TBL 21. Hafta l Banvit 83-72 Galatasaray LH

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 21. haftasında Banvit’e konuk oluyor.Bandırma deplasmanı öncesi oynanan 20 haftayı 14 galibiyet-6 mağlubiyetle geçen takımımız ligde 3. sırada bulunuyor.
Sezon başında koçluğa Zeljko Obradovic’in Panathinaikos’ta uzun süre yardımcılığını yapan Dimitris Itoudis’i getiren Banvit’in zihinlerde kodlanan seviyesinin 2 gömlek üstüne çıktığını rahatlıkla söyleyebiliriz.Hakemlerden hayli yakındıkları Karşıyaka deplasmanı dışında normal sezonda mağlubiyeti bulunmayan Banvit lig liderliğinin en güçlü adayı konumunda.Eurocup’a ikinci turda veda eden rakibimizin görece başarısızlıkla sona eren Avrupa macerasını açıklarken lige verdikleri ağırlık öne çıkarılabilir.
Kadrosunda eski oyuncularımız Ermal Kurtoğlu ve Cevher Özer’i bulunduran Banvit’in yerli rotasyonunda Erkan Veyseloğlu ve Dusan Cantekin’den aldığı katkıyı da belirtmekte fayda var.Ligin en değerli yabancılarından Chuck Davis,yerli statüsünde forma giymeye başlayan Keith Simmons,kariyerli ve etkin isim Sammy Mejia,direksiyonu emanet ettikleri Earl Rowland ve Balkanlardan ilgi çekici kısa tercihleri Stefan Markovic-Klemen Prepelic Banvit’in yabancı rotasyonunu oluşturuyor.
10 Mart Pazartesi günü saat 19:00′da Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak bu zorlu mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.

Bu maç istifa beklentilerinin ciddi şekilde dillendirilmesine vesile olacak diye düşünüyorum,takıma güvenim Tofaş maçından beri yok,beklentim de kalmadı ama bizim takımımız bu düşsede yanındayız kalksada

Kuban maçında olacak basketbolcularimizin akıllari.

Bu yüzden 10-20 küsür farklı bir yenilgi bekliyorum açıkçası.

Ama şu maçın gözümde hiçbir önemi yok şahsen.

Bakalim ne olacak...

Sezonun en kritik maçı Kuban önümüzde dururken oyuncuları yıpratmamak lazım.Engin-Göksenin gibi isimler oynar umarım maçın genelini

Markoishvilinin durumu nedir arkadaşlar haftaiçi real maçında ismail şenol haftaya kuban deplasmanında oynayabilecek dedi en azından bu maçta biraz süre verirse durumunu görürdük.

6-8 den maç 29 - 10 a geldi ilk çeyrek 6.dakkadan sonra ve 2.çeyrek4 dakika sayı atamayan bir takım olduk Chuck davis maden buldu yardıma giden yok
Göksenin 0 gelişme boş üçlük de atamayacaksan ne yapsın ataman ben anlamadım bu işi malik falan hikaye beğenmedikleri forum ahalisince markoyu enderi arar hale geldik :)

Lig maçları haftalar önce bitti bizim için. Beklendiği gibi tertemiz mağlubiyet olacak. Playoffta umarım farklı olur demekten başka çare yok şu an için.

Her maça takım bu sefer mücadele edecek diye ümitle oturuyorum. Her oturuşum hayal kırıklığıyla sonuçlanıyordu. Bu maçta sağ olsunlar o kadar bekletmediler. Ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir takım görmedim.

Arroyo ne diye 37 dakika sahada kalır yahu.

Maç gitmiş zaten Kuban maçını düşünüp biraz dinlendirseydik ya yahu.

Ah Ergin Hoca ah....