TBL 29. Hafta | Olin Edirne 76 - 75 Galatasaray CC

Arkadaşlar, bugün yapılan demokratik protestolardan sonra, federasyon bizi finale çıkarmak istemeyecektir, bizim finale çıkmamız demek, Demirel'in iyice teşhir olması anlamına gelecektir.

Ayrıca hakemlerin Demirel'e ne kadar sadık olduğu, suç olmayan, küfür içermeyen bir tezahürata bile anons yaptırmalarıyla anlaşıldı.

Galatasaray, Efes değildir, Galatasaray'ın hakkı yendiğinde, bu ülkede olay olur, kadınlar serisinde ki olaylardan, hep birlikte ders aldık ve çok tepkiliyiz, finale çıkmamız durumunda, kadınlar serisinde olduğu gibi hakkımızı yiyemeyecekler, iyice kamuoyuna teşhir olacaklar.

Hiç bir kamuoyu baskısı olmayan, Efes'i finale çıkarmak, sonra hakkını gaspetmek, bence bu saatten sonra Demirel'in tek isteğidir.

Ayrıca Olin gibi, şark kurnazlığı yapan bir takımla eşleşmiş durumdayız, bizimle eşleşmek için, bir sürü maçı satmış durumdalar, bu hafta bizi yenerlerse, play off larda saha avantajı Olin'de olacak.

Şimdi taşları birleştirelim, 25 milyonun üzerinde taraftarı olan, ve basketbolda en aktif taraftara sahip olan Galatasaray'ın finale çıkmasına izin vermek demek, Fener'i şampiyon yaparken, rezil olmak anlamına gelebilir!

Bu sebeple, Galatasaray'la eşleşmek için, haftalardır herkesin altına yatan, Olin'e ufak bir hakem desteği, Galatasaray'ı saf dışı bırakmak için yeterli olacaktır.

OLİN MAÇININ HAKEMLERİNE DİKKAT!
 
Bu gün ki anons olayından sonra bende bunu düşündüm diğer başlığada yazmıştım zaten orada çok canımızı yakmak isteyecekler eminim. Bunun diyetini bize ödetmek isteyecekti Turgay. Biz sessiz kalmayarak buna engel olacağız ama.
 
Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker yarı finalde çok büyük ihtimalle karşılaşacakları için bu 2 takımın final oynaması mümkün değil. Biz elenirsek Banvit ya da Beşiktaş finale kadar çıkar yani. Olin maçında da bizi katledecekler ona şüphe yok zaten ama o takımı hakeme rağmen de yeneriz dar rotasyonu olan içeride tek uzunu olan bir takım sonuçta Olin.
 
Engin Kennerman, Recep Ankaralı, Erşan Kartal, Murat Biricik...

Hangisini vereceksiniz? Ben Recep Ankaralı diyorum, Banvit deplasmanımızda da gayet iyi iş (!) çıkarmıştı kendisi.
 
Şu tüm şubeye yapılanları birilerinin meydanı boş bulup at koşturma alışkanlığından başka bir şey ile açıklayabilir miyiz bilmiyorum...
 
Dünkü maçtan sonra herşey apaçık ortaya çıktı. Olin maçında hakemide yenmeliyiz başka yolu kalmadı.Ben Murat Biricik'i bekliyorum. Sıra onda.
 
Playofflarda anamızı ağlatacaklar diye düşünüyorum ben, bu maça cici bi hakem verirler. Gerçi Ahmet de Mehmet de gelse inceden inceye canımızı yakmaya çalışacak. Devam edin bakalım, nereye kadar devam edeceksiniz..
 
Dünkü maçtan sonra herşey apaçık ortaya çıktı. Olin maçında hakemide yenmeliyiz başka yolu kalmadı.Ben Murat Biricik'i bekliyorum. Sıra onda.

murat biricik sırasını savdı. bayan basket finalinde yaptıklarını hala unutmadık. engin kennermanla recep ankaralı olur büyük ihtimal. mehmet keseratarda var tabi.
 
BBL 29. Hafta Olin Edirne-GALATASARAY

Tarih:30.04.2011 Cumartesi
Saat: 13.00
Yer:Edirne

Biletixte bilet satışı görünmüyor.
Bu maçı da ben açtım. İnşallah yine kazanabiliriz diyorum.

Normal sezonun en önemli maçı!
 
Maçın biletleri cuma sabahından itibaren salondan ve teknosadan satışa çıkacakmış.Eski biletlerinin üzerinde benim gittiğim maçlarda,rakip takım taraftarı olmasada(buradaki gençler oluyordu orada),misafir takım yazan azda olsa,tamamı kullanılan pota arkasının kenarında yer yazıyordu.
 
İntikam için play-offları beklemekte fayda var. Şimdilik ana hedef seriye 0-0 başlayabilmek. Sonrasında da eze eze yarı finale inşallah. Önümüzde 4 Olin maçı görüyorum, hepsini alarak gövde gösterisi yapacağız Allah'ın izniyle..
 

Üst