• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 29. Hafta | Galatasaray MP 85 - 81 Erdemir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Adamlar dış şutlarla oyunda kaldı,bizim serbest atış yüzdemiz yanılmıyorsam 10/24.54-51'le giriyoruz son çeyreğe,gerilmiş vaziyetteyim.

9/22 serbest atış.. konsantrasyon niye bozuk acaba?

Furkan kadroda yok, sakatlığı falan mı var acaba.

Lakovic'in iki üçlüğü ilaç gibi geldi.7:30 kala 60-55.

5:30 kala 61-59 mola aldık.60-55'ken Lakovic'in müthiş pasında Andric'in pozisyonu basket faul olmadı,top içinden çıktı.Ondan sonra yine tıkandık.Ender'in can sıktığı günlerden birini yaşıyoruz.

Gordon'ın boş turnikesi kaçtı şaka gibi,ooff.66-63 2:04 var hücum süresinin bitmesine 2 saniye kala top onlarda.Sağ salim bitiririz umarım.

Göksenin de boş turnikeyi kaçırdı.1:15 kala 66-66 oldu,ne desem bilmiyorum.

40 saniye var 66-66 top bizde.Basket bulalım da nasıl olursa olsun.

yine uzatmalar..

66-66 uzadı.İki haftadır müstehak bize bu kadar yorulmak.

Arkadaşlar link varsa özelden yazabilirmisiniz?

maç uzadı. şu maçı şu hale getirdiler ya, hiç bir şey demiyorum. yenilirsek bütün senenin emeğime yazık olacak....

Allah bizi bir daha kadın ve çocuklarla oynatmasın.

Luksa'nın güzel bıraktığı top girmedi ribaundda 5. faulünü aldı.Potalar istemiyor arkadaş lider olmamızı.69-68

Hiçbir şey yapamıyorsak şu adamı bulalım arkadaş.Gordon 73-71 1:20 var top Erdemir'de.

4.5 saniye var top bizde 73-73.Hadi be Lakovic,hadi be Gordon bitsin şu işkence.

Dedovic'in bir problemi mi var ? Sanki uzun süredir oynamıyor gibi.Gözden kaçırmış da olabilirim.

İki blok yedik yine uzadı.

Tutku'nun yokluğu da soru işareti benim için.İki topu sıkıştırsak olay biter ama o güveni vermiyoruz.

Saçmalamada sınır tanımıyoruz.Hücum namına en ufak artımız yok.2:50 var 73-75

Geri