TBL 24. Hafta l Fenerbahçe Ülker 77-52 Galatasaray Liv Hospital

Çok önemsenecek maç değil.Avrupa iddiamız var,pazartesiye maç konuluyor.Tamam rakibin Euroleague iddiası yok öylesine oynuyorlar da biz hala bir şeyler kovalıyoruz orada.Onların bu maça odaklanması normal.Benim tek kızdığım nokta Cenk ve Erceg'in oyunu bugün.CSKA maçı çok çok daha önemli

Ben böyle takım istemiyorum.Top 8 yapsa da istemiyorum,Final Four yapsa da istemiyorum.Şuradan 5 kişi çıksa bu maç böyle geçerdi zaten,Galatasaray kendini Fenerbahçe üzerinden tanımlamaz eyvallah da Fenerbahçe deplasmanını ciddi ciddi oynamayan bir takım ne işe yarar acaba sorabilir miyim?Vücut dili böyle olmaz arkadaş,rölanti falan değil bu.Uçakları düşse,takımın yarısını kaybetsek ancak anlayabilirim bu hali.

An itibariyle fark 28. Bir Fenerbahçe maçında bizlere böyle bir Galatasaray izletmeye kimsenin hakkı yok.

Ulan ayıptır ya, ayıp!

Akılları isterse fezada olsun benim Galatasaray'ımın bir FB Ülker maçında böyle oynamasını kabul etmiyorum arkadaş. İsterse gazozuna maç yapsınlar,bu takım mücadelesini son ana kadar sürdürecek bir oyun oynamalıydı. Mesele yenilmek değil,mücadele etmemek. Tıpkı Mancini'nin takımının yapmadığı gibi.

İsterse CSKA maçı yarın olsun,bu rezilliğin hiçbir açıklaması yok.Adı üstünde derbi maçı bu çıkıp oynayacaksın.Yarın gazeteler,siteler Galatasaray Euroleague maçına kitlendiği için maçı önemsemedi yazmaz,FB Ülker'den tarihi fark yazar.Kimse kusura bakmasın.

Nelerle sınanıyoruz,gerçekten çok ilginç.Siena'dan 26 yiyen takımın gözünü seveyim,o maç 26'ysa bu maçın karşılığı 126 minimum.

Bu sözümün belki yeri burası değil ve evet branş farkı var, Mancini için idam sephası kuranlar, basketbolda bugün ki gibi Fenerbahçe'ye hatta böyle bir mağlubiyet gördünüz mü?

Benzer şeyleri yazağım: yenilmek problem değil de bir derbi maçta Aliağa gibi yenilmek acı olan. Ne yazık ki tüm branşlarda bu maçlara kafa olarak hiç hazırlanamıyoruz. Kafaların Cska maçında olması ne yazık ki bahane değil.

Yazılanlara inanamıyorum. Yıkıcı tim yine fırsatı kaçırmamış.

Play-off'larda böyle bir oyunda hep beraber hesap soralım, hatta kelle isteyelim. Biraz sağduyu lütfen.

Yıkıcı tim yine fırsatı kaçırmamış.
Rica ediyorum üslup bu olmasın.Okuyunca küfür gibi geliyor zira.Yıkıcı tim 40 dakika boyunca parkedeydi,kenardaydı.Biz kimiz,bu maçın anlamı ne,bir takımın sahada nasıl olması gerekir,eskiden böyle bir şey gördük mü vb. destelerce soru sorabilirim.Envayi çeşit olumsuzluğa kalkan olmak gibi bir zorunluluğumuz,zorunluluğunuz yok.
İstemiyorlarsa oynamasınlar olsun bitsin.

Erkek takımı Cumartesi günü bizim kızların şikeciler ile maçını da izlemişti ama pek örnek alma niyetleri yokmuş anlaşılan.

Bu fark olası bir play-off eşleşmesinde alacağımız galibiyetin önünü açtı. Bu fark bizim gözümüzü açar, hırslandırır. Önemli olan play-off. Sıkıntıya gerek yok. Maçı izledim bizimkiler lay lay lom havasında oynadılar. Play-off da gümletiriz. Tabi hakemler play-offlarda yine her dokunduğumuza faul çalıp, rakibin grekoromen güreşine faul çalmama, saniyesi çoktan dolmuş atışları sayı kabul etme gibi davranışlarda bulunmazsa. Bu maç bence çok iyi oldu. Doğruyu yanlışı görmemize kadir oldu.