TBL 20. Hafta l Anadolu Efes 77-75 Galatasaray

Hakemler geçen seneden form kaybetmemişler gösterdiler tekrardan.play-off öncesi bir uyarıydı sadece bu.Play-offta daha beterlerine de hazır olalım.

Takima helal olsun. Efesi yendik ama hakemleri yenemedik. Emek hirsizlarinin yuzu ak olsun. Bu federasyonla bu ligde oynamak resmen zulum.

Hakemler ve federasyon eyvallah bugüne kadar hep karşımızdaydı , bizi hep doğradılar ama bu kadar açık biçimde alenen katliam ilk kez görüyorum. Oyuncuların , koçun hepsinin canı saolsun .

Bu rotasyon ve mental yapı ile kazanamayacagimiz gün gibi ortadaydi ... Ergin ataman en kritik yerlerde teknik faul alarak takımı yine sabote etti . Son para cezasından sonra hocanın psikolojisinin iyi oldugunu düsünmüyorum.. Bu kaçıncı pisi pisine kaybedilen mac..

Bugün takım iyi oynadı hepsinin eline, yüreğine sağlık! Biz bugün hakemlere yenildik. 17 Haziran duruşumuz gibi başımız dik bugün..

Sertliğe izin verirsin anlarım Erceg'e o nedenle çalmadın faulleri diyelim, üçlük atarken dokunmayı görmedin diyelim, ama son dakikada Carter'a çaldığınız faul niyetiniz belli etti. Allah belanızı versin. Kimden emir alıp kaç liraya şerefinizi satıyorsunuz şerefsiz hakemler.

Yaşar Soysal, siz ya basketboldan hiç anlamıyorsunuz ya da başka takım taraftarısınız. Gözünün önünde 3 tane arka arkaya faul yapılan oyuncusuna kasti faul Çalınan koç ne yapacak?

CSKA - Fener EL maçına taraftar olarak giden Turgay Demirelin hakemlerinden ne beklenirki . Play-off'ta neler olur siz düşünün...

Maddi sorunlar, yönetimin vurdumduymazlığı, sakatlıklar, Ergin Ataman'ın üstüne oynanan oyunlar, sezon başından beri EL ve BBL'deki hakem skandalları ... Taş olsa çatlar. Yeter artık!!!

Bunca kötü şarta rağmen kazanacak karakteri koyduk. Ben oyuncuları tebrik ediyorum, hepsine helal olsun.

Hakeme gelince;

Bu Engin Kennerman denen herifçioğlu zaten tapelerde adı geçen bi adam. Fenerbahçe'nin "bizim adam" diye nitelendirdiği bi adam. Maçın sonunda tamamen Erceg'in üzerine oynadı, nerdeyse çıkıp blok falan yapacak boyu yetse. Her pozisyonda faul yapıldı her pozisyonda es geçildi, Erceg değil sabır taşı olsa çatlar.

Haftaya da aaa tesadüfe bakın, kimle oynuyoruz! Şikeyi hayat tarzı haline getirmiş adamlar eninde sonunda dibi görürler umarım.

Hakemler son periyotta rezil kararlar verdi, haklısınız. Verilen kararların hepsi bizim aleyhimize oldu, haklısınız.. Yalnız buna rağmen Efes´in serbest atışları değerlendirememesi sonucu kendi kaderimizi kendimiz belirleme fırsatı oluştu ve biz de bunu değerlendiremedik.

Oyuncularımızı son bölümde ellerine geçen fırsatı değerlendirememesine rağmen sergiledikleri mücadele nedeniyle kutluyorum. Bizim derdimiz kazanmak ya da kaybetmek değil, mücadele edin yeter..

hakemler maçın ilk dakikasından itibaren Ergin Ataman'ın sabrını sınadılar oyundan atmak için elinden geleni yaptılar. Zamanlama çok manidar. Çünkü haftaya şikeci fenerle maçımız var.