TBL 20. Hafta | Anadolu Efes 65 - 74 Galatasaray MP

tebrikler çocuklar ikili averajı da aldık gordon reis önderliğinde şampiyon olacaz inşallah sırada beşiktaş ve feneri sahamızda yenmeye geldi özellikle beşiktaş maçını 4 gözle bekliyorum bu sene hedef şampiyonluk olmalı kesinlikle başka şey düşünülmez

Kazanmanın yanısıra ikili averajı da almak çok güzel oldu. Efes´e karşı olası eşleşmede, psikolojik üstünlüğü de ele geçirdiğimizi düşünüyorum.

Maçtan önce en büyük endişem Mahmuti´nin saha kenarında eksikliğini hissedeceğimizi düşünmemdi. Recep Hoca da aldığı sorumluluğun hakkını verdi fazlasıyla.

Teşekkürler...

Maç geldi,ikili averaj geldi,liderlik geldi. İkili averaj sebebiyle 1 maç kaybetme hakkımızda oldu. Banvit deplasmanı ve F.Ülker maçlarından 1 galibiyet ile normal sezon liderliğini garantiledik artık.

Banvit maçını 11 fark üstünden kaybetmemiz lazımki liderliği verelim. O da imkansız. Bu takıma liderlik yakışır artık. Bir daha bırakmayalım.

Efesten intikamı aldık.Sırada F.Ülker ve B.Milangaz var.
Özellikle B.Milangaz maçında 12.000 kişi ile boğmalıyız Arroyo ve panpişlerini.:)

farkı açmak için o kadar uğraşıyoruz sonra 2-3 basit hatayla o kadar çaba boşa gidiyor.istisnasız her maç böyle oluyor.çözüm lazım buna.farkı açtıktan sonra oyunu soğutmak yerine,ender gibi kısa oyuncularımız 3 tane uzunun içerisine girip turnike atmaya çalışıyor.

inan o türkiye kupası maçından beri beşiktaş lig maçını bekliyorum inşallah playoffta onlarla eşleşiriz inşallah bir ders verelim

+15le vereceğiz inşallah derslerini.
Oktay hoca bitime 1 saniye kala mola almalı.
Neyse çok güzel bir galibiyet oldu.Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam biz Efesi baya sonra deplasmanda yendik.

farkı açmak için o kadar uğraşıyoruz sonra 2-3 basit hatayla o kadar çaba boşa gidiyor.istisnasız her maç böyle oluyor.çözüm lazım buna.farkı açtıktan sonra oyunu soğutmak yerine,ender gibi kısa oyuncularımız 3 tane uzunun içerisine girip turnike atmaya çalışıyor.

tutku dönerse biter o sorun da tutkusuz oynadığımızı unutmayalım

İki gündür ailece İpekçideyiz sağolsun takımlarımız sevindirdi bizleri.

10 gün içinde Efesi iki farklı koç ile yendik, üstelik bugün bizim koçumuzda Recep hocaydı. Çok iyi yönettiler yardımcılarla, hiç aratmadılar Oktay hocayı.

Maça geç girdik ve dışarıda bizden çok insan vardı. Salon doldu herhalde diye düşündük ama salonu boş görönce şok olduk. Efes yönetimi yine yapmış ayıbını.

Vujacic ve Kerem maç çok iyi başladı ve bir anda öne fırladı Efes. hızlı bir giriş yaptılar maça ve kısa bir bocalama devresinin ardından savunma düzenimizi oturtup hucumda da sayılar bulunca maçın kontolünü ele aldık. Sonraları Efes ara ara zorladıysa da maçın genelinde hep iyi oynayıp galibiyeti hakeden taraf biz olduk. Gordon gerçekten müthiş oynuyor, maşallah diyelim. 9 sayı ile yenmek ise günün en güzel finişi oldu. Artık lideriz ve umarım lig sonuna kadar burada kalabiliriz. Liderlik bana göre şampiyonluğun anahtarı olacak bu sezon.

Maçı Efeslilerin arasında izledik mecburen.Efesin seyirci profili çok değişmiş. Eskiden daha bilgili ve ilgili bir kesim vardı ama sanki basketboldan uzaklaşmış gibiler. Bizim futboldan gelen taraftarımız bile basketbolu öğrenmişken çevremde öyle komik yorumlar duydum ki inanamadım.

Saygılar.