TBL 23. Hafta | Galatasaray CC 63 - 74 CASA TED Kolejliler

Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

35-40 Geride kapattık ilk yarıyı.

Ama bu kadar sayı yememiz bile kötü savunma yaptığımızı gösterir.

Maçı kazanacağımıza eminim.
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

İşleri biraz sıkı tutunca neler yapabilecegimizi gösterdik ..

2. yari bu ciddiyetle devam edersek rahat kazaniriz !
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

galatasarayn pota altı daha önce dediğim gibi çok zayıf galatasarayın fark atması gereken bir maçta çırpınması çok ilginç ama görünen köy kılavuz istemez pota altın bitmiş 35 lik hüseyin savaşıyor oda bir yere kadar.
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

biraz önce bu takıma yazıklar olsun diyorlardı.Bu takımı bu sekilde desteklemeyelim.Sadece iyi gunde değil...
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

Rakip zayifta olsa onemli olan direnc gostermektir. 13-2 bir seri yakaladik.
2 sayilarida serbest atistan. 5 dakika basket sansi verememisiz.
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

19 sayı fark varken bile çevireceğimizden emindim. Ama daha önce de dediğim gibi şampiyonluk yolunda böyle sorumsuzca bir oyunu asla hazmedemem. Maçı izlemiyorum ama takıma her zaman sahip çıkan insanlar bile telefonda bunu söylüyorsa oturup düşünmek lazım. Şu maç ders olsun onlara artık.
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

2,periyot ezici bi üstünlüğümüz var ama ılk periyot 10 sayı attığımız için bu pek işe yaramadı gibi .ama ilk yarıyı iyi kapattık gene.su takımı yenelımde fenerlıleri sevindirmeyelım:D


[A]cımak yok,
[N]efret var!
[T]aviz yok,
[İ]şkence var!
[F]enerbahçe yok,
iz varız GALATASARAY
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

bu siteye üye olduktan sonra topu topu otuz tane ileti yazdım ama bunun 25 tanesi sitem ve öfke mesajıdır heralde !! ya bi maçıda söyle organize basketlerle açsak arka arkaya smaçlar hızlı hucumlar görsek .bide fark yapsak .

yok her maç stress her maç gergin ! bu gidişat malesef hiç ama hiç iyiye gitmiyor .şu dökülen fener-ülker bile rakibi yakaladıgında 40 -50 sayı atıyor .

sonuçta ben sitemli mesajlar yazıyorum ama yazana değil YAZDIRANA bakmalı biraz !!!!!!
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

istatistiklere baktığımda ikilik atıştan çok üçlük atmışız bu nasıl iş anlamadım gitti.şu topu pota altına indirmek o kadar zor mu ?
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

ms ye bakın bizde
oynadığı yaklaşık 10 maç boyunca 4 sayı attı
ilk yarı 1o sayı 2 rb. 1 asistle oynuyor bize karşı
hayırsız evlat :D
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

2,yarı coşmamız lazım.bizim her oyuncumuz sayı atabılecek yetenekte.atkıns-milo-biraz daha işin içine girerse diğerlerinden korkum yok zaten.bizim beğenmediğimiz marshall bile 10 sayı attı yha..
 
Re: Galatasaray-Casa (Canlı)

Maçın ilk yarısı şunu söyliyim, rakibi küçük gördüğümüz röpartajlardan ve ilk beşten belliydi ama CASA çok iyi ve istekli başladı...
İkinci yarı toparlandık ama iyi oynadığımızı söyleyemiycem.
Toparlanma hücumda değil zaten savunmada oldu.Yoksa ilk yarıdaki gibi her topu alanın üçlük attığı bir düzende oynadık.İkinci yarı girdi tek fark bu...
Şu beğenilmeyen Cemal'in oynatılmaması pota altı sertliğimizi çok azaltıyor.Tolliver bugün savunmada da iyi ama Cemal kadar sert değil.Bugün Cemalin ne kadar önemli olduğunu birkez daha görüyorum.
Milo hala kendini bulamadı ve kim ne derse desin bu takım Gurovic'i arıyor.O oyundayken hiçbir takım bu kadar içeri gömülemiyordu.Şimdi Casa dış şutları risk ediyor...
 

Üst