TBL 26. Hafta | Türk Telekom 74 - 82 Galatasaray MP

Tarih: 6 Nisan 2012 Cuma
Saat: 19:00
Yer: Ankara Spor Salonu
Yayın: LİGTV3

Abdi İpekçi´de oynanan ilk maçı 82-75 kazanmıştık. Rakibimiz geçtiğimiz hafta deplasmanda Banvit'e yenildi. Play off´u hedefleyen Türk Telekom rakibi Tofaş ile puan farkını açmamak adına (evindeki ilk maçı kaybeden Telekom 29. haftada Tofaş ile Bursa´da karşılaşacak) kazanmak zorunda.

İki tarafında kazanmak zorunda olduğu karşılaşmada takımımıza başarılar diliyoruz.

Biletler satışa çıkmış. Yenilmez Armada´yı Ankara´da yalnız bırakmamak adına;

http://www.biletix.com/etkinlik/NB507/ISTANBUL/tr

Sonunda iple çektiğimiz gün iyice yaklaştı,maç 19da cuma günü olacak.Tahminimce çok maça çok yoğun ilgi olacaktır :)

Aslında maçın hafta sonu oynanmasını tercih ederdim ama sıkışık fikstürümüz, salı günü Euroleauge´de Barcelona ile kritik bir maça çıkacak olmamız nedeniyle eleştiremiyorum TBF´yi bu kararından dolayı. Eğer bu karşılaşmamız olmasaydı pazartesi günü derbi maçından çıkan bir takımın cuma günü deplasmanda oynamasına tepki gösterebilirdik!

Neyse, biz işimize bakalım ve Fener Ülker maçı öncesi fire vermeden yolumuza devam edelim. Mahmuti ve Aslanları mazeret üretmedikleri gibi, bize ayrılan bölümler içinde boş kalacak hiçbir koltuk için mazeret kabul etmiyor Ankara´daki bu karşılaşma için.

Yüreğimizde büyük aşkınla...

TT ile sponsorluk konuları da ortada dolaşırken ilginç bir maç olacak. Yalnız bir grup traftar bu maçta olay çıkarıp TT ile sorun yaşamamıza neden olacak gibi bir düşünce belirdi bende. Umarım yanılırım dostça bir maç olur

Baketbol yönetilmiyor şaka gibi pazartesi derbi oyna cuma maç verilsin kimseden ses çıkmasın..Sanki bizim takımımız Bandırma Kırmızı filan herhalde düşmemiz garanti o yüzden oynayalım bitsin havasındayız...

Ankara'da günler torbaya girmediği bildiğim kadarıyla, hafta sonu bir doğal felaket ya da ne bileyim anormol bir durumda gözükmüyor. Hafta sonu oynatmaları için ne olması gerekiyor çok merak ediyorum. Pazartesi maç yapmış bir takım neden Cuma günü maç oynar ki, hemde deplasmanda?

Yap şu maçı pazar akşam üzeri, çoluk çocuk, genç yaşlı, herkes gelsin hem insanlar için çokta iyi bir aktivite olur.. Allah'ın dangalakları!

bu nasıl bir beyinsizliktir. Ligin en çok izlenen takımını pazartesi-cuma oynatmak. Sonra basketbol niye izlenmiyor bu ülkede.
Ulan küfür ettirip ceza aldırtacaksınız bana zorla.

nasıl zihniyet var anlayamıyorum bu federasyonda!!..derbiden çıkmış bir takımın maçını 4 gün sonraya koyuyorsun o zaman banvit telekom maçınıda p.tesiye koysalardı.. ayrıca fener banvit maçınıda 14.00 a koymuşlar o maç bizim olsaydı kesin 13.00 e verirlerdi ... neyse normal sezonda kalan maçlar artık çok onem arz ediyor.. inanıyorum ki once telekom sonrada fener maçını alıp normal sezonu lider tamamlayacağız..

İşte bir ihtimal yorgun olurlar da kaybederler mantığıyla hareket eden TBF'ye inat, sürprize izin vermeyeceğiz inşallah..

beyler biletler duruyor gibi halen,hadi biraz yüklenelim ama bu arada takım ankaraya ne zaman geliyor bilen var mı?

Takım perşembe günü geliyor ama kaç uçağıyla gelecek o konuda henüz bir bilgimiz yok.

Elbette bileti önceden almak iyidir ama ilgisizliğe pek takılmıyorum. Hacettepe maçında beklediğimden çok daha fazla taraftar vardı salonda. Tahminim büyük çoğunluk biletler bitmez düşüncesiyle Biletix´e para kazandırmamak için biletini salon gişesinden almayı tercih edecek.

Not: Bu maçın biletleri bitmez dediğim her maçın (A Milli Takım Hazırlık Turnuvası, Galatasaray-Oyak Renault vb.) biletleri tükendi, sorumluluk kabul edilmez. : )

Çok önemli maç çok. Şu Antalya maçına yanıyorum. 1 galibiyet fazlamız vardı o maç bizim emniyet sibopumuzdu, çok erken kaybettik. Şu maçı almak çok önemli, hadi aslanlar son topa kadar, hadi Yenilmez Armada dualarımız sizinle.

3er gün arayla da maç yaptırsalar yine de kazaya ugramayacagız. telekom deplasmanı falan korkutamaz bu saatten sonra...tutku iyileşti dedovic takıma hiç yabancılık çekmemiş gibi duruyor,uzun lafın kısası rotasyon ve bench derinliğimiz oldugu sürece çekintiye yer yok...gider kazanır ve döneriz...

esas fb ülker ile kesilecek bir hesap var...