TBL 25. Hafta | Galatasaray MP 92 - 81 Beşiktaş Milangaz

Bence Pazartesi 20:00 güzel saat, hele ki cumartesi günü Ordu maçıyla çakışma ihtimalini düşününce şahane oldu. Euroleague maçlarında saat 8'de o salon dolmuştu, bu sefer dolmasa da en az 8-9 bin taraftar bekliyorum ben.

Not
: Umarım Sarayın Sultanları euroleague şampiyonu olur ve şampiyonluğun cilasını Beşiktaş maçında yapmak nasip olur.

Maç biletleri 5tl ye biletixten satışa sunuldu, fiyatı ve alınacak bilet limitinin 9 olduğu düşünüldüğünde bir an önce alınmasında fayda var..

Saygılar

Açıkçası bu tip maçlarda aldığınız blokta oturma gibi bir durum olmadığından çok farketmez ama genellikle protokol karşısı ultraslanın bulunduğu tribüne yön veren ekip, protokol yanları daha çok kombine sahibi ve kemik kitlenin olduğu bölümdür..Ancak dediğim gibi bilet alırken hangi bloktan aldığınızın pek bir önemi yok bu konuda..

Saygılar

yeni transferi bende merakla bekliyorum insallah oda gordon gibi iki yonlü oyuncudur umarım geri kalan maçlarda olmasa bile playoff süresinde takıma katkı verir ben istatistiklerine baktığım zaman umutlanıyorum..ayrıca beşiktaş forumuna baktım arroyo nun iyileştiğini serhatın ise durumunun maç saatinde belli olucağını yazıyordu..

melik ve kerem hocam bende sizinle aynı bilgiye sahiptim arroyo için gecen hafta ergin ataman banvit maçında oynamayacak ama Galatasaray maçında bilmiyorum demişti aynı şekildede serhatın sakat olduğunu biliyorum bende merak ettiğim için beşiktaş forumuna baktım onlar bu şekilde yazdıkları için paylaşmak istedim..umarım oynamazlar ama oynasalarda ben herhulakarda yeneceğimizi düşünüyorum beşiktaşı..

arroyo iyileşmiş, bu adamın dönmesi için 4-6 hafta gerek dendi nasıl oluyor da bu maça yetişebiliyor??? at dopingi mi yedirdiler naptılar merak ediyorum!!?

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan Pazartesi günü yapılacak karşılaşma öncesinde, siyah-beyazlılar hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü. Sakatlığı sona eren Carlos Arroyo da takımla çalıştı. '' valla bilemiyorum artık at dopingimi verdiler ama oynayacakmış bizim maçta .. ayrıca haberde ntvspor a ait..''

Şu kadın takımına bakıca, Erkek takımımızın ve koçumuzun değerini daha çok anlıyorum. Varsa yoksa onlar..
Beşiktaş'ı da yeneceğiz inşallah kim oynarsa oynasın

Playoff'larda eşleşmemizi istemediğim tek takım Beşiktaş Milangaz. Odaklardan ve baskı altında olmaktan uzak sinsi bir basketbol oynuyorlar. Biraz Ecopolis'in "biz buraya eğlenmeye geldik" demesi gibi birşey ama aslında çok ciddi hazırlanıyorlar.

Djedovic bu maçta en az 15 dakika civarı süre alacaktır.Beşiktaş Milangaz ve Fenerbahçe Ülker maçlarını kazanmaktan başka bir ihtimali düşünmek istemiyorum.Beşiktaş Milangaz yine çok ekstrem sayılar,bol üçlük bulacaktır.Yılmadan son topa kadar,sonuna kadar mücadele etmeliyiz.