TBL 23. Hafta | Galatasaray MP 82 - 92 Antalya BŞB

Tarih: 17 Mart Cumartesi
Saat: 13:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
Yayın: LigTV3

Üst üste 11. galibiyetimizi alıp liderliğimizi devam ettirmemiz için Antalya BŞB karşısında olacağız.

Rakip düşme hattının hemen üzerinde o yüzden ölümüne oynayacak. Galatasaray'ımıza bu maçta öncelik sert savunma daha sonrasında da hücumda Shipp'in yokluğunda alternatif skor gücü oluşturacak bir oyuncu gerekecek. Ben bu konuda Göksenin ve Caner'in destek vermesini olası buluyorum. SALDIR GALATASARAY !

Takım özellikle savunmada pek iyi değil bugün. Moraller bozuk gibi sanki ya da önemsemiyoruz maçı.

İkinci çeyreğin son 5 dakikasında kontrolü elimize aldık. Üçüncü çeyrekte fazla zorlanmadan kontrollü oynayıp son çeyrekte rahat bir oyun sergileriz diye düşünüyorum. Antalya 40 dakika direnç gösteremeyecektir.

Tutku, basketbolu özlemiş, belli. Üst üste 3 asisti var ve değerlendirilse 5-6 olacaktı.

Shumpert da aldığı sürede vermesi gereken katkıyı fazlasıyla verdi.

AoL7koICIAER4mR.jpg

Ayrıca gordon kötü oynuyor ama alınmayacak maç değil gordon içinde kötü oynyacağı maçlar bunlar olabilir.Ancak Shipp eksiliğini arıyoruz savunmayı ayağa kaldırmak açısından umarım sağlıklı bir adam alınır .Birde serbest atışlar sıkıntılı gidiyor.

5 Numaraların hücumdayken dışarda faul yapmalarını çözemiyorum zor yaa ışık göremiyorum.70 sayı yedik 30 dakikada çok ama çok fazla.