TBL 29. Hafta | Galatasaray MP 85 - 81 Erdemir

Topun oyuna sokulduğu yerin de sıkıntısıyla 5 saniye yaptılar.Yanlışlıkla kendi potamıza atsak şaşırmam şu maçta.

bitti bu maç unutmak lazım önümüze bakalım aliğağayı yenelim şampiyonluğun yolunu açalım...

Haftaya Aliağa'yı yenebileceğimiz konusunda endişelerim var açıkçası. Çok kötüyüz şu sıralar. Yine de tebrikler takıma.

Normal sezonun sonunda düşmek normaldir ama böylesine yere çakılmak normal değil.Öksürük krizim yeni geçti,10 yıllık bronşit tedavisi boşa gitti muhtemelen.

Normal sezonun sonunda düşmek normaldir ama böylesine yere çakılmak normal değil.Öksürük krizim yeni geçti,10 yıllık bronşit tedavisi boşa gitti muhtemelen.

ben de maçı izlerken çok sinirlendim,ama artık geçti diyip önümüze bakmak lazım bence..haftayı da kayıpsız atlatırsak play-off'larda bu konsantrasyon seviyesinin çok daha üstüne çıkacağımıza inanıyorum..

Takım bu aralar çok kötü toparlanmamız lazım. Haftayaki galibiyetten de şüpheciyim yani 2. olursak çok çok kötü olacak bizim için sonuna kadar getirmişken. Acilen toparlanmamız lazım başka çaresi yok

Play off larda saha avantajı hep bizde olacak değil mi?

evet hocam ligi 1.ci bitirdiğimiz takdirde tüm serilere saha avantajını alarak başlıyoruz...
ayrıca maçı izledim arkadaşlar gibi gerçekten krize girdim endere özellikle çok kızdım..maçın en çok sıkıştığı anlarda ne penetre ediyor ne pivota top indiriyor,top elinden çıktığında geriye 10 saniye kalıyordu ama neyse kötüykende kazanmak güzel ama sezonun sonunda sanırım yorgunluğun etkileri ile düşüş yaşıyoruz maçlarda ama ben playofflarda tekrardan ivme yakalayacağımızı düşünüyorum..ayrıca furkanın sakatlığı konusunda bilgisi olan varsa çok sevinirim...

evet hocam ligi 1.ci bitirdiğimiz takdirde tüm serilere saha avantajını alarak başlıyoruz...
ayrıca maçı izledim arkadaşlar gibi gerçekten krize girdim endere özellikle çok kızdım..maçın en çok sıkıştığı anlarda ne penetre ediyor ne pivota top indiriyor,top elinden çıktığında geriye 10 saniye kalıyordu ama neyse kötüykende kazanmak güzel ama sezonun sonunda sanırım yorgunluğun etkileri ile düşüş yaşıyoruz maçlarda ama ben playofflarda tekrardan ivme yakalayacağımızı düşünüyorum..ayrıca furkanın sakatlığı konusunda bilgisi olan varsa çok sevinirim...

furkan'ın sakatlığı hafifmiş,riske edilmemek için oynatılmamış..

Serbest atış yüzdesi aslında her şeyi belli ediyor, konsantrasyon sorunu ve stres bir arada... Fenerbahçe galibiyetinin ardından bir düşüş yaşadığımız gerçek ama çok da takılmıyorum bu duruma.

Mahmuti boşuna demiyordu; Fener Ülker karşılaşması final havasındaki maçlardan "biri". Kaldı bir tane...

Bu serbest atış yüzdesiyle maç kazanmak müthiş bir başarı. Bu kadar faul kaçmamalı junior takım değilki güçleri yetmiyor o yüzden atamıyorlar diyelim. Perfermans düşüklüğünü hatta teknik ekibin bunu ayarlamasını anlarım fakat serbest atıştan bu yüzde ile atmak anlaşılamaz. Bence Oktay Hoca mutlaka bu konuya değinip uyarılarda bulunucaktır.

Bugün Lakovic ve Gordon yalnız kaldılar.Belliki diğer oyuncular kendilerini play off lara saklıyorlar.Zaten Ender ve Shumpert bu sezon kötüler ama Tutku'da özellikle savunmada düşüş görüyorum.Ligin en sert,en çok isteyen takımı biziz,diğer oyuncuların eski formlarına dönmesiyle şampiyon olacağız.