Re: TBL | Karşıyaka-Galatasaray
çok kötü savunma yaptık
çok kötü savunma yaptık
Dostum sen basketboldan anladığından eminmisin maç hakkındaki bir yazında 5 faullü Graves'e top kullandırdın şimdi de coach'a çoğu maç dökülen ve alternatif guard olsun diye oynayan Atkins yerine Milojevic'le hemde Hosley arasında tercih yaptırdın burdaki herkes gibi her maç yerden yere vurulan denize düşen yılana sarılır misali Gurovic'i baş tacı yaptın ne diyeyim ki vallahi diyecek birşey bulamıyorum sana ve senin gibi skor taraftarlarına..Fatih Hısım' Alıntı:Bir de sunu söylemek lazim. Gurovic bu takimda oynar abi. Hosley cok yanlis kararlar veriyor. Tamam katkisi var ama olmadik yerlerde cok sacma tercihler yapiyor. Ya Milo cikar ya da Hosley ama Gurovic gibi sutör ve oyunu dogru oynayan bir oyuncu mutlaka oynamali.
Dostum sen basketboldan anladığından eminmisin maç hakkındaki bir yazında 5 faullü Graves'e top kullandırdın şimdi de coach'a çoğu maç dökülen ve alternatif guard olsun diye oynayan Atkins yerine Milojevic'le hemde Hosley arasında tercih yaptırdın vallahi diyecek birşey bulamıyorum sana..[/quote:3ot2ubh8]Göker Muhluoglu' Alıntı:[quote="Fatih Hısım":3ot2ubh8]Bir de sunu söylemek lazim. Gurovic bu takimda oynar abi. Hosley cok yanlis kararlar veriyor. Tamam katkisi var ama olmadik yerlerde cok sacma tercihler yapiyor. Ya Milo cikar ya da Hosley ama Gurovic gibi sutör ve oyunu dogru oynayan bir oyuncu mutlaka oynamali.
Graves´in 5 faulle oyun dışı kaldığını maçın heyecanı içinde kaç kişi fark etti? Emin olun ki burada düşüncelerini dile getirenlerin hepsi 5 faul alan birinin oyundan çıkması gerektiğini bilir.Göker Muhluoglu' Alıntı:Dostum sen basketboldan anladığından eminmisin maç hakkındaki bir yazında 5 faullü Graves'e top kullandırdın şimdi de coach'a çoğu maç dökülen ve alternatif guard olsun diye oynayan Atkins yerine Milojevic'le hemde Hosley arasında tercih yaptırdın burdaki herkes gibi her maç yerden yere vurulan denize düşen yılana sarılır misali Gurovic'i baş tacı yaptın ne diyeyim ki vallahi diyecek birşey bulamıyorum sana ve senin gibi skor taraftarlarına..
çok doğru bencede bi an acaba atkinsın yerine olsa mı dedimSinan Soysal' Alıntı:Hakan Koseoglu üzerine kurulu bir sistem ve galibiyeti bizden daha fazla isteyen ksk takımı vardi sahada ...
Macin ozeti ; Hakan koseoglu boyle istedi
Göker Muhluoglu' Alıntı:Merhaba sevgili gsbasket forum üyeleri forumu uzun süredir takip ediyor olmama rağmen üye olamamıştım birtürlü mart ayına kısmetmiş ilk mesajım..
Neyse gelelim takımımıza son zamanlarda erkek şubesindeki beklenen hareketliliğin sonucunda gerekli transferler yapıldı 4-4,5 numarada Jankunas, Bonsu Bonsu gibi hayali şu zamanda gelmeyecek isimler telafuz edilirken gelen isim Tolliver oldu Bonus'ta Hosley.. Sonuçta Tolliver ve Hosley'i dünde gördük ki ikiside isteklerimizi karşılayacak kalitede.. Ama şu dakikadan sonra şampiyonluğun en büyük adaylardan biriyiz ve kadroyu bozmak büyük risk olacaktır Evt Gurovic gerçekten sorun ve bu savaşan başarıya aç takımda sırıtıyor, yakışmıyor.
Ama son yıllarda TBL'e gelmiş en kariyerli oyuncuyu bu kadar kolay harcamak doğrumu sizce eminim koray hoca'da böyle düşünüyordur bu saaten sonra bu kadro 6-7 yabancıda olsa bozulmaz. Tufanda geldikten sonra Play-off'ta bazen Milo bazende Gurovic dışarda kalacak gibi ama
Gurovic'e öyle bir yerde ihtiyacımız olacak ki bütün sezon hiç bir şey yapmasa bile o anda sazı eline alacak ve ip gibi şutlarına muhtaç olacağız. Henüz göremedik ama MILAN GUROVIC ÖNEMLİ ANLARIN OYUNCUSUDUR. Play-Off'ta Mutlaka kendine gelecektir.
Saygılar..
Graves´in 5 faulle oyun dışı kaldığını maçın heyecanı içinde kaç kişi fark etti? Emin olun ki burada düşüncelerini dile getirenlerin hepsi 5 faul alan birinin oyundan çıkması gerektiğini bilir.[/quote:5ksj6hfo]Onur Yavuz' Alıntı:Kalan maçlarımız içinde kazanması daha zor olan maçlar varken, kazanılması kısmen daha kolay olan bu maçı kaybettik. Krediyi kullanmakta acele edenlerin ilerleyen zamanda telafi edeceklerini düşünüyorum.
[quote="Göker Muhluoglu":5ksj6hfo]Dostum sen basketboldan anladığından eminmisin maç hakkındaki bir yazında 5 faullü Graves'e top kullandırdın şimdi de coach'a çoğu maç dökülen ve alternatif guard olsun diye oynayan Atkins yerine Milojevic'le hemde Hosley arasında tercih yaptırdın burdaki herkes gibi her maç yerden yere vurulan denize düşen yılana sarılır misali Gurovic'i baş tacı yaptın ne diyeyim ki vallahi diyecek birşey bulamıyorum sana ve senin gibi skor taraftarlarına..
Graves´in 5 faulle oyun dışı kaldığını maçın heyecanı içinde kaç kişi fark etti? Emin olun ki burada düşüncelerini dile getirenlerin hepsi 5 faul alan birinin oyundan çıkması gerektiğini bilir.[/quote:2l62sbgp]Onur Yavuz' Alıntı:Kalan maçlarımız içinde kazanması daha zor olan maçlar varken, kazanılması kısmen daha kolay olan bu maçı kaybettik. Krediyi kullanmakta acele edenlerin ilerleyen zamanda telafi edeceklerini düşünüyorum.
[quote="Göker Muhluoglu":2l62sbgp]Dostum sen basketboldan anladığından eminmisin maç hakkındaki bir yazında 5 faullü Graves'e top kullandırdın şimdi de coach'a çoğu maç dökülen ve alternatif guard olsun diye oynayan Atkins yerine Milojevic'le hemde Hosley arasında tercih yaptırdın burdaki herkes gibi her maç yerden yere vurulan denize düşen yılana sarılır misali Gurovic'i baş tacı yaptın ne diyeyim ki vallahi diyecek birşey bulamıyorum sana ve senin gibi skor taraftarlarına..