TBL 26. Hafta l Galatasaray 70-75 Karşıyaka

Tofas macında takımı muhteşem idare eden yagızer ulug 'un takımı yönetmesini beklerken yine Ergin Ataman ve yine rezalet bir basketbol . Surat asıp , sacmalayacaksan bırak yagızer ulug idare etsin . 6 kişiyle ülker'i yenende yagızer ulug'du .. Rakibin palacios dısında 5 numarası yok orayi işleyecegimiz yere genc egemen güven ile rotasyon yapıp pota altimizi delik deşik ettiler.. Bravo ataman harikasın , süpersin.

. Mola alma sakın ataman .. Kibir ve komplekslerin yüzünden basketboldan soguttun . Tofas macındaki disiplin ve aldıgı zamanında molalar ile mütiş is cikaran yagizer ulug nerde senin oynattigin oyun nerede.

Bir hakemdir gidiyor . Hakemin maca en ufak etkisi yok . Eurolig serüveni bitmiş . Cıkıp 10-15 sayi fark ile vurup gececeksin. . Bizden bir cacik olmaz. Tebrikler ataman . Şu macı yagızer ulug yonetse adım gibi eminim kazanacagımızdan.. Kendi negatif enerjinide oyuncuları yansıtıyosun ey ataman .. Psikolojik destek mi aliyorsun ne yapiyorsun kendine bir çeki düzen ver. Gevşek ender'in de katkılrıyla maglup olduk ..

yine bir ender klasiği. ama her ne kadar hocayı çok sevsem savunsam da son maçlardaki konsatrasyon eksikliği bizi mahvetti. bu maçı Yağızer hoca yönetseydi tahminim rahat kazanabilirdik.

Yardımcı hoca yönetse bu maçı alırdık.Ergin hoca bir iyilik yapsın buradan teslim etsin takımı.Play-off son 4'e kalırsak buyursun oradan devam etsin ama bu şekilde uzak dursun.Abuk sabuk hatalar oluyor kenarda dikilmiş izliyor.Bir değil iki değil Göktürk'ü tokatlıyorsun ama ondan beter cıvıtanlar var onları görüp niye müdahale etmiyorsun

Takımda ender'den bile fazla sırıtıyorsun Ataman .. Rakip ivme yakalamıs pes pese üclükleri yolluyor kenarda bizim gibi izliyorsun . Son 2-3 aydır basketbol'dan nefret etme sebebimsin.

Hakem falan geçin o işleri bence maçı son 3 dk kaybettik.
Takım ölmüş ağlayanı yok.Bunun tek sebebi yönetimdir yönetim yazıklar olsun..playofflar da Darüşşafaka ile eşleşiriz ilk turda eleniriz artık..
Ataman'ı son 3 aydır hiç beğenmiyorum..Darüşşafaka maçını alamazsa istifa edecek gibi bir his var içimde..

Ünal Aysalin ne kadar büyük adam oldugu yine ortaya cikti. Adam hayal bile edemeyecegimiz sampiyonlugu kazandirdi bize. Yoksa bizim yerimiz ligde 5-8incilik bandi ve playoffta ilk turdur.
Yönetimsel cok hatalar da yapti, ama sonucta en büyük basarilar da o dönemde geldi. Bu takim bu sene playoffa girmeden elensin, yeni gelecek yönetim de simdiden planlamalarina baslasin.

Hayır Ege,Nikolov niye gençlere şans vermiyorlar anlamak mümkün değil.Bu Ege Arar rotasyonda oynamaz mı arkadaşlar? Sene başından beri yavaş yavaş oynatsa şu play-off'a aşama kaydederdi belki.Az da olsa süre ver çocuk şans bulunca kötü mü oynadı? Anlamıyorum abi sanki eldekiler Lebron,Carmelo da Ender yerine Göktürk'e bile razıyım.Bıktım şu Ender'in basketbol mantığından.

15/25 serbest atış yüzdemiz dikkat çekici!

image.png