TBL 25. Hafta | Galatasaray MP 92 - 81 Beşiktaş Milangaz

Arroyo iyileşmiş mi? Nasıl iyileşti yav ilginç.. O olmasa rahat kazanacağımızı düşünüyodum, onun yokluğunda hücum düzeni epey bozulmuştu, o oynarsa toparlanırlar. Dikkatli olmak lazım. KONSANTRASYON!

Arroyo'nun bu maçta oynaması bekleniyor. Hala rotasyonları dar kendi evimizde özellikle taraftarımızın büyük desteğiyle işi bitirmeliyiz. Bu seneki Beşiktaş hiç pes etmiyor ayrıca büyük maçları daha iyi motivasyonla oynuyor. Kaliteli oyuncuları var dikkat etmek gerekir.

Arroyo'nun oynaması beni memnun etti. Birincisi, önemli oyuncular olmadığında rehavete kapılma gibi bir geleneğimiz var. Cevher'in Beşiktaş'da oynadığı ve Beşiktaş'ın içler acısında olan döneminde bizi yenmesi de güzel bir örnektir. İkinci olarak da, Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı taraftarların bahane bulma imkanı kalktı ortadan. Bu sene şubesiyle, taraftarıyla sinir olduğum Beşiktaş basketbol takımını tam kadro oldukları dönemde, eze eze yenmemizi istiyorum. Haddini bildirmediğimiz bir onlar kaldı, mahrum kalmasınlar.

açıkçası serhat da oynarsa kemp'in de dönüşüyle birlikte rotasyonları pek de dar degil...
arroyo
kemp-serhat
dawkins
erceg-ersin
bonsu-b. hersek

can akın'ın olmaması avantaj zira arroyo yoruldugunda ritmlerini kaybedecekler...kupadaki maçta arroyo çılgın atmıştı sakatlık dönüşü hele ki abdi'de o performansı gösteremez...

ha herşey biryana 10kişilik bir rotasyonla da oynasalar abdi'den çıkamayacaklar o ayrı konu...

Serhat GS maçından sonra antrenmanlara başlayacağım demişti nasıl oynuyor :) Oynamaz arkadşlar ama Ergin Atamandan her türlü olay beklenir .

Ergin Ataman'ın her maç öncesi yaptığı klasik sakatlık numarası. %90 oynar Serhat.Arroyo da oynasın Serhat da Can Akın da farketmez . Çok havaya kalktı bunların burunlar. Değil Arroyo, L.ODOM ve D-Will takıma dönse bu sefer kurtaramayacaklar

kalan boş blok sayısı 19, bence 10000 civarı seyirci olacak zira 7 bloktaki biletler de tükenmek üzere ancak kalan 12 bloktan nerdeyse bilet satılmamış. yani şu ana kadar yaklaşık 7500-8000 bilet satılmış zaten diyebiliriz.

Bizim için çok kritik bir maç, tabii rakibimiz için de. Oktay Hoca ve ekibi bu maça yoğunlaşmıştır zaten, nasıl bir taktikle oynanacak, neler yapılacak, oyuncuların motive edilmesi...

Ben olayın tribün boyutuna değinmek istiyorum. Hepimiz biliyoruz 29 Mart´ta yaşanan rezaleti ve sonrasını. İntikam yeminleri ediliyor, geçmişte yaşananlar gündeme getiriliyor ve "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı" deniyor. Dolayısıyla bu akşam tribünler istim üzerinde olacak. Fazla söze gerek yok; özellikle gençler, sakın anlık bir sinirle yasal olmayan tepkilere yönelmeyin, sakın!

Ve sakın unutmayın bir sonraki maçımızı kiminle oynayacağımızı... Mahmuti ve Aslanlarını bir sonraki maçta boş tribünlere oynatma hakkımız da lüksümüz de yok.

476 kullanıcı online. 74 üye, 402 misafir. Misafirlerin çoğu ASLAN AMA ANLAŞILAN karşı yakadan da forumu takip edenler var. :) Asıl rahatsızlığı 11 Nisan Çarşamba gecesi Abdi İpekçi parkelerinde eze eze yendiğimizde oyacak, bekleyin az kaldı.

Yerli rotasyonlarını düşünürsek Can ve Serhat oynamassa bana göre direnme şansları oldukça düşük, ki Can zaten kesin yok. 1 kişi eksik oynayacaklar resmen, tabi kısmetimize Mehmet, Kartal yada Barış patlama yapmazsa... JHele üstüne Ersin Dağlı'yı faul problemine de sokarsak tadından yenmez.. Ama klasik Ergin Ataman numarası olabilir, ben Serhat'ın oynayacağını düşünüyorum. Arroyo oynar oynamaz umrumda değil, kilit nokta Serhat'ın oynayıp oynamaması..

Maçı her türlü kazanacağımızı düşünüyorum. Son senelerde genelde üstündük Beşiktaş'a karşı ama bu sene 2 kere oldukça eksik yakalamamıza rağmen kaybetmiştik. Şeytanın bacağını kırıp gerekli dersi verme vakti.. Takıma şimdiden başarılar..

119. bloktaki yerinimizi aldık. Nihad Djedovic'i de gözle görelim bakalım ne bekliyor bizi.

Biletlerin hala tükenmemiş olması üzücü. Ama en önemlisi Onur Yavuz'un dediği gibi bir sonraki maçımız Fenerle. Ceza vermek için pusuda olanları unutmadan sadece takıma destek verelim, takım gereken dersi ve cevabı verecektir rakibe ve Ergin Ataman'a.

Hedefler büyükse ve şampiyonluksa rakip takımdan kimin oynadığı önemli değil.Biz çıkıp onlara karşı koyamayacakları bir savunma yapalım gerisini onlar düşünsün.

Gurur duyulacak şu takımın maçına bile gelmeyenlere inanamıyorum arenaya ordu maçı için gidin 35000-40000 kişiden 5-6 bini abdi ipekçiye gelemiyorsa yazık onlara.

Ayrıca bu maçtan sonra fener maçı var nolur kimse tahriklere kapılmasın sakin kalalım. Fener maçında eminimki federasyondaki "tarafsız kişiler" seyircisiz oynanmasını isteyeceklerdir onlara sebep vermeyelim.