TBL 26. Hafta l Galatasaray 70-75 Karşıyaka

24 saniyenin 4 saniyesi yarı sahaya top getirmek, 10 saniye rakip savunma yapar, 4 saniye pas yapmak, son 6 saniye Allaha emanet. Hücum organizasyonu SIFIR ! Basit ve salakça top kayıplarına hiç girmiyorum bile.

Ergin ataman gitmek icin yol yapiyor olabilir mi ? Aklıma baska bir acıklama gelmiyor .2-3 aydır gerek beden dili gerekse saha kenarında gamsız tavırları hepinizin dikkatini cekmiştir . Bir takım ancak bu kadar sabote edilebilir . 6 kişi ile imkansızı başaran yagızer ulug , Tofas macında disiplinli ve zamanında aldigi molalar ile ivme yakalamamizi saglayan yagızer ulug bugun neden Head coach olarak takımı yönetmez ? Psikolojik olarak cökmüs bir koc takıma ne verebilir ? Bugun 40 dakika boyunca takım ne oynadi ? Yazık cok yazik .. Seneye eurocup'da oynayabilirsek öpüp başımıza koyalim.

Ünal Aysalin ne kadar büyük adam oldugu yine ortaya cikti. Adam hayal bile edemeyecegimiz sampiyonlugu kazandirdi bize. Yoksa bizim yerimiz ligde 5-8incilik bandi ve playoffta ilk turdur.
Yönetimsel cok hatalar da yapti, ama sonucta en büyük basarilar da o dönemde geldi. Bu takim bu sene playoffa girmeden elensin, yeni gelecek yönetim de simdiden planlamalarina baslasin.
Aysal'dan önce biz ile normal sezonu lider bitirmiş, yarı finalde Ataman'lı Beşiktaş'a elenmiştik. Euroleague'de de CSKA ve Oly'li grupta çeyrek finali kıl payı kaçırmıştık. Ayrıca bu takımı da Aysal ve onun seçtiği idareciler kurdu. Yani bu tablodan bizzat Aysal'ın kendisi sorumludur. Onun döneminde şampiyon olmamız bu gerçekleri değiştirmez. Tribünden maçı izleyeceğine elini taşın altına koysa, şimdi bu durumda olmazdık.

Erkek basketbolda doğru bütçe planlaması yapamayıp takımın bugün ki noktaya gelmesinde başrolde olan Ünal Aysal erinmeden bugün tribündeydi. Kendisini alkışlıyorum.

Maalesef Galatasaray'ımız yıllar sonra erkek basketbolda dibe vurmuştur. Sorumlular Ergin Ataman dahil olmak üzere bellidir. Euroleague bir kenara dursun, Play Off şansımız dahi tehlikeye düşmüştür. Ben yıllardır bu ligi çok yakından takip eden biri olarak şunu net olarak görüyorum ki sahada basketbolcularımızın yaptığı akılalmaz hatalar "umursamazlık ve boşvermişlik" eseridir. Her kaybettiğimiz maç sonrası çok ciddi önlemler alacağız diyen Ataman belli ki takıma diş geçiremez olmuş. Hoş sevgili koç'umuzdan psikolojik durumu çok sağlıklı değil bu da net belli oluyor. Başarı da nasıl seviniyorsak bu dibe çöktüğümüz senede de cefayı çekiyoruz.

Sorumluları umarım biraz renktaşlarımızın gözü açılır da kendi içimizde cezalandırırız...

Bir takım oyun kurucusu kadar oynar.Tartışmasız ligin en kötü oyun kurucusuyla oynuyoruz ve bu adamın doğru dürüst yedeği bile yok.Son sıralardaki Eskişehir'in guardı Randle, Ted'in Kalin Lucas.Düşünün artık gerisini.Siz çıkmışsınız yok Yağızer hoca olsa alırdık falan,komik yorumlar.

Kaldı ki 5 sayıyla kaybettiğimiz maçta 10 tane serbest atış kaçırmışız

Bu hafta guard eşleşmesi Ender - Dixon 'dı.Haftaya Farmar - Ender. Olsun Yağızer hoca olursa alırız

Sonucta hicbir basarimiz yoktu. O takimi ayakta tutup, Atamani getirme cesaretini gösterip (Mahmudiyi yollayarak) Turgay Kiran degildi herhalde..
Bu mantiklarla ömür boyu serefli yarifinallerde ülkere, efese meze oluruz iste. Ne diyeyim.

Bu oyunla kalburüstü hiçbir takımı yenemeyiz.. Haftaya daçka çift hane yapar bize..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maçı salonda izledim. Evet yine çok kötü maç çıkardık eyvaAllah. Fakat bizim idarecilerimiz kadar aciz olanlarını da ben görmedim. İzmir de olan galiz ortamın yüzde biri olmuş iken hakem iki kez anons yaptırdı tık yok. Hakemin isteği ile saha içi koltuklar da oturan bir seyirci devre bitiminde spor şube tarafından dışarı alındı taraftar büyük tepki verdi idareciler de tık yok. Hakemi geçin diyen arkadaşlar var, hakemlerin kasıtlı olarak çaldığı yada çalmadığı düdükler var. En basiti bir pozisyon önce faulden sonra Erceg elini kaldırdığı için çalınan teknik faul bir dakika sonra aynı hareketin daha büyüğünü yapan karşıyakalı oyuncuya çalınmıyor. Televizyondan göremediğiniz bir çok pozisyon var. Hakemlerin tavır ve davranışları hiç hoş değil. Tarihimizin en başarılı sezonunu geçirdikten sonra Takımı bu duruma getiren yönetemeyen yöneticilerimize selam olsun. Yarsuvat dedemin dediği gibi ; küçülüp Türk oyuncular ile devam edelim !

Ufuk Sarıca saha içinde maç izledi hakem uyarı bile vermedi. Sahaya bir ara bir 20 lik atmayı düşündüm.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Neyse ki bugün Türk Telekom, Beşiktaş ve Royal Antep kaybetti de yoksa play off bile tehlikeye girecekti. Gerçi hala garanti değil ya, o da ayrı.

Dünkü maclardan sonra Ergin Hoca bence ligi 7inci sirada bitirmemizi saglarsa süper olur. Yukaridaki takimlardan Dogus digerlerine göre daha disimize göre bir ekip. Kaldi ki Efes'e de son 2-3 sezondur genelde sansimiz tutuyor. 5inci olup KSK ile eslesirsek, sansimiz yok denecek kadar az bu oyun ve saha dezavantajiyla.

Ekrem Memnun ve bayan takımıda para almıyor ama nedense aslanlar gibi mücadele edip Fenere deplasmanda 20 fark vurup geliyorlar.
Ergin Hocam sen git biraz dinlen kalan maçlarda Yağızer hoca çıksın yönetsin.

Maçı salonda izledim. Evet yine çok kötü maç çıkardık eyvaAllah. Fakat bizim idarecilerimiz kadar aciz olanlarını da ben görmedim. İzmir de olan galiz ortamın yüzde biri olmuş iken hakem iki kez anons yaptırdı tık yok. Hakemin isteği ile saha içi koltuklar da oturan bir seyirci devre bitiminde spor şube tarafından dışarı alındı taraftar büyük tepki verdi idareciler de tık yok. Hakemi geçin diyen arkadaşlar var, hakemlerin kasıtlı olarak çaldığı yada çalmadığı düdükler var. En basiti bir pozisyon önce faulden sonra Erceg elini kaldırdığı için çalınan teknik faul bir dakika sonra aynı hareketin daha büyüğünü yapan karşıyakalı oyuncuya çalınmıyor. Televizyondan göremediğiniz bir çok pozisyon var. Hakemlerin tavır ve davranışları hiç hoş değil. Tarihimizin en başarılı sezonunu geçirdikten sonra Takımı bu duruma getiren yönetemeyen yöneticilerimize selam olsun. Yarsuvat dedemin dediği gibi ; küçülüp Türk oyuncular ile devam edelim !

Erceg'in pozisyonu tam komediydi. Adam sadece kollarını iki yana açtı diye bir hırsla herif teknik faul çaldı. Çok ucuz anonslar yapıldı. Birileri gibi hakem odası çıkışından itibaren sıkıştırmamızı mı istiyorlar?