TBL 20. Hafta | Anadolu Efes 65 - 74 Galatasaray MP

İlk yarıyı 34-43 önde bitirdik.

Bu arada Shipp´in arkadan çekilmesine verilmeyecekse centilmenlik dışı faul, hangi pozisyona verilecek?

43-34 önde tamamladık devreyi. Hücum anlamında müthiş bir maç geçiriyoruz. Savunma da ilk 5 dakikadan sonra ciddi şekilde düzeldi. Maçın sonuna dek böyle devam ederiz inşallah.

Dış şuta bağımlı Efes iyi başlamıştı. Sonrası gelmedi. Yine aynı şekilde tutunmaya çalışsalarda biz onları kendi silahlarıyla vurduk. Efes'in dış şut yüzdesi maçın sonucunuda belirleyecek. Bizim oyunumuz değişmez. Deli gibi sokmazlarsa herşey istediğimiz gibi.

En çok tepki gösteren bendim belki Shumpert'in düşüşüne ama Oly macı ve bu maçta bir kıpırdama var sanki

%60 ile üçlük atıyoruz. Hıncal Uluç maç sonunda bu sayede kazandığımız söyler kesin. :)

Bu maçta iç-dış dengesi oldukça dengeli. Shumpert aslanlar gibi döndü parkeye. Lov postta yardımlaşmalarımız her zaman ki gibi üst düzeyde. Topu paylaşmamız muazzam. 12 asist yapmışısız. Topa baskıdan dolayı Anadolu efes hep dış şutlara yöneldi. Ah Gordon diyorum, Olimpiakos maçında sakatlanmasaydın keşke :(

Jmaon Gordon 2. yarıya da çok iyi başladı. Gerçekten sakatlanmasaydı Olympiacos maçını alırdık diyorum.