TBL 2. Hafta | Banvit 69-67 Galatasaray

1-Nolan olmadigina gore Arroyo artik 30 dakika sure almali. 36 yasinda oldugundan buyuk bir risk bizi bekliyor. Ligde nasil dinlendirecegiz bilemiyorum artik.
2-Asist sayimiz 6. Inanilmaz derecede kotu bir rakam. Burada buyuk sikinti yasayacagiz.
3-Banvit iyi bir takim degil hem de hic degil. Rakiplerimiz Efes FB ve KSK bunlari iki macta da yener.
4-Takim henuz hazir degil bahane degil. Hangi takim hazir o zaman.

ALLAH sonumuzu hayir etsin ama isler iyi gitmiyor.

Nolanı 2 maçta izleyip övmüştü arkadaşlar ben o zamandan beğenmemiştim oyununu .bizim aradığımız oyuncu değildi bugün de karakteri hakkında güzel bir örnek gösterdi ee kapılar açıldı artık twitterden dan sonra gönderilmeliydi gerçi.!

Furkan'ın 11 sayı 18 ribaundluk mücadelesine yazık oldu ki bunların yanında çeldikleri ve savumada yaptıkları inanılmazdı. Son savunmada Erceg yerine Furkan olmalıydı kesinlikle. Hoca neden Erceg'i arada oturtup Kerem'i kullanmıyor anlamış değilim, zaten Erceg formsuz ve üzerine pota altında çok etkisiz, üçlüğü dışında bir numarası olmayan bir 4 numara! Bununla birlikte artık Furkan'ın önüne değil Furkan'ı yedekleyecek bir 5 numara aramanın zamanı geldi bence. Banvit bence eğer takım kimyasını oturtursa ve hoca ile birliktelik sağlarsa taş gibi takım olur. Hocaları bizim pek alışık olmadığımız tipte bir hoca, çok geniş rotasyon kullanıyor ama Banvit bence iyi takım. Onlar için önemli oyuncular erken faul problemine girdi ve özellikle son iki periyotta takım olarak faul problemine girdiler yoksa maç sona falan kalmazdı ve tabii burada Furkan'ın kaliteli Banvit pota altına karşı tek başına savaşını da belirtmek lazım. Benim anlamadığım bakın tek tek demiyorum Jawai-Vuyukas ikilisi yerine orta halli tek bir adam alınsa daha iyi olmaz mıydı? Alabilecek durumumuz da vardı yani bakıyorum Banvit Dragicevic, Veremeenko'u alabilşiyor, şu an ikisinden birisi bizde olsa çok daha verimli olurlardı. Holman, Vidmar, Marjanovic ve hatta Beşiktaştaki Armstrong bile bu ikiliden daha çok fayda sağlardı bize. Bu yanlıştan bir önce dönülmeli.

yine diyorum Nolan ve Jawai'ye yol verilip Aradori ve Vuyukas'a lisans çıkartılmalı. 1 tane de ucuz yollu atletik uzun alınmalı. Bonsu bile kabulüm artık

Ergin Ataman zeki koçtur.
Bence bu maç ile anladı Nolan ve Jawai ile bu işin yürümeyeceğini.
Eğer anlamışsa bu yenilgi çok hayırlı olmuştur.

Nolan bir an önce defolsun gitsin, ona gerek yok. Sinan bile daha iyi oyun kurar....

İkinci yarı savunmada iyi mücadele ettik ama yeterli değil. Takımın ilacı belli, Ender dönecek, Jawai ve Vogouiskan ilede Nolan gibi ancak iyi niyetle yollar ayrılacak, savunması iyi hücumu Furkan kadar olsa yeter olan bir pivot gelecek. Nba'den o tip bir uzunu rahatlıkla bulabileceğimizi düşünüyorum... Ayrıa Ali KAradeniz boştaysa vakit kaybetmeden getirilmeli. Savunmada Jawai'den çok daha iyi performans gösterecektir...

Nolan yerine Mehmet Yağmur bile çok daha iyi gidermiş... Sırbistan dan oyuncu falan almayacaksın arkadaş. Oradaki atmosfer onların oyununu 1-2 kademe etkiyor...

Ben güzel günler geleceğini düşünüyorum ama mevcut koşullarda tabi bu olmaz.... Gerekenler bir an önce yapılmalı....

Chuck Davis topu zıplayarak alıyor, yere basıyor, dönüyor fade away atıyor havadaki topu Veremeenko tamamlıyor ve bunların hepsi 2.1 saniyede! Süre, top Davis'in eline değdikten yaklaşık yarım saniye sonra çalışıyor. Olmayan basketle yenildik kısacası.

Böyle olumsuz yorumlar yapmayı sevmem daha sezonun başı ama takımın durumunu hiç iyi görmedim.Top dönmüyor,Arroyonun eline yine çok fazla bakılıyor,Furkan olmasa zaten maç buralara gelmezdi,asist sayısından hücumda sıkıntı olduğu belli ki Banvit de kötüydü bugün.

En azından sene başında alacaksak alalım böyle yenilgileri.Tesellim o.

Nolan'ın kadro dışı bırakılması doğru karar.

Yemeğimi uzatma periyodunu izleyerek yiyim derken ''bide banvit 2 saniyede basket atıyormuş '' diye şakasına mırıldanmıştım...
Jawai ile olmayacağını herkes anlamıştır artık. Son topta neden 2013 Miami şampiyonluğu gibi Duncan oyunda değilken SAS yenildiyse, biz de Furkan yok diye yenildik havada tamamladılar topu.
Tek olumlu görüşüm maçın özellikle son 1.5 periyotunda savunma birazcık daha iyi gibi oldu. Sezon başı ben dahil herkes karşı çıkmıştı ama Jamon Gordon bile iyi iş yaparmış.

Ergin Ataman'ın kaybettirdiği bir maçtır bu. Her maç söylüyoruz, bu Jawai ile olmaz. Yabancı hakkını boşa harcıyorsun. Diğer yandan bir önceki maçın en iyi oyuncusu Aradori sahada yok. Geniş kadroya rağmen dört oyuncu 34-35 dakika süre alıyor. Baştan aşağı coaching hataları var. Ergin hocanın elindeki malzemeyi daha iyi kullanması lazım.

Oğuz Güven;n887535' Alıntı:
Ergin Ataman'ın kaybettirdiği bir maçtır bu. Her maç söylüyoruz, bu Jawai ile olmaz. Yabancı hakkını boşa harcıyorsun. Diğer yandan bir önceki maçın en iyi oyuncusu Aradori sahada yok. Geniş kadroya rağmen dört oyuncu 34-35 dakika süre alıyor. Baştan aşağı coaching hataları var. Ergin hocanın elindeki malzemeyi daha iyi kullanması lazım.

Şu ana kadar ciddi hataları var Ergin Hoca'nın haklısın.
Ama eminim ki en kisa sürede bizi kendine hayran bıraktıran o müthiş Ergin Ataman'ı izlettirecek.

Bazıl lafları duymaktan kusacağım artık.

Ergin Ataman'ın takımları geç form tutar.
Daha sezon başı ne olacak ?
Son top girmese galiptik.
Ergin Hoca bunları telafi eder.

Dostlar bakın Ergin Hoca'ya büyük hoca bunu sorgulamam maçtan sonra çok sinirlenip ağır twitler attım ama Ergin Hoca büyük hoca kalitesi tartışılmaz ama Hocam bak Mola almıyorsun, 2 senedir Domercant, Bonsu, Hairston, Jawai gibi saçma sapan tercihlerin bizi mahfetti. Geçen sene Aliağa'ya yenildik ne olacak lig başı dendi. Play offlarda saha avantajının değerini umarım herkes görmüştür.

Artık bir maçı değim yerindeyse vurup geçelim. Tüm maçlar aynı şekilde geçiyor. Maça kötü başla, fark ye, çevirmeye çalış, maça ortak ol, saçma 1-2 hata ile kaybet.
Gına geldi. Nolan olayıda anında gönderilsin yada kendine çeki düzen versin. Şekil yapamazsın burası Galatasaray kardeşim. Ne oynadın da şekil yapıyorsun.

Ergin Hoca öncelikle şu huylarından vazgeçecek mola vb Sonra play offlarda twit atmak zorunda kalma hocam 'Konuşacak çok şey var ama şampiyon olacağız' diye.

Erceg sen büyük bir pişmanlıksın. Ergin Hoca güvendiği adam 20/0 atsa yine de korur. Erceg aşkı bitmek bilmiyor Hocanın.
Valencia'ya ya yenilirsek o zaman kazan kalkar.

Takıma süre verelim tamam ama hatalar devam ediyor çözüme gitmiyoruz. Ergin Hoca hala aynı hatalarda ısrar ediyor.15-0 seri yemeler mola almamalar, yanlış tercihler vb. Bizde 1 ayda takımı asıp kesme mantıgında değiliz. Ama lütfen hocam bir değişime gir.

pota altından sayı bulamıyoruz ustunede gelene gec dıyolar yazık bız ndong formatında uzun ıstıyoruz yeter artık bu jawaının yuzunden kazanacagımız macları da ızlemycem

Emre Çelik;n887554' Alıntı:
Bazıl lafları duymaktan kusacağım artık.

Ergin Ataman'ın takımları geç form tutar.
Daha sezon başı ne olacak ?
Son top girmese galiptik.
Ergin Hoca bunları telafi eder.

Dostlar bakın Ergin Hoca'ya büyük hoca bunu sorgulamam maçtan sonra çok sinirlenip ağır twitler attım ama Ergin Hoca büyük hoca kalitesi tartışılmaz ama Hocam bak Mola almıyorsun, 2 senedir Domercant, Bonsu, Hairston, Jawai gibi saçma sapan tercihlerin bizi mahfetti. Geçen sene Aliağa'ya yenildik ne olacak lig başı dendi. Play offlarda saha avantajının değerini umarım herkes görmüştür.

Artık bir maçı değim yerindeyse vurup geçelim. Tüm maçlar aynı şekilde geçiyor. Maça kötü başla, fark ye, çevirmeye çalış, maça ortak ol, saçma 1-2 hata ile kaybet.
Gına geldi. Nolan olayıda anında gönderilsin yada kendine çeki düzen versin. Şekil yapamazsın burası Galatasaray kardeşim. Ne oynadın da şekil yapıyorsun.

Ergin Hoca öncelikle şu huylarından vazgeçecek mola vb Sonra play offlarda twit atmak zorunda kalma hocam 'Konuşacak çok şey var ama şampiyon olacağız' diye.

Erceg sen büyük bir pişmanlıksın. Ergin Hoca güvendiği adam 20/0 atsa yine de korur. Erceg aşkı bitmek bilmiyor Hocanın.
Valencia'ya ya yenilirsek o zaman kazan kalkar.

Takıma süre verelim tamam ama hatalar devam ediyor çözüme gitmiyoruz. Ergin Hoca hala aynı hatalarda ısrar ediyor.15-0 seri yemeler mola almamalar, yanlış tercihler vb. Bizde 1 ayda takımı asıp kesme mantıgında değiliz. Ama lütfen hocam bir değişime gir.

Geçen sene mahvolduk mu? Top 8 yapan tek Türk takımıydık. Ligde de final oynadık ve nasıl kaybettiğimiz malumunuz.
Saha avantajını Banvit'e de kaybetmiştik ama nasıl kazandığımız da ortada.
FBÜ'nün hakemler ve federasyon tarafından korunmadığı bir ligde nasıl kadro kurarsa kursun Ergin Ataman'ın takımı favoridir.
2 senedir Ergin Hoca ile aramızdaki çoğu kişinin daha önce görmediği başarıları kazandık. Ergin Hoca'nın kendine has tarzıyla, kendi huylarıyla, kendine has protestosuyla.
Hoca'nın tarzına artık alışmak lazım. Mola almıyor, bazı oyuncularda ısrar ediyor ve bu şekilde de başarılı oluyor.