TBL 22. Hafta | Pınar Karşıyaka 87 - 83 Galatasaray CC

Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

Bu kadar çok basit hata...

Bu kadar çok kaçan serbest atış (%85 atsak uzatmaya gidiyordu, %90 atsak alıyorduk yazık günah gerçekten)...

Bu kadar umursamazlık...

Telekom yarın yenilsin diye bekle dur artık. Günah değil mi bu taraftara?
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

Köseoğlu'nun değeri ne kadar ?
4-5 milyonmu ?

Adam son 5 yılda sanırım 4 kere asist kralı olmuş biri..
Atkins'in yerine basarsan parayı koşarak gelir bize..
Olmaz böyle..Cüneyt bir girdi çıktı anlamadım..
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

telekom ve fülker deplasmanları var ve yenilirsek(ki yeniliriz) 4 sıraya duseriz :oops:

gecen seoznun tekrarını yasıyoruz :roll:
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

Bir takım 1 numarası kadar konuşur... Karşıyakanın 1 numarasına bakın maçın özeti ortada.

Atkins şampiyonluğa oynayacak takımın 1 numarası olamaz. Son dakikaları böyle oynayarak şampiyon olamayız.

Verilen emeklere yazık!..
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

bence çok kötü oynadık. takımda savunma diye bir şey yoktu bugün. graves'in dönmesi hücumda çeşitliliği sağlamış. ancak hala zorlama atışlar yapılıyor. hüseyin ilk yarı 4'leyerek ikinci yarı hiç oynamadı adeta. karşıyaka'yı en sonunda yakalamışken skor 78-78 olduğunda ve top da bizdeyken Koray hoca'nın mola almasını anlayamadım. son topları kullanamadığı artık aşikar olan atkins'e bir hücum organizasyonu yaptırmak da maçı bitirdi. kendi ellerimizle Telekom'un ve Fenerbahçe'nin önünü açıyoruz.
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

KSK maçı haketti...
beğenilmeyen Cemal'i çok aradık.Pota altında sertliğimiz ortadan kaybolmuş durumda.Bu sertliği katacak Polatada yeterince şans verilmedi.
Tolliver hücumda ve ribaundlarda iyi ama savunmada vasatın altında bir oyuncu.Özellikle Avrupa basketboluna ve alan savunmasına çok yabancı.
Erdem bugün ikinci yarının en iyi oyununu oynadı...
Hosley çift taraflı bıçak, bugün bizi kesti...
Koray hocadan bu kadar kötü bir yönetim beklemezdim.Eğer spikerlerin dediği gibi 78-78 iken molayı da o aldıysa.
Maça iyi başlayan ama sonra bencte unutulan Rashid'in eleştirilmesi anlamsız.Son topta pota dibinde 3 kişinin ne işi var?Rashid doğru bir seçim yaptı, ama o bölgede oyuncu yoktu.Zaten soğuk girmişken son topta neden Graves değilde Rashid ile oynadık anlam veremedim.
Hakan Köseoğlu bizde olsa eminim dış şutu yok diye taraftarca taşlanır...
Son söz ortaya malzeme çıktı.Birde Hosley yerine Gurovic oynayıp Hosleynin yaptığı hataları Gurovic yapsaydı onların değmeğin keyfine.Önce Gurovic'i bitirdiler şimdi Milo ve Atkinse sıra geldi.Sonra da eminim Graves'e sıra gelecek...
Bizde oyuncunun formsuz dönemde olma hakkı yok çünkü...
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

çok önemli bir mağlubiyet aldık! ligi 4. bitirmeye doğru gidiyoruz malesef ve efese karşı 1-0 geride başlayacağımızdan dolayı bu sene maksimum yarı final görebiliriz ve bu oyun ve teknik kadroyla da süpürülürüz efese.Koray Hoca tek 5 numarasını 4. faulünü alana dek oyunda tutuyor ilk yarı inanılır gibi değil ve 2. yarının büyük bölümünü Hüseyinsiz oynuyoruz.Hüseyine üçlük atmak yerine içeri girmesini söyleyen de yok ve içerden çok dışarıdan atmaya ve oynamaya çalışıyor her hücum.Sen de maç boyu dışarlarda oynarsan içeride kim sayı yapıcak Hüseyin? Bunu yazacağım aklıma gelmezdi ama Cemal zaman zaman oyuna girebilirdi nerede kendisi? Polat 2-3 dk. oynuyor sonra hemen kenara, Graves en önemli hücumda kenarda ve doğru dürüst pozisyon hazırlanmıyor,saçma sapan bir drive ve top kaybıyla maçı kaybediyoruz.Hüseyin 4 lemese Milojevic i düşünen yok v.s v.s...Gelen gideni aratır derler umarım koray hoca rotasyonu artık doğru kullanır ve takıma artık doğru basketbol oynatır.
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

koray hoca mola alıyo sonra biz sayı yiyoruz demekki burda bi hata var hoca değilde takım fener maçını kazandırdı gibi şeyler geliyo aklıma
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bu başlıktan devam edelim.

Uygun gördüğüm bazı mesajları diğer başlıktan buraya taşıyacağım (taşıdım).
 
Re: Karşıyaka-Galatasaray (Canlı)

murat özyeri yerin dibine sokan arkadaşlar neden koray hocaya dokunmuyorlar çok merak ediyorum, murat hoca zamanındaki maçlara ve şimdiki mağlubiyetlere bakıyorumda tuhaf olan birşeyler var.
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

kimse merak etmesin bu kadro telekomuda yener fülkeride..ama ama ama...

o amaların çözülmesi lazım..Koray hoca ya artan rotasyon pek yaramamış..elindeki kadroyu hiç iyi kullanamadı..daha ilk yarıda 3 faullunu yapan Hüseyini okadar uzun varken almayıp 4 faulu yapana kadar beklemesi ayrı bir olaydı..maçın başında rakip takım pota altından 9/9 attı ama biz mola bile almadık..oyuncu değişikliğiyle takımı toparlamaya çalıştı

Graves ve Hosley gibi iki muhteşem skorerin var ama bu silahları harekete geçirecek bir oyunun yok..tolliverın yüksek posttan içeriye her girişinde faul aldırdı basket yaptı ama daha sonra adamı kenar çizgiye bağladık adeta..muratın bukadar kötü gününde olması onun yerine cüneyti neredeyse düşünmemesi ayrı bir durumdu..

son topta okadar silahın varken rashidin top kaybını geçtim o topu atmaya çalıştığı isim Murat Kaya idi (yanlış görmediysem)

yani Koray Hoca pek gününde değildi bugün..ama çözülmeyecek problemler değil..
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

malesef ligde asağılara doğru inmeye basladık...bu arada mac 78-78 ken yapılan hatalar inanılmazdı..koray hocadan pekde memnun olduğumuzu söyleyemicem..bariz hatalar var...savunma yok..takım resmen cırpınıyo her macta..ve daha önümüzde zor maclar var..
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

İlk yarı kız gibi basketbol oynadık.Adamların uzunları süper star kesildi.2.Yarı yermedi...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bu arada Graves 5 faul almış galiba...
Bu arada Atkins de Gurovic gibi 5 dakika oynuyor fatura direk ona kesiliyor...
Cüneyt'in sakatlığı tam geçmedi mi acaba merak ettim...
Ah birde rotasyonu kullanabilecek hocalar olsa.Murat hoca başarısızdı, Koray hocanın başarılı olduğunu söyleyemiycem.
Hosley ve Tolliver savunmalara alışana kadar zannedersem bir süre zorluk çekicez...
Hücumumuz ise Nejat Sayman'ın beğenmesinin askine sokak basketbolundan farksızdı.Sadece fast-breaklerimiz güzeldi...
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

ne ikincilik gitti kim alcak bizden ikinciligi tel tel dokulen fbulkermi bu arada rashid resmen macta uyuyor iyi uyusun dısarıda kalan yabancı olur topu graves cuneyt hosley yada muratta getirebilir
 
Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray

Bir de sunu söylemek lazim. Gurovic bu takimda oynar abi. Hosley cok yanlis kararlar veriyor. Tamam katkisi var ama olmadik yerlerde cok sacma tercihler yapiyor. Ya Milo cikar ya da Hosley ama Gurovic gibi sutör ve oyunu dogru oynayan bir oyuncu mutlaka oynamali.
 

Üst