Semihcim biletler bitti diyebilirizSemih Ural' Alıntı:eyüp abi,
maç günü görürüz ama ben iddialıyım hala
Şimdi kontrol ettim yeni bloklar eklenmiş yani hala bilet var.Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Biletler gerçekten bittimizaten 12:30da dershaneden cıkıp gelicem inş bulurum bilet
Dışarda kalmazsın Aykun ama sen biletini şimdiden almaya çalış!Aykun Alan' Alıntı:1 ytl yide abartmışlar yani herkes alır kimse gelmez.Maça takımı gerçek olarak desteklemek için geleceklerde bilet bulamaz.Mesela ben bileti maç önünde almayı düşünüyodum kalmazsa kapıdamı beklicez
Semih Ural' Alıntı:kombine alan taraftarın hakkını kim koruycak. ben 175 ytl verdiğim yere bile oturamıyorum polis oturdugu için..
maşallah abdi pekçide öyle bi problem yoktu 11 yaşındaki çocuk bile 50 cm mesafeden istediği gibi küfür edebiliyordu cenk akyola!
1 ytl lik bilet ne kadar salonun dolmasına yardımcı olsa da ben kombine sahibi olarak çok şikayetçiyim.
Kombine alanlarla da yemek organizasyonu filan da yapacaktı bunlar.Daha neler neler.Tek artımız Cafe Crown şapkamız :roll:Semih Ural' Alıntı:ben galatasaraya verdiğim paranın dönüp arkasından bakmam ama bi para veriyosam da hakkımın korunmasını isterim.
abdi pekçide derbide dahi ön sırada herkes rahat takılırken biz 30 kişinin gelldiği bayan maçımızda bile kombineli yerimize polis tarafından oturtulmuyorsak eger burda problem var demektir sonuc olarak.
Kombine alanlarla da yemek organizasyonu filan da yapacaktı bunlar.Daha neler neler.Tek artımız Cafe Crown şapkamız :roll:[/quote:1wit5yp0]Kahve ne olacak gökçeGökce Başaran' Alıntı:[quote="Semih Ural":1wit5yp0]ben galatasaraya verdiğim paranın dönüp arkasından bakmam ama bi para veriyosam da hakkımın korunmasını isterim.
abdi pekçide derbide dahi ön sırada herkes rahat takılırken biz 30 kişinin gelldiği bayan maçımızda bile kombineli yerimize polis tarafından oturtulmuyorsak eger burda problem var demektir sonuc olarak.