Maçı izleyemedim ama 9 farkla maç kazanmamıza burun kıvıranları anlamıyorum. İlk periyot kasıp fark yapmışız, sonra da oyunu kontrolümüzde tutarak galibiyete ulaşmışız. Daha dün bazıları "ilk periyot rakibi 5-10 sayı ileri fırlatıyoruz, öyle olunca da geri dönmemiz zor oluyor, rakibe cesaret veriyoruz" demiyor muydu? Bence bugün istediğiniz oldu. İlk periyotta gelen 15 sayı fark ve maç sonu 9 fark.
Tutku ve Evren 2/11 atmışlar ama takım olarak %65 ikilik, %44 üçlük ile oynamışız. Bence bu güzel bir tablo. Tek eksiğimiz savunma sertliğimiz ve alan savunmasına karşı hücumumuz. Onu da Edirne ve Fener deplasmanlarına kadar düzelteceğimizi umuyorum.
Shipp 35 dakika, Shumpert 31 dakika sahada kalmış. Bu da Evren'in, Caner'in (hatta Rancik'in) ne kadar yetersiz kaldığını göstermeye yeter. Hoca Melih'e şans tanıdığı gibi savunma sertliğini arttırma anlamında Evren'in yerine Göksenin'e şans tanısa çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem Evren kendini biraz toparlar hem de Göksenin savunmasıyla ve ceza şutlarıyla kriz anlarında bize biraz nefes aldırır.