelemeyeceğini öğrenip üzüldüm ama bu üzüntümü Murat Yolcu abi beni Aziz Hoca ile iyi bir biçimde tanıştırınca biraz olsun unuttum... Daha sonra bizim takım geldi salona,sonra da Onur Abi geldim diye aradı öyle olunca bayağı hoşnut oldum. Onur Abi ile tanıştım,büyük bir mutluluktu benim için.

Maç başlamadan bizim taraftarlar cimbombom diye bağırmaya başlayınca mikrofonu elime alasım geldi,zor zaptettim kendimi. :)

Maça gelecek olursak Selçuk'u kimse bu şekilde yenemez bu sahada iddia ediyorum,Onur Abi'nin dediği gibi hakemler bize(GS) aşırı torpil geçti,sebep de Aytuğ Ekti'nin orada olması idi...O adam ne zaman Selçuk maçına gelse olay oluyor,hayret!!!

Neyse,iyi bir galibiyetti... İyi bir cuma-cumartesi idi...

Son olarak bir de forma kaptım,atlamayayım... :) :)
 

Üst