TBL 2. Hafta | Banvit 69-67 Galatasaray

Bir mac ancak bu kadar sabote edilebilirdi.. Rakibin faul hakkı dolmuş . Farkı azaltmışız. Rahat 5 hücumun içine eden bir ERCEG gerçegi var.. Bu arkadaş eyvallah cok temiz bilegi var gününde oldugunda istikrarlı oynuyor ama başka ne iş yapar bu arkadaş ? Tv karşısında Erceg'i izlerken delirdim. Fark 1 e iniyor hücumdayız, Hücum faul yapıp potamiza iki atış attırıyor yada steps yapıyor . NET 7-8 top kaybı var.. Koskoca takım pota altında furkan'ın eline bakıyor .. Furkan'da bugun muhteşem oynuyor ama yazık oluyor mücadelesine.

Serbest atışlarda 2/1 yaparak öne geçme fırsatını teptik ' ERCEG' ile .. Döndü Simmons üclük attı .. Mümkünse Play-off lara kadar forma giymesin şu ERCEG .

Takımın neredeyse 5 oyuncusu 5 faulden dolayı oyundan çıkmış banvit'e son 'salise basketiyle' yenildik .. Mac 67-67 iken son 2 saniyede banvit sayıyı buldu .. Şu 2 saniyeyi savunabilsek uzatmada rahat bir galibiyet alacagımıza emindim .. Jawai-Erceg ve Nolan koca bir fiyasko ..

Yine iş savunmamızda patladı. Yazık oldu... 18 hücum rebound alıp, 8 top çalmışısız; ancak sadece 6 asistimiz var. Böyle bire bir üstünden oyanayarak bir yere varmayız.

Jawai ve Nolan'a bugün yol verilmeli .2. yarıyı neredeyse oyuncu değiştirmeden oynadık. Aradori ve Vuyukas'a bir an önce lisans çıkarılmalı. 1 tane ucuz yollu atlet pivot almalıyız .

1. Bu Jawai isi gecen seneki Domercant olayina dönecek bu gidisle.

2. Nolan oyunundan dolayi degil bu artis tavirlarindan dolayi kovulmali derhal. Ne zannediyorsa kendini anlamadim.

3. Ercen yerine Macvan niye yollandi anlamadim. Erceg 5% daha iyi üclük atiyor diye mi?? Macvan canavar gibi savasiyordu hücumda opsiyonlari arttiriyordu en azindan.

Eli ayagı düzgün her takım bugun banvit'i yener onu gördük bugun ... İlerde bu macları aramayız umarım.. Elinde hazır Vuyukas ve Aradori gibi iki adam varken Beceriksiz nolan ve okeye dönen Jawai ile kendi topuguna sıkan sacma sapan bir takımız ... Millet temiz 6 yabancı ile sözlesme imzalayıp ligde kullanıyor ... Bizim elimizde 8 yabancı var '4' tanesini kullanamiyoruz .. Vuyukas ve Aradori lisansı yok .. Jawai ve Nolan sahada yok ... Derhal ergin hoca cözüm bulmalı..

Çok değişik bir takımız.
Son 2 saniye savunamadik son topu.
Artık Nolan ve Jawai'nin yerine Aradori ve Vuyukas'ı tercih etmeliyiz.
2.yarı 6 kişilik rotasyon ile oynadık.
4/25 ile yani %16 ile 3lük atarsan kazanamazsin.
Maç boyunca sadece 6 asistimizin olmasi ayrı bir istatistik.
Takım hâlâ hazır değil.
Ne zaman hazır olacağız o da belli değil.
Ama Ergin Hoca bir an önce Nolan ve Jawai'den vazgecmesi gerekiyor takımın hazır olması için.
Allah sonumuzu hayretsin :)