TBL 25. Hafta l Galatasaray 80-93 Trabzonspor

Carter ve Young'un bizim ligde fazla kasmamaları gerçekten sinir bozucu. Sanırım gençlerin ligdeki çabasını Euroleagu'de daha fazla oynatarak ödüllendirmek lazım son 2 maçta.
Hem Carter ve Young için bir mesaj olur, hem gençlerin ligin kalanında daha fazla sorumluluk alıp alamayacaklarını görmüş oluruz.

Gerçi bu takıma gelme amaçları sadece kendilerini Euroleague'de ispat etmek olan iki oyuncuyu orda az oynatmak biraz fazla sert bir mesaj olup ters tepebilir. Dengeyi iyi kurmak lazım. Takımı bu hale getiren yönet(emey)iciler utansın ne diyeyim.

insallah play-off'lara kalmayiz. Bunu gercekten yaziyorum ve bu sezon biran önce bitsin artik. Basimizdakiler sagolsun kan kusturdular artik her mac...Yillardir Avrupa'da basketbolu yakin takip eden bir insanim ben böyle rezol olan bi takim ne gördüm ne duydum. Adriyatik liginde Levski vardi baskanlari iceri atildi butun adamlari kacti onlar bile her mac yenildiler ama bu kadar ezilmediler.. Yazik gunah.. Ergin hoca ve oyunculara bisey diyemiyorum 1 sene boyunca her hafta para sorunu olan bi kulupte basari,motivasyon beklenemez cunku. Dacka ve karsiyaka eze eze yener bizi ipekcide hatta son mac ted kolej maci bile cok zor disardan yanarak top sokan her takim bizi cok rahat yener.