Yanlışsam düzeltin lütfen. Play-offları bilmiyorum ama normal sezonda Efes Pilsen'i 12 sezon sonra ilk kez yendik.
İki gündür ailece İpekçideyiz sağolsun takımlarımız sevindirdi bizleri.
10 gün içinde Efesi iki farklı koç ile yendik, üstelik bugün bizim koçumuzda Recep hocaydı. Çok iyi yönettiler yardımcılarla, hiç aratmadılar Oktay hocayı.
Maça geç girdik ve dışarıda bizden çok insan vardı. Salon doldu herhalde diye düşündük ama salonu boş görönce şok olduk. Efes yönetimi yine yapmış ayıbını.
Vujacic ve Kerem maç çok iyi başladı ve bir anda öne fırladı Efes. hızlı bir giriş yaptılar maça ve kısa bir bocalama devresinin ardından savunma düzenimizi oturtup hucumda da sayılar bulunca maçın kontolünü ele aldık. Sonraları Efes ara ara zorladıysa da maçın genelinde hep iyi oynayıp galibiyeti hakeden taraf biz olduk. Gordon gerçekten müthiş oynuyor, maşallah diyelim. 9 sayı ile yenmek ise günün en güzel finişi oldu. Artık lideriz ve umarım lig sonuna kadar burada kalabiliriz. Liderlik bana göre şampiyonluğun anahtarı olacak bu sezon.
Maçı Efeslilerin arasında izledik mecburen.Efesin seyirci profili çok değişmiş. Eskiden daha bilgili ve ilgili bir kesim vardı ama sanki basketboldan uzaklaşmış gibiler. Bizim futboldan gelen taraftarımız bile basketbolu öğrenmişken çevremde öyle komik yorumlar duydum ki inanamadım.
Saygılar.
Yanlışsam düzeltin lütfen. Play-offları bilmiyorum ama normal sezonda Efes Pilsen'i 12 sezon sonra ilk kez yendik.