24 saniyenin 4 saniyesi yarı sahaya top getirmek, 10 saniye rakip savunma yapar, 4 saniye pas yapmak, son 6 saniye Allaha emanet. Hücum organizasyonu SIFIR ! Basit ve salakça top kayıplarına hiç girmiyorum bile.
Aysal'dan önce biz ile normal sezonu lider bitirmiş, yarı finalde Ataman'lı Beşiktaş'a elenmiştik. Euroleague'de de CSKA ve Oly'li grupta çeyrek finali kıl payı kaçırmıştık. Ayrıca bu takımı da Aysal ve onun seçtiği idareciler kurdu. Yani bu tablodan bizzat Aysal'ın kendisi sorumludur. Onun döneminde şampiyon olmamız bu gerçekleri değiştirmez. Tribünden maçı izleyeceğine elini taşın altına koysa, şimdi bu durumda olmazdık.Ünal Aysalin ne kadar büyük adam oldugu yine ortaya cikti. Adam hayal bile edemeyecegimiz sampiyonlugu kazandirdi bize. Yoksa bizim yerimiz ligde 5-8incilik bandi ve playoffta ilk turdur.
Yönetimsel cok hatalar da yapti, ama sonucta en büyük basarilar da o dönemde geldi. Bu takim bu sene playoffa girmeden elensin, yeni gelecek yönetim de simdiden planlamalarina baslasin.
Ne olacaktı Ender'e atsa maçı mı alacaktık.Sonuç değişmezdi o ana kadar ne gördün ki takımda kayda değer..Bir değil iki değil maçın başından beri Sinan,Ender,Pocius ne hatalar yaptı ona bakarsan
Maçı salonda izledim. Evet yine çok kötü maç çıkardık eyvaAllah. Fakat bizim idarecilerimiz kadar aciz olanlarını da ben görmedim. İzmir de olan galiz ortamın yüzde biri olmuş iken hakem iki kez anons yaptırdı tık yok. Hakemin isteği ile saha içi koltuklar da oturan bir seyirci devre bitiminde spor şube tarafından dışarı alındı taraftar büyük tepki verdi idareciler de tık yok. Hakemi geçin diyen arkadaşlar var, hakemlerin kasıtlı olarak çaldığı yada çalmadığı düdükler var. En basiti bir pozisyon önce faulden sonra Erceg elini kaldırdığı için çalınan teknik faul bir dakika sonra aynı hareketin daha büyüğünü yapan karşıyakalı oyuncuya çalınmıyor. Televizyondan göremediğiniz bir çok pozisyon var. Hakemlerin tavır ve davranışları hiç hoş değil. Tarihimizin en başarılı sezonunu geçirdikten sonra Takımı bu duruma getiren yönetemeyen yöneticilerimize selam olsun. Yarsuvat dedemin dediği gibi ; küçülüp Türk oyuncular ile devam edelim !