TBL 21. Hafta | Mersin BŞB 76 - 79 Galatasaray CC

Yanlız söylemeden geçemicem ben bu Çetin Yılmaz'ın bizim maçlardaki yorumlarına uyuz oluyorum. Nedense bizim bütün maçlarda rakip takımı açıkça destekliyor.

Yok yanlışınız var , Çetin yılmaz'ın tarzı öyle biz maçları genelde önde götürdüğümüz için geride olan takım hakkında şöyle yapmalı böyle yapmalı diye yorumlar yapar genelde.
 
Bu arada herkes Haluk'un son saniye üçlüğünü konuşuyor fakat bence Tutku'nun son anlardaki kritik serbest atışları daha önemliydi.
 
Kötü bir ikinci yarı oynamamıza rağmen kazanmak güzel tabi.Yalnız,Andric ve Ermal'in faul konusunda çok dikkatli olmaları lazım..Saçma sapan fauller yaptılar kısa süreler içinde..
 
Küçük kuzenime verdiğim sözden dolayı Cumartesi Sinan Erdemdeydim.İlk yarıyı izleyip evden çıktım.İkinci yarıyı bu sabah izledim.
Efes maçının sağladığı ritimle ilk yarının ortalarındaki savunma çizgimize ulaşacağımızı düşünüyordum ama olmadı.O noktada doğru zamanın bu haftalar olup olmadığı tartışılır tabi.Normal sezonu ilk ikide bitirmek play-off başarısı kadar önemli bizim için.O yüzden ama dağıtarak,ama dokuz doğurarak bu maçları kazanmalıyız.
İkinci çeyreğin başında üst üste yediğimiz fast breaklerle geriye düştük.Oktay hocanın molası sonrası son 5 dakika savunmayı toparlayıp devreyi 8 sayı önde bitirdik.Devre arası Onur abiyle mesajlaşırken rakibin serseri mayın gibi olduğundan,kapıyı kapatamazsak acayip bir dış şut performansı yakalayabileceklerinden bahsetmiştim.Sabah izlediğim kadarıyla ilk yarı boyunca hiçbir şey yapmayan Alex Scales ikinci yarı canımızı yakmış.Devre boyunca adamların ekmeğine yağ sürmüşüz,orası ayrı.Neyse ki ucuz atlattık.
Metrobüste son 35 saniyeye 2 sayı geride girdiğimizi duyunca haftasonu rezil olacak diye düşünüyordum.Son 10 saniyeyi telefonda babamdan dinlerken verdiğim tepkilerle metrobüste ilgi odağı oldum.:D Fenerbahçe Ülker ve Banvit'in kaybetmesiyle,kızların kupadaki derbi galibiyetiyle,Engelsiz Aslanların klasikleşen Avrupa başarısıyla mükemmel bir haftasonu oldu.Sezon başından bu yana haketmiştik doğrusu.
 
İlk yarıdaki fark bir basketbol maçı için önemli olmasa da maçı rahat kazanacağımız düşüncesiyle, gelecek haftaki rakibimizi ve önümüzdeki sezon kadromuzda yer alacak olan İlkan´ı canlı izleyim diyerek ikinci yarıyı izlemedim.

İkinci yarıda Uğur´dan aldığım maç skorlarını Onur´a iletiyordum, aynı zamanda maçın kritiğini yapıyorduk skor bazında. Maçın son bölümünde gerideyiz, maç gidiyor mu endişesiyle çareyi Berkan´ı aramakta (GSMobile sağ olsun) buldum. Sanırım maçı izleyemeyenlerin büyük çoğunluğu son anlarını telefonda canlı dinlemeyle geçirmiş.

Doğrularıyla, yanlışlarıyla seviyorum bu takımı.
 

Üst