Re: GALATASARAY: 76 - Kepez Belediye: 72
oleyyy beeee
oleyyy beeee
Murat İnal' Alıntı:Salona baya erken gittik bir de ertelendiğini duyunca iyce sıkıldk. Bir de maçta oyuncular idman havasında oynayınca benim açımdan oldukça sıkıcıydı maç.
Onun için yorum yapmak istemiyorum maçla ilgili.
Ama benle ilgili yorum yapılabilir haha.
saat degişiklikleri insanı çıldırtcak dereceye geldi ya geliyosum başlamamış yada geliyosun başlamış mersin belediye gs bayan baskette herkes 19 00 diye gelmişti ama 18 30 da başlamıştı 2 saat önce degişmişti gerçi 3 kişiydik sonra 10 açıkmıştı bugünde son anda 7 olmuş yuh yaniMurat İnal' Alıntı:Salona baya erken gittik bir de ertelendiğini duyunca iyce sıkıldk. Bir de maçta oyuncular idman havasında oynayınca benim açımdan oldukça sıkıcıydı maç.
Onun için yorum yapmak istemiyorum maçla ilgili.
Ama benle ilgili yorum yapılabilir haha.
Ne ergenliği Onur ergenlik mi kaldı. .Maclada baya bir ilgilendim senide ikinci yarı baya bi çoskulu gördümOnur UNCU' Alıntı:Yahu tamam gevşeğiz,sallamıyoruz filan da bari aldığımız maçları geri vermeye uğraşmayalım.Ruzicle Güven normal bir isabet oranıyla oynasalar kaybederdik.Neyse ki ULEB'de sona yaklaştık.Bu tür sıkıntıları daha fazla yaşamayız diye umuyorum.
Aslında bölüm bölüm çok güzel şeyler koyduk ortaya.Temiz oynadık,hücum akıcıydı.Maç içinde toplam 15 dakika filan böyle oynadık,geri kalan zamanlarda cepten yedik.Özellikle 69'da çok takıldık.Bu sırada 3-4 tane boş üçlük atamadı Kepez,2 de top kaybı yaptı.Ona rağmen maçı uzatma noktasına geldiler.Kısacası şansımız yanımızdaydı,Kepez maçı krize sokacak hareketleri çok geç yaptı.
Maç sırasında Fatih Kutlu abiyle tanıştık bu arada.
Ayrıca maçı kimle izlesem bir ergenlik tripleri,kız mevzularına atık kafalar,maçla ilgilenmemeler vs.Bu ne yahu?