Re: TBL | Galatasaray - Erdemir | 73 - 71
Zar zor bir maç aldık. Bu performansın geçici olduğunu düşünüyorum. Hem sakatlıklar,hem rotasyon azlığı bugün ki maçın açıklaması. Hosley ve Tolliver'in gelişi takıma çok şey katmış bugün maçta bunu daha iyi gördüm. Erdem'in bu düşüşünün sebebini bir türlü anlamış değilim ama bir önce toparlanır yoksa sezon sonunda gitmesi için hiçbir sebep olmaz. Polat Kocaoğlu pivot oynayabilecek boya sahipsin ama daha ben bu sezon bir kere olsun içerden birebir oynayıp sayı attığını görmedim yanlış mıyım, bilmiyorum! Atkins'in garip bir oyun tarzı var, 24 saniyelik hücum süresince 15-16 saniye top Atkins'te ve karşı takımın oyuncularıyla sürekli oynuyor crossover atıyor, topu elinde tutuyor, çok asist yapıyor ama sayı olarak hiçbir katkısı yok denilebilir. Bence Atkins topu elinde çok tutmak yerine zamanında doğru pasları vermeli bir nebze de olsa sayı olarak katkı yapması gerekir,ayrıca Atkins'e takımın ihtiyacı var, sezon sonuna kadar kalması kanaatindeyim.Koray hocayı da bugün takdir etmek gerekir. Alican'a epeyce süre vermesi,Alican'ı takıma tekrardan kazandırması iyiye işaret.Alican'da saha da kaldığı süre içerisince Koray hoca istediği verimi aldı.Alican'ın da kendine güveninin geldiğine inanarak diğer maçlarda da takıma önemli katkılar yapacağına inanıyorum! Hüseyin,Murat,Hosley'e zaten söyleyecek bir şey bulamıyorum. Murat Kaya'nın sürekli artış gösteren performans göstermesi beni çok mutlu ediyor ama söylemeden geçemeyeceğim nadir de olsa gereksiz şut atıyor dikkat etmesi lazım.
Takımımızı destekleyen taraftarımıza,yönetime ve oyunculara teşekkür ederim.