Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 26. Hafta | Galatasaray CC 83 - 77 TTNet Beykoz
NE OLDU YA YA OLMAZ BU OLMAZ HAKEM ANONS YAPTIRIYO DAHA MAÇIN BAŞINDA TARFATRI GALAYAN GİTRMEK İÇİN HERŞEYİ YAPIYOLAR 2-0 ONDEYİZ BU ARDA ORTAM GERÇEKTEN GERGİN HERKES PATLAMAY HAZIR AMAN DİKKATLİ OLAIM
Arkadaşım senin kafan yerinde mi ? Sinirden şimdi ne diyeceğimi şaşırdım ! ne diyosun ya ?
SESİ KISMIŞLAR KULAKLARINDA PROBLEM Mİ VAR ?
Adamlar sesi kısmış NTV Dışarı diye bağırıyor bizimkiler diye.
Offf aklımı oynatıcam. Maçtan zevk alamıyorum tribün diye bir şey yok çünkü çirkef herifler sesi kısmış. Görüntü var ses yok , Görüntünün üstüne sadece spikerin sesini duyuyoruz kısmışlar işte bariz !
ARKADAŞIM SENİN KAFAN YERİNDEMİ ACAB BEN NEDEN SALN BOMBOŞ GİBİ DİYORUM GORMUYOMSUN BEN BİLMİMİYOM SESİ KESTİJKLERİNİ BENDE SALON BOMBOŞ DERKEN ONU İAM EDİYORUM OKU SONRA CEVAP VER BOLE ÇIKIŞLARDA YAPMA LÜTFEN
bu kadar yanlı spiker ve yorumcular olursa tabi ntv dısarı diye bagırılır,febe tv bile bu kadar taraflı olmazdı herhalde bu sene gerek bizim maclarımızı yayınlama konusunda olsun gerek mac anlatımı ve yorumu tamamen REZALET