TBL 25. Hafta l Galatasaray 80-93 Trabzonspor

Daha önce Niko'nun yeni yabancı sayılmayacağı yazılmıştı.

Ben yeni üyeyim :)

Ama kim yazmışsa yanlış yazmış.

TBF, Nikolov'un "yabancı statüsü"nde oynatılabileceği kararını aldı. Bizim yabancı hakkımız dolu. Yani dalga geçer gibi bir karar. Bir de manşetlere "Galatasaray'a müjde" diye servis edildi bu haber.
Nikolov'u yabancı olarak oynatma hakkımız zaten vardı. Çok ahlaksız bir karar şu aşamada böyle bir kararın çıkması. Hatta bir karar çıkmışlığı bile yok, değişen bir şey yok. Sadece laf ebeliği ve algı yönetimi var. Maksat yeni "yönetim geldi Galatasaray'a kıyak yaptı" algısı oluşturmak.

Ben yeni üyeyim :)

Ama kim yazmışsa yanlış yazmış.

TBF, Nikolov'un "yabancı statüsü"nde oynatılabileceği kararını aldı. Bizim yabancı hakkımız dolu. Yani dalga geçer gibi bir karar. Bir de manşetlere "Galatasaray'a müjde" diye servis edildi bu haber.
Nikolov'u yabancı olarak oynatma hakkımız zaten vardı. Çok ahlaksız bir karar şu aşamada böyle bir kararın çıkması. Hatta bir karar çıkmışlığı bile yok, değişen bir şey yok. Sadece laf ebeliği ve algı yönetimi var. Maksat yeni "yönetim geldi Galatasaray'a kıyak yaptı" algısı oluşturmak.
Pardon ben yeni olduğunuzu fark etmedim. :) Geçen gün gerek burda gerek Twitter'da, sezon başında başvurduğumuz için Niko'nun yeni transfer gibi sayılmayacağı ve ligde yabancı olarak oynayabileceği yazılmıştı. Şubede açıklama yapacak yönetici olmayınca ortalıkta ciddi bir bilgi kirliliği oluşuyor.

Üçlük manyağı yapıyor bizi her takım. Savunma SIFIR!
REZALET!

Pardon ben yeni olduğunuzu fark etmedim. :) Geçen gün gerek burda gerek Twitter'da, sezon başında başvurduğumuz için Niko'nun yeni transfer gibi sayılmayacağı ve ligde yabancı olarak oynayabileceği yazılmıştı. Şubede açıklama yapacak yönetici olmayınca ortalıkta ciddi bir bilgi kirliliği oluşuyor.

Kesinlikle haklısın.

Bu arada Patric Young da Euroleague'de ne kadar iyiyse, burda da bir o kadar takılmıyor. Young takılmayınca takımın tüm gardı düşüyor maalesef. Savunma yaparken arkanda Young varsa ona göre oynarsın, Erceg varsa ona göre oynarsın. Ama arkanda Young varken Erceg gibi savunma yaparsa direk havluyu atmışsın demektir. Young bu şekilde oynayacağına Ege oynasın. Sinirim bozuluyor.

Kimsenin değinmediği,istese de bilerek görmezden geldiği birşeye değineceğimz.Ergin hoca bu sezon rezalet..Bir takım bu kadar rezalet yönetilir kimse k.bakmasın sonuçlara da yansıyor.Motivasyon denen birşey kalmamış

Bize karşı rakiplerin her hafta muhteşem üclük yüzdesi ile oynaması tesadüf degil . Savunma falan yapmiyoruz . Yabancilar avrupa maclarında piyasa peşinde . Ligde aynı tas aynı hamam . Bu gamsızlıkla play-off hayal.

Maça hava katan gençlere ve mücadele etmek isteyen,sınırlı bölümde de başaran tüm oyunculara teşekkürler.Paralarını alabiliyorlar mı bilmiyorum,düzenli şekilde alabildiklerini ise hiç sanmıyorum.Haftada bir maç oynanıyor,o da Euroleague maçları oluyor.Ki ''neden böyle?'' diye sormanın lüzumunu görmüyorum artık.
Velickovic Balkanlarda yıllardır beklenen oyununu bu akşam oynadı.İç saha derbileri dışında şut riske etme devri kapandı ligde.

Rakibimiz 30/17 üçlükle maçı tamamladı. Erceg 15, Carter 11 sayı attı; ama birinin savunması, diğerinin hücumu saç baş yolduran cinsten.

Adam 9 metreden Young'ın parmaklarının arasından 3 lük atıyor giriyor, yapacak birşey yok artık Allah'ın bi imtihanımı çözemedim ben artık.

Önümüzdeki maçların hepsini mağlup bitirirsek şaşırmayalım.Elimizdeki oyunculardan 0 katkı alıyoruz resmen.Bence Ege ve Göktürk önümüzdeki maçlarda daha fazla süre almalı.Her şey olacağına varır.Gelecek sezonu şimdidden düşünmeye başlayalım bence.

Geriye kalan 5 maçımız sırasıyla;

Tofaş (D)
Pınar Karşıyaka
Darüşşafaka
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (D)
Rönesans Ted Ankara

Eurolig bittigi zaman cok daha iyi konsantre olacagiz.Buna Hoca da dahil.Su an 6.yiz ve bence playoff icin olabilecek en iyi yer. Niko ve sinan la beraber rotasyonu da tamamlariz. Yeter ki ligi bu sirada bitirelim. Serbest atis yuzdesini de toparlamak lazim artik.