27-31 aferin ender sayende kuponda yattı rezil oynuyorsun aferin yha:(
A Atilla Özan Misafir 7 Mar 2012 #21 27-31 aferin ender sayende kuponda yattı rezil oynuyorsun aferin yha
A Atilla Özan Misafir 7 Mar 2012 #22 bide sportmenlik dışı luksa andriç tamam bu maçı çığrından çıkarıp kaos basketboluyla maçı verin
S Sunay Sönmez 0 7 Mar 2012 #26 Serkan Özer' Alıntı: Yalçın Dümer hiç ama hiç çekilmiyorsun ekran başından bile ..... Genişletmek için tıkla ... Nedir öyle ya. Jaka Jaka Jaka Lakovic... Preston Preston Shumpert... Resmen rezalet.
Serkan Özer' Alıntı: Yalçın Dümer hiç ama hiç çekilmiyorsun ekran başından bile ..... Genişletmek için tıkla ... Nedir öyle ya. Jaka Jaka Jaka Lakovic... Preston Preston Shumpert... Resmen rezalet.
T Taner Tunala 0 7 Mar 2012 #34 Hazır top elindeyken yorgun bi Buckman varken niye Green'e faul yaptık anlayamadım. Son top bizde artık. Atarsak kazanacağız, atamazsak maç uzayacak gibi bi gidişat görünüyor.
Hazır top elindeyken yorgun bi Buckman varken niye Green'e faul yaptık anlayamadım. Son top bizde artık. Atarsak kazanacağız, atamazsak maç uzayacak gibi bi gidişat görünüyor.
wotws 0 7 Mar 2012 #35 Uzadı maç. Güzel bir maç izliyoruz. Oyunu tartışmayacağım ama kaybetmemek lazım.
C Can Danacıyan 0 7 Mar 2012 #36 ben bu kadar saçma son hücüm görmedim madem şut atacaksın son saniyeye kadar bekle öyle at 5 saniye adamlara kalmıştı atsa ne olucak.
ben bu kadar saçma son hücüm görmedim madem şut atacaksın son saniyeye kadar bekle öyle at 5 saniye adamlara kalmıştı atsa ne olucak.
T Taner Tunala 0 7 Mar 2012 #37 Buckman 37 dakikadır sahada, biraz şu adamın üstüne oynayalım. Adam sahada yürüyor.
wotws 0 7 Mar 2012 #38 Shumpert'ın bu kadar iyi olduğu bir maçta iyi organize olamamak ilginç geldi bana.