TBL 25. Hafta | Bornova Belediye 49 - 79 Galatasaray CC

Pazar günkü maçın stresinden bu maça fazla konsantre olamadık. Ancak İzmir'deki arkadaşların maça gösterdiği ilgi muazzam. Salonda hatırı sayılır bir taraftar topluluğumuzun olacağını düşünüyorum, şimdiden herkesin ayağına sağlık. Bu takımın hiç bir yerde yalnız kalmaması, kendilerine ne kadar değer verdiğimizi görmeleri lazım. Bu sene de bu olguyu gayet yerine getiriyoruz çok şükür.

Bornova bu yıl bir çok şanssızlık yaşadı, biz en taze olanına gelelim. Tyler Smith gerçekten iyi katkı veriyordu, ancak şanssız bir pozisyon sonrası kaybettiler onu bildiğimiz gibi. Ancak bu şanssızlığı derin bir yaraya dönüştüren olay, her ne olursa olsun yerini dolduramamalarıdır. Yalnızca iki yabancı ile karşımıza çıkacaklar ve rotasyonlarının 8 kişiyi geçmeyeceğini düşünüyorum. Fakat bütün etmenler bizi işaret etse de, düşme korkusunu iliklerine kadar yaşayan Bornova'nın maça ne kadar asılacağı da ortada. Aliağa maçındaki savunmamızı arada olabilecek iş kazalarına bağlıyorum. Biz bu ligin en iyi savunma yapan ve en az sayı yiyen ekibiyiz. Bu maçta sadece bu özelliğimizi göstermemiz maçı lehimize sonuçlanmasını sağlayacaktır.

Joshua Shipp'in geçen haftaki performansını sürdüreceğini düşünüyorum, tanıdık salon, orada güzel hatıraları var. Bugün de bizlere iyi bir oyun izletecek gibi geliyor.

Başarılar Aslanlara, F.bahçe - Beşiktaş - Olin üçlüsünden önce kayıpsız gitmek lazım, oyuncularımız da gereğini yerine getirecektir.
 
Bornova Belediye - Galatasaray Cafe Crown (Canlı)

Maça 10 dakika kaldı, tüm konsantrasyonumuzu verelim artık maça.

Başarılar Aslanlar.
 

Üst