TBL 20. Hafta | Fenerbahçe Ülker 81 - 77 Galatasaray CC

Re: TBL | F.Ülker: 81 - Galatasaray: 77

iki sene önceki yine fülker deplasmanında maçı veren ntv spikerinin ve yorumcunun nasıl maç anlattığını ve bizim bir sonraki iç saha maçında nasıl tepki koydumuzu hatırlıyorsunuzdur.(ntv dışarı ntv dışarı)maçı televizyondan çok dikkatli izledim inanın değişen birşey yok bu kadar taraflı olunur heralde.iki örnek spiker bir pozisyonda top galatasaraydan çıkıyor top bizde dedi bir diğeri ise yorumcu bogdanın saha içindeki pozisyonundan sonra teknik faul dedi ve ekledi neyseki hakemler görmedi diye.bu kadarıda ayıp artık biz nerenin takımıyız spormax lütfen efes maçında tepkimizi gösterelim pankartla veya tezahüratlarımızla.
 
Re: TBL | F.Ülker: 81 - Galatasaray: 77

iyi oynadık tebrik ederim tüm oyuncuları,üçlüklerde biraz daha yüksek yüzde ile atsaydık mac bizimdi.
 
Re: TBL | F.Ülker: 81 - Galatasaray: 77

Amatör branşlara daha çok yatırım yapan kazanıyor. Bu branş Galatasaray'la başladı Türkiye'de. 21 yıl yenilmedi bu takım Fenerbahçe'ye o zamanlar. daha sonra, çünkü Galatasaray çok önem veriyordu, ülkeye sporu getiren kulüptü. Şimdi ise biz desteği çektik, fener adam oldu başımıza ülker'le birleşip. Bu ülkerspor'un da ayıbıdır bunun önüne geçilmesi lazım takımların birleşmesi bence peşkeş oluyor. fenerbahçe-GALATASARAY arasında geçmişten günümüze oynanmış tüm maçların sonuçlarını arıyorum ama internette o da yok. neden biliyor musunuz? Çünkü Galatasaray fenerbahçe'ye fark atmıştır da ondan. Bakın 100 yıllık futbol maçlarının nasıl hepsi tek tek arşivleniyor siteler açıp yayınlıyorlar papazın çayırındaki maçları bile, ama basketbol yok çünkü doğru düzgün galibiyeti yok fenerbahçe'nin bu sporda rekabet başladığı yıllarda. Arşivler lazım, yayınlamak lazım bu rekabette yalnızca fenerbahçe kozlarını kullanıyor cimbom tarafı hiç önem vermiyor bunlara ama gerekiyor böyle şeyler. tarihini bilmeli herkes, ülkerspor'la birleşti diye adam olup çıkmamalı başımıza kimse.
 
Re: TBL | F.Ülker: 81 - Galatasaray: 77

Türk Basketbolunun 100 yıllık tarihi diye bir kitap var. Kitapta eski yıllara ait sonuçlar yer alıyor. Ben de var bu kitap, bi ara bakıp yazarım. İyi fikir:)
 
Re: TBL | F.Ülker: 81 - Galatasaray: 77

ben bizim takımların fener maçlarına iyi başlayıp, ortalarda fark yeyip, sonlara doğru farkı azaltıp normal skorlarla yenilmesinden bıktım. ya başladığınız gibi bitirin şu maçları, ya da kötü başlayıp sonradan açılın kazanın.
 

Üst