TBL 27. Hafta | Galatasaray LH 73 - 70 Uşak Sportif

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı son erteleme maçına Uşak Sportif karşısında çıkıyor.Geride kalan 28 haftada 18 galibiyet-10 mağlubiyet elde eden takımımız normal sezon sıralamasında lig dördüncülüğünün en kuvvetli adayı durumunda bulunuyor.
Normal sezonun en heyecan verici takımı olan Uşak Sportif ise 16 galibiyet-12 mağlubiyetle ve bir maç eksiğiyle ligin 7. sırasında bulunuyor.Rakibimizin bilhassa ligde kendinden üst sıralarda bulunan rakiplerine karşı alamadığı galibiyetlerle sıralamada geriye düştüğü ve ligin başındaki sinerjiyi bir parça kaybettiği söylenebilir.Koçluğunu Ozan Bulkaz'ın yaptığı;Eli Holman,Justin Carter ve Miha Zupan gibi önemli yabancılara sahip olan rakibimiz ligdeki ilk sezonunda play-off yapmayı garantileyerek önemli bir işe imza attı.
4 Mayıs Pazar günü saat 18:15'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.

Uşak son 3-4 haftadır fazlasıyla ritim kaybetti.Bu maça daha sert başlamalarını düşünüyorum.Ama savunmada çok kötüler Fener'den bir yarıda 50 sayı yediler.

Son 2 lig maçi takima hiç birşey katmadi bence.Takim savunmasi hala cok kötü, kazanılan ekstra bir oyuncu da olmadi.Savunma icin Furkan Ersin ikilisini beraber denemenin zamani artik.Kisa savunmasinda da sertlik seviyesini arttirmak gerekiyor. Olin den 80 yiyen takimin şampiyonluk sansinin cok oldugunu dusunmuyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 2 lig maçi takima hiç birşey katmadi bence.Takim savunmasi hala cok kötü, kazanılan ekstra bir oyuncu da olmadi.Savunma icin Furkan Ersin ikilisini beraber denemenin zamani artik.Kisa savunmasinda da sertlik seviyesini arttirmak gerekiyor. Olin den 80 yiyen takimin şampiyonluk sansinin cok oldugunu dusunmuyorum.

Maçı izledinizmi bilmiyorum ama yorumunuzun biraz insafsızca olduğunuzu düşünüyorum,sezon boyunca bir kere bile aynı 5 de yer almayan oyuncularla euroleuge savunması yapılacağını sizde düşünmezdiniz sanırım..her zaman diyorum sizde Galatasaray taraftarısınız bence yermekden,moral bozmakdan ziyade destek vermelisiniz..gecen senede takımdan bişi olmaz,şampiyon olmaz diyen bazı kişiler şu anda forumda yoklar..bize yerinde eleştiri ve bol bol destek lazım..!

Macin tamamini izledim. Top8 yapmis takimin cok daha iyi savunma yapmasini beklemek, destegimizi cektigimiz anlamina mi geliyor? Yapici elestiri , olmayan güzelliklerden bahsetmekten her zaman iyidir.Sonucta hepimiz başari bekliyoruz, art niyet söz konusu olamaz.

Estafurullah hocam art niyetle ilgili bir söz kesinlikle söylemedim,düşünmedimde..sadece anlatmak istediğim basketbol yahut başka branşlardada sahaya birbirine alışık olmayan oyuncularla çıkmak benim düşünceme göre dezavantajdır..ayrıca sonuçta amaç playoffsa yenilen sayı şampiyonluğa engel olmaz..playoffları bekleyelim bakalım işin savunma kısmında nasıl gelişmeler olucak..

Şu takımda gitmesi gereken yerlilerden ikisi kesinleşmiş olmalı, Sinan Güler ve Cenk Akyol, bu maçlarda bile boş şutları kaçırıyorlar ya gitmeleri elzem olacak ...

Playoffların başlamasına çok az kalmasına rağmen takım hala form tutmadı. Geçen sene lig sonunda çok dominant oynuyoduk bu sene yanına bile yaklaşamıyoruz o oyunun. Bu maçıda Arroyo'nun şut ritmini bulamamasına rağmen Manu-Zoran-Furkan üçlüsünün katkılarıyla zor kazandık. Zoran son maçlarda daha konsantre gözüküyo savunmada ve ribaundlarda. Bugünde 7 ribo 3 top çalması çok değerliydi. Kötü oynarken kazanmak, kazanmayı alışkanlık haline getirmek güzel en azından

Berbat hücum edip berbat savunma yaptık kenardan gelip katkı yapıcak oyuncumuzda yok Ergin Ataman kenardan gelip katkı yapıcak oyuncuyu arıyo ama skor olarak cenk falan akla gelsede onun aklı pek basketbolda değil umarım ilerde bu katkıyı bi şekilde alabiliriz

Sinan bence kalmalı savunma yapıyor ama ben cenk i şu an bile kadroya almam

Sinan,ın yerine kendisinin yaptığı yapacağı savunma ve isabetli şut hücumunu yapabilecek alternatif yerli mutlaka varmıdır vardır elbet, ararlarsa bulurlar.Sadece enerjisi var oda önümüzdeki sezonlarda yetmeyeceğine göre boşuna kadro israfı yapılmayıp gönderilmeli diye düşünüyorum. Yabancılardan ise Domercant ve Bonsu fena göze çarpıyorlar,tabii bizim gördüğümüzü Ergin ATAMAN,da görüyordur ama Barcelona maçları serisinde, net gördüğümüz hatasından çok ciddi DERS çıkarmıştır umarız. O hata; ARROYO olmayınca takım dağılmak zorundamı bunu çok iyi sorgulaması lazım çünkü o hata çok net işarettir fırsat varken zamanı geçirmeden planını yapması şart.