TBL 26. Hafta | Galatasaray CC 83 - 77 TTNet Beykoz

Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Bugün Hite çok az oynadı.. 2. yarı hiç girmedi oyuna.. Tufan da oyuna girmedi hiç bugün..Sakatlığı nüksetti galiba :?
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

ses sonuna kadar kısık kaldı seyirciler bireysel birkaç kişi çıkartıldı ntv haddini fazlasıyla aşıyor bundan sonraki tpkimiz ne olucak acaba yeter
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

an itibariyle maçtan geldik ve bi başka sonuncu faciasından kıl payı kurtulduk
britton patlamayı yapmıştır umarım artık kendine güveni gelmiştir on aihtiyacımız var
fatihi oynatmadı hoca doğru olarak beykoza karşı alan savunmasını tercih etmedi
dee bugün fena deildi ama iyi gününde bile şöyle tam güvenemiyorum serbest atış atamayan guard la işimiz zor
gaines de fena deildi
kaptan owens faul problemi yaşadılar
ntv allah cezanı versin
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

karşılaşma sonuna kadar çekişmeli geçti.gilbert'e bir türlü tutamadık.dee brown ve özellikle britten johsnonun (ki şimdiye kadar bu oyuncunun niye alındığını ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım.ama son iki karşılaşmada kalitesini gösterdi)iyi oyunuyla galipgelmesini bildik.kaptanımız biraz tutuktu.hite çok az süre aldı.tufan hiç oynamadı umarım sakatlığı yoktur.owens çabuk faul problemine girdi.gaines pota
altında çok savaştı.beykozun düşme savaşı verdiği unutulmamalı maçın sonuna kadar maç gitti geldi ama son dakikalarda akıllı hücum eden takımımız çok önemli bir galibiyete imza attı. darısı haftaya oynanacak telekom maçına
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

arkadaşlar merhaba, bu maçta ve daha önceki ligin alt sıralarındaki maçlarında görünen sorun yeniden nüksetti. Konsantrasyon. bu gibi durumlarda takımımızı daha iyi motive etmek için daha çok destek vermeliyiz. ntv terbiyesizlerine haklı olan tepkimizi maç başında değil maçı aldıktan sonra yapmalıydık.
böyle bir maçı kayıpsız atlattığımız için çok mutlum.
Tek büyük GALATASARAY, tebrikler Johnson...
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Galatasaray Cafe Crown 83
Erdem Türetken 2
Robert Hite - (1 R)
Charles Gaines 16 (12 R, 3 A)
Chris Owens 10 (6 R, 3 A)
Murat Kaya 7 (3 R)
Fatih Solak - (1 R)
Dee Brown 27 (6 R, 5 A)
Cüneyt Erden 2 (3 R, 1 A)
Britton Johnsen 19 (10 R)
Kalın yazılanlar bizim için sevindirici, altı çizik yazılanlar ise düşündürücü .....
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Helal olsun ASLANLAR!! Gece 22.00 GS TV'de maçın tekrarını verecek hep o anı bekleyeceğim.Taraftarımız ve oyuncularımızın performansını merakla bekliyorum çok mutluyum çoooook:) Taraftarımıza ve oyuncularımıza teşekkürler!

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ!!
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Antalya BŞB ve Telekom'un yenilmesi süper oldu.

TT da bizim gibi sakatlıklardan epey çekti,Dudley,Williams derken baya bi bocaladılar.


Artık ipler bizim elimizde 3.4. en kötü 5.bitiricez gibi gözüküyor.

Yine Play-oFF da ya Fener ya da TT ile oynayacağız bu gidişle.

Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız TT maçı hayati önem kazandı.
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

İnşallah Telekom maçı öbür haftaya ertelenir 12 Nisan tarihinde oynanılır bende izleme şansı bulurum Onur abilerimle ;)...
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

:p zorlu bi maç geçirdik ama yenmesini bildik tribünlerde güzel görüntüler vardı.ntv yide iyi protesto ettik sonra samiyene geçerken otobüsü inlettik metroya gidene kadar inlettik metroda innlettik samiyene gittik inlettik yürüyüş yaptık yolu kapadık çok güzel bir pazar günü geçirdim darısı herkesin başına :)
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Maçı Ender Bilgin tek başına anlattı.Muhteşem ! ikili salonda değildi sanırım bu sitede yapılanlar dikkate alındı ve önceden tedbir aldılar.Maçta tribünlerin sesini sürekli kısık tuttular sanırım zorlarına giden birşeyler vardı.Polisle ciddi gerilimler oldu hatta bir taraftarı götürüyorlardı öyle gördüm.Maçı izlerken hiç kaybedecez korkusu yaşamadım takımın bu sene ki tek artısı bu olsa gerek.
İhsan ve Osman'a ne yapsak azdır umarım Efes maçında orada olurlar.
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Britton hayatının basketini oynadı. Umarım böyle devam eder. Bu maçın sadece şans olduğunu veya tesadüf olmadığını, bu maçın ailesi için olmadığını gösterir..

Bu arada Britton'un oğlu ve kızı gerçekten çok tatlılar. Yengede öyle... Allah nazarlardan saklasın Christian'ı.. :)
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Bu maçı kazanırken tek bir şeye sevindim oda Britton'un performansıydı, inşallah bundan sonra böyle oynar hep.
Dee ye sevinmedinmi diye soranlar vardır şimdi??? Sevinmedim çünkü o böyle o bir star :) :)
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

robert hite çok moralsiz..amerikaya gittiğine göre ailesinden sorunu olan biri var galiba..umarım sorun biter eski rober hite ı izleriz
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Ben dün antremandaydım biraz menejerimizle biraz da hocamızla konuştum anladığım kadarıyla akıllar şu anda sadece ULEB CUP'ta..Bu yüzden bu maçlarda takımı eleştirmemek gerek..ULEB CUP sonrası takımın artık konsantrasyon eksikliği olmayacaktır eminim..

Bunun dışında Hite konusu var ki Hite saha içinde hakemlerle ve 1-2 rakip oyuncuyla sürtüştü bu yüzden gergindi ve hoca onu ondan kullanmadı sanırım..

Hakemler evlere şenlikti valla..Owens'ın bloğu,Erdal'ın Cenk'in suratına kan çanağı haline getirmesi ve hücum faulü en çok akıllarda kalan pozisyonlar..

Trübün de diğer maçlara göre biraz düşük performanslıydı çünkü bir kısmımız Florya'daydık..

Sonuç olarak maçı aldık,Dee ve Johnsen için de çok güzel bir gün oldu..Benim gözüm üçüncülükte değil inşallah 4'te kalırız yarı finalde BJK ile oynamak istiyorum..
 
Re: Galatasaray: 83 - Beykoz: 77

Zorlanmamıza rağmen kazanmak güzel. Kerem´in de değindiği gibi bu takımın bende Torino seyahati dönüşüne kadar konsantrasyon eksikliği kredileri var.

Dee ve Britton´un oyunu umarım ön yargılı/genç arkadaşlara ders olur. Düne kadar Dee ve Britton´u yerden yere vuranlar içten "helal olsun" diyebildi mi merak ediyorum. Kimse onların görevi bu zaten, her maçta aynı başarıyı göstermeleri gerek. Bunun için dünyanın parasın alıyorlar edebiyatı yapmasın. Unutmayalım ki oyuncularımızın hepsi insan, robot değiller. Yeter ki temsil ettikleri kulübü küçük düşürücü hareket yapmasınlar.
 

Üst