Sahaya bir şey atılmasından ben de kesinlikle nefret ediyorum. Bu konuda Oktay Hoca'yı kaç kez belirtmesine rağmen utandırdığımız için de utanıyorum taraftar adına. Atanlar için tabii konuşuyorum.
O pozisyona gelince. Normalde başkası olsaydı aynen senin düşüncelerine katılırdım. Ama sanki hayalim gerçek oldu. Yıllardır maçlarda provakasyon adına ne gerekiyorsa yapan, belki iyi basketbol oyuncusu olan ama sporcu olamayan, karaktersiz Mirsad ve Kaya ikilisine yerdeyken oh oh yapılması(ben de gayet gurur duyarak yaptım), maçı kazanmamız kadar mutlu etti beni. Maç boyunca her zamanki gibi çirkef hareketlerinden kaçınmadılar, üstelik Ender yerdeyken, belki de hiçbir yerde kolay kolay rastlanmayacak şekilde, utanmadan pozisyona devam ettiler. Üstelik Ender gözlerinin önündeydi, öyle arkalarında, göremeyecekleri bir yerde olsa falan neyse. Ayrıca Mirsad ve Kaya çok ciddi sakatlık yaşamadılar, düşüşlerinden ve surat ifadelerinden, en azından taraftarlar rahatlıkla ciddi bir durum olmadığını anladı. Eğer gerçekten ciddi bir sorun olsaydı, onların o maç dahil, bugüne kadar yaptıklarını unutup, böyle bir şey yapmazlardı emin ol. Aynı şekilde Mirsad veya Kaya yerine sakatlanan Ukic falan olsaydı, böyle bir durum yine yaşanmayabilirdi.
Sonuç olarak, başkası olsa veya ciddi bir durum olsa bence yine de ayıp ederdik, ayıptan çok bize yakışmazdı onlar yapsın. Burda da onu yapan ya da destekleyenleri eleştirirdim. Fakat Mirsad ve Kaya ikilisinin o pozisyonu için tekrar söylüyorum... Oh oh yapanlar arasında olduğum için gayet mutlu ve gururluyum.