TBL 20. Hafta | Fenerbahçe Ülker 81 - 77 Galatasaray CC

Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

savaşırsak maç kafa kafaya gider.savaşmassak geçen sene gibi 30 sayı fark yeriz.anahtar mücadele-konsantrasyon ve kazanma isteği.inşalah kazanırız.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

İlk devredeki maçı kazandığımız halde mağlup sayıldığımız için artı bir motivasyonla oynayabiliriz.Ancak her zamanki gibi tansiyon çok yüksek olacaktır.Kritik yerlerde teknik , sportmenlik dışı , diskalifiye gibi fauller yapmamalıyız.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

seyirci baskısı çok yüksek olacak.biz soğuk kanlı oynuyacapız.pota altında mirsad ve ömer aşığa çok dikkat etmeliyiz.dışarda ömer onan,kinsey ve ukiç üçlüsüne dikkat etmeliyiz.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Tugay EREN' Alıntı:
seyirci baskısı çok yüksek olacak.biz soğuk kanlı oynuyacapız.pota altında mirsad ve ömer aşığa çok dikkat etmeliyiz.dışarda ömer onan,kinsey ve ukiç üçlüsüne dikkat etmeliyiz.
Mirsad'da döndü ben onu unuttum.Oyuncularımızın sinirlerini germek için uğraş verecektir.Sakin kalmalıyız.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Merhaba arkadaşlar. Ben forumun sıkı bir takipçisi olmakla beraber çok yorum yazan biri değilim. Bu haftaki FB Ülker-Galatasaray maçı için endişelerimi ve duyumlarımı buradan paylaşmak istedim. Öncelikle saha içinden çok saha dışı konulardan bahsetmek istiyorum. Bu maçta fener seyircisinin olaya çok ama çok hırslı bir biçimde hazırlandıklarını duydum ve biliyorum. İçlerindeki intikam ateşi taaa ilk maç sonundan beri yanıyor. Bunları nerden biliyorsun diyenler olacaktır içlerinizde. Benim kardeşim ünifeb üyelerinden ve sıkı bir fb taraftarı. Karşı takımın taraftar forumlarında yazılanları gördükçe ciddi biçimde endişelenmeye başladım. Burayı takip eden emniyet yetkilileri varsa bunu bir ihbar olarak da ele alabilirler. Ben size birkaç ufak detay vereyim. Bir kere kenarda çevik kuvvet değil de özel güvenlik olursa sahaya girmeyi düşünüyorlar. Sahaya meşale sokup yaktıktan sonra oyuncularımıza atmayı düşünüyorlar. maçı seyredecek arkadaşlar özellikle saha içinde oturacak kişilerin hareketlerine dikkat etsinler. Nasıl tacizler de bulunucaklar vs. vs. Üzülerek belirtiyorum ki maçın gidişatı veya sonucu bizim lehimize yön alırsa allah korusun çok zor durumlar bekliyor bizim oyuncuları. Belki saçma gelecek ama yapmamız gereken şey belki de salonun boşalttırmak olmalı. Önceki senelerde bayan maçları olsun erkek maçları olsun bizim sahamıza geldikleri zaman planladıkları tek şey bizim seyirciyi kışkırtıp salonu boşalttırmaktı. Ki bunu bizim de çok çabuk gaza gelmelerimizle başarıyorlardı. Hiç mi hatırlamazsınız zaza enden olsun, mirsad olsun, rasim başak olsun yapmadıkları terbiyesizlik kalmazdı. Öyle gözümüz dönerdi ki dünyanın en beyefendi kişilerinden olan Aydın Örs'e bile ayran atıp üstünün kirletildiğini hatırlarım. Niye çünkü amaçları oydu. Bizi kışkırtmak ve sessiz sedasız, stressiz oynayıp gitmekti. Uzun lafın kısası aynı şeyleri bizim de ama dozunda yaparak çok büyük olaylara mahal vermeden salonu boşalttırmak olmalı. Son bir çift sözüm de yarın sahadaki aslanlara olacak : "Siz üstünüzdeki formanın hakkını verin, yenilsek bile maç yorumlarında helal olsun yenildiler ama ezilmediler dedirtin canımızı yiyin. Haftaya Efes maçında gerekli ilgiyi zaten görürsünüz o zaman".
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Beyler bende sizin kadar umutlu olmayı isterdim ama toplam 2 uzunla [onlarda[2.04-2.05]] nasıl Ülker'i yeneceğimizi düşünüyorsunuz.Bir Cemal Nalga'mız olsa bende çok ümitli olurdum bu maçtan ama şu durumda Ülker'i yenmemiz basketbol dışı olaylara bağlı.

Maalesef.



:(
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
ahmet cömertin yarısını boş bırakan bey efendiler yarın ki maçta ne yapacaklar çok merak ediyorum.
öyle bir uygulama yapılmayacakmış yapılsada çok az bir kısıma yapılacakmış abdi ipekçi daha güvenliymiş miş miş miş fenerasyon işte !!!
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":14negx5d]ahmet cömertin yarısını boş bırakan bey efendiler yarın ki maçta ne yapacaklar çok merak ediyorum.
öyle bir uygulama yapılmayacakmış yapılsada çok az bir kısıma yapılacakmış abdi ipekçi daha güvenliymiş miş miş miş fenerasyon işte !!![/quote:14negx5d]

yönetim kasımpaşaya missileme yapacağına fenere yapsaymış ya.

adam salonun yarısını boşaltıp full yönetim kadrosuyla maçı izlemeye geliyor ama bizim yönetimde tık yok, vicdanları nasıl kabul ediyor bu durumu?
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Çok zorlu bir maç olacak. Takımın elinden geleninin en iyisini yapacağına, konsantrasyonu yüksek bir şekilde oynayacağına inanıyorum. Ancak kazanmak için F.Ülker' nefesimiz yeter mi? Orasını bilemiyorum. Zira rotasyondaki her oyuncunun üstünde büyük bir yük var. Sürekli o yükün altındalar, bu da bizi zorluyor.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

Bana göre bu tür maçlarda kadro gücü, rotasyon vs. arka planda kalıyor. Yüreğini sahaya koyan kazanır. Tabii hakemler de yüreğini ortaya koyana saygı duyarsa.

Oyuncularımız yüreklerini sahaya koyduktan sonra, gerisinin pek de önemi yok.
 
Re: TBL | F.Ülker - Galatasaray

maç saati yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.derbi maçı var ve bugün topicteki sayfa sayısı sadece 3.ben bu maçtan umutluyum.galatasarayın olduğu yerde hiç bir zaman umutsuzluk olmaz. ;)
oyuncularımız yürekli oynuyacaktır ben bundan eminim. :)
 

Üst