İpekçi'yer her gelen şov yapıp gidiyor...Çevirelim şu maçı haydi ya.
Daha önce Niko'nun yeni yabancı sayılmayacağı yazılmıştı.
Pardon ben yeni olduğunuzu fark etmedim. Geçen gün gerek burda gerek Twitter'da, sezon başında başvurduğumuz için Niko'nun yeni transfer gibi sayılmayacağı ve ligde yabancı olarak oynayabileceği yazılmıştı. Şubede açıklama yapacak yönetici olmayınca ortalıkta ciddi bir bilgi kirliliği oluşuyor.Ben yeni üyeyim
Ama kim yazmışsa yanlış yazmış.
TBF, Nikolov'un "yabancı statüsü"nde oynatılabileceği kararını aldı. Bizim yabancı hakkımız dolu. Yani dalga geçer gibi bir karar. Bir de manşetlere "Galatasaray'a müjde" diye servis edildi bu haber.
Nikolov'u yabancı olarak oynatma hakkımız zaten vardı. Çok ahlaksız bir karar şu aşamada böyle bir kararın çıkması. Hatta bir karar çıkmışlığı bile yok, değişen bir şey yok. Sadece laf ebeliği ve algı yönetimi var. Maksat yeni "yönetim geldi Galatasaray'a kıyak yaptı" algısı oluşturmak.
Pardon ben yeni olduğunuzu fark etmedim. Geçen gün gerek burda gerek Twitter'da, sezon başında başvurduğumuz için Niko'nun yeni transfer gibi sayılmayacağı ve ligde yabancı olarak oynayabileceği yazılmıştı. Şubede açıklama yapacak yönetici olmayınca ortalıkta ciddi bir bilgi kirliliği oluşuyor.
Teşekkürler. Şube yöneticilerimizden almamız gereken açıklamayı haber sitesinden alıyoruz. Haybeye twit atan idareciler, böyle konularda neden susar, bilinmez.Nikolov neden oynamadı? (Sinan hastaneye götürüldü) - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.
Bu haberde yazıyor nedeni bilginize.