TBL 29. Hafta | Olin Edirne 76 - 75 Galatasaray CC

umarım telekom bjk serisi gibi olmaz o seridede bjk ilk maçı istanbulda kaybedip telekomun sahasında 2 maçıda kaybedip elenmişti ergin ataman o zaman ki maç programını çok eleştirmişti

ama bizde ne takımız ilk 8 de sadece bu takıma gerideyiz buınlarla playoflarda eşleşiyoruz ama seri bence 3-2 bitecek edirnede ilk maçı alıp 2.maçı bırakacagız diye düşünüyorum ama ilk 2 maçı fark atarsak bter ama abdi ipkeçide fark atmamız lazım

bir adamın uşaklarını da yenmemiz lazım izleyn görün engin kenarman yne o maça atanırsa hiç şaşırmam
 
Oktay Mahmuti'nin maç sonıunda ki açıklamaları;
" İnsanların emeğe karşı saygısızlığını görmemek için en iyi buralardan gitmek. İçim acıyor. İstifa etmek mi gerekir insanların uyanması için. Bu çirkefliği durdurmak için. Şu an burada bulunmaktan gerçekten tiksiniriyorum. "
 
Maçtan şimdi geldim.Ermal'in faul problemine,rakibin attığı her üçlüğün girmesine,bizim boş şutları kaçırmamıza rağmen,mücadelemizle maçı kazanabilirdik.Son hücumu hayatım boyunca unutmayacağım.
Rakibin ilginç bir taraftar profili var.Şişman olanlar fenerli,saçı seyrek olanlar galatasaraylı edirnelilerdi.Daha önce konuşmuştum,Edirneyi destekleyeceklerini söylemişlerdi ama bu kadar ateşli destekleyeceklerini hiç tahmin etmiyordum.Fenerli taraftarlar ortamı germek için ellerinden geleni yaptılar.Bir ara Şamil'i seçebildim,onların üzerlerine atlayacak dedim.Hatta Eyüp Abi sakin maçı izlerken,o bile bir ara ayaklandı.
Maçtan sonra Edirnelilerle konuştum.Hiç bir rakibe karşı böyle oynamadıklarını söylediler.Belki de ilk yarıdaki maçtan sonra bizi gözlerine kestirmişler.Nasıl bir düşman kazandıklarını bilmiyorlar,playy offlarda bu yaptıklarına pişman olacaklar.
 
Öncelikle herkese merhaba...İlk açıldıgı zamandan beri takip ettiğim ama yorum yazmadıgım buradaki arkadaslarımın yazılarını zevkle okudugum gerçek galatasaraylıların oldugu gercek bir site...

Bu maçı izlemedim malesef fırsatım olmadı.Merak ettim takımımızın resmi websitesinden maçın skoruna ve istatisliklere bakayım dedim.Özelliklede pivotlarımızın aldıgı ribaund sayısına baktım ki malesef maçı izlememis birisi olarak maçın kaybedilme sebebi olarak görüyorum.
Luksa Andric: (09:23, 5 sayı, 4 ribaund, 2 top kaybı, 2/3 şut)
Radoslav Rancik: (18:22, 5 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 2/4 şut)
Ermal Kurtoğlu: (10:29, 11 sayı, 1 ribaund, 1 top kaybı, 5/8 şut)
Sanırım görünürde oynanan süreye göre Andric'i eleştirmek haksızlık olur ama Rancik ile Ermal'e söleyecek söz bulamıyorum ribaund konusunda.
Ribauntların cogunuda kısa forvet ya da guard mevkisindeki josh shipp 12 ribaund ve evren büker 7 ribaund almış.
Üzülerek yazıyorum bilmiyorum yabancı transfer hakkımız var mı şuan ama ya bir transfer yada farklı calısmalarla pota altı oyuncularımızın ribaund sorununu çözülemezse Playoff yarı finali bile hayal olur bizim için.
Ayrıca Oktay Mahmudi gibi harika bir antrenöre sahip oldugumuz içinde çok şanslıyız.
 
son anda elimizdeki maç malesef gitti. sağlık olsun. en kötü ihtimalle seriyi 3-2 ile geçeriz.
hakemlerin ermal ve luksa' ya çaldığı fauller inanılmazdı. federasyonun tek bir amacı var : finalde ülker in karşına bizi çıkarmamak. bu rezillikler devam ederse malesef seneye Oktay Mahmudi' yi takımın başında göremeyeceğiz.
ayrıca tavan yapan hakem skandallarından sonra yöneticilerden bir açıklama gelmemeside enteresan.
 
uzunlar faul problemine girmeseydi çok da erken lehimize kopabilecek bir maçtı ama olsun... Play-off a başladık, sadece 1-0 gerideyiz diye düşünmeliyiz. Ermal , Andric ileriki maçlarda şu Samardjki'yi daha iyi savunurlarsa pek de bi numarası yok bu takımın. Zira bu takımı geçersen finale önümüz açılır gibi... Şu anki sıralamaya göre Banvit - Beşiktaş galibiyle eşleşeceğiz, bu da Fülker ve Efesle eşleşmeden finale çıkmak demek.. Finalde de artık büyük ihtimal fülkerle şampiyonluk mücadelesi vericez...
 
Atlar nallanırken kurbağa ayağını uzatmaz...

Düştüğümüz dururma bak..Çoluk çocuk bile eğlenir hale geldi bize..Fener nese efes olsa yine anlarımda Dünkü çocuklarada ezdirilmez bir asırlık camia yaa..
 
Bu kadar kulübüne ihanet eden bir yönetimimiz olursa bunlar mubahtır bize.Allah kahretsin ya.Bir tek açıklama ve ses yok.Bunu Fener yaşasaydı şimdi ayağa kalkmıştı Azize ve tayfaları. Bize reva mıdır bu yaşadıklarımız ya.
 
Herkese selam mactan yenı geldık.

Edırnede bugunre kadar yapılmamıs bır deplasman trıbunu yaptık 250 kısıyle!

Bız aılemızden ozelımızden saglıgımızdan fedakarlık ettık. deplasman olsun ıc saha olsun takımın pesınden koşmaya and içtik.Hocamız ve Aslanlarımız için..

Fakat bayanlarda calınan şampiyonlugun ardından erkeklerdede aynı senaryonun bize karsı uygulandıgını bugün yine salonda gördük

Bu federasyon ve hakemler Galatasarayımızın butun basarılarını kupalarını engellemek için inanılmaz birsekılde organıze olmuşlar!

Ve en sonunda Oktay hocada isyan ettı!

MASAYA YUMRUGUNU VURACAK TEK GÜÇ VAR ŞU ANDA ODA TAKIMINI YALNIZ BIRAN OLSUN BIRAKMAYAN GALATASARAY TARAFTARIDIR!

Playoff un ilk maçında İpekçiyi olıne dar etmek için herkesı elını taşın altına sokmaya çağırıyorum!
 
Güzel bir gündü yenilgi dışında,tüm emeğe yazık oldu gerçekten,tribünde çok iyiydik.Edirneliler deplasman tribünü görünce biraz şaşırdıklarından olsa gerek arsızlaştılar.bel ağrısı geçmiş seitubisi tutamadık.Ama bu takım Olini play offta ezer geçer inanıyoruz buna..
İpekçiyede fenerbahçe formanızla gelin bakalım bi tarafınız yiyorsa.
 
Bu sene kaybettiğimiz maçların baş hakemleri
Karşıyaka : Murat Biricik
Efes: Mehmet Keseratar (1.yardımcı Erşan Kartal)
Olin : Erşan Kartal
Erdemir: Engin Kennerman
Banvit:Recep Ankaralı
Olin:Engin Kennerman

Yahu yanlış anlamayın da bu isimler bana bir yerden tanıdık geliyor.
 
şu playoff saha avantajı konusunda tam bir bilgi sahibi olan yok mu? 2 istanbul 2 edirne diyorlar sırası ile,maçtan sonra bazı arkadaşlar 1-2-2 demişti istanbul'da başlayarak.
 
Takımımızı Edirne'de destekledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle...

Böyle kaybetmek hiç yakışmadı gerçekten. O son yenilen basket bu takıma yakışmadı, inanılmaz bir hataydı cidden...

Hakemler bugün baya kastılar. Ermal'ı devredışı bırakmak için herşeyi yaptılar. 5 faulünün en az 2si uydurma. Çizgiye basmalar, karşı takımın yapıp verilmeyen fauller falan. Saysam en az 10 tane hata çıkar herhalde... Bıktık artık gerçekten. Şerefsizlerin içinde onur mücadelesi vermek kadar pis bir iş yok heralde. Ama olsun alnımız açık bizim, siz aslanlar gibi oynamaya devam edin. Biz hakedene destek vermeyi sonuna dek sürdüreceğiz... Arkanızdayız....
 
Çok değil ! Sarı Kırmızı renkleri yüreğinde hisseden renk sevdalıları kadar Galatasaraylı olabilselerdi bu klübün başındakiler; hakemlerde federasyonda vız gelirdi !

ama gelin görün ki onlar zavallı koltuk sevdalıları ...........

Takımı olin&fener deplasmanında yalnız bırakmayan herkese canı gönülden saygılar .
 
Bugün Edirne'de Olin'e kaybettiğimiz maç ile yeni bir sayfa açıldı..
Yatmayı iyi bilen ve alışkanlık edinen Olinliler, bizi Antalya'ya yatarlar diye sağda solda ötüyorlarmış..
Yatmak bizim değil, sizin işiniz..
Sakatınız, kadro dışı adamınız Seibutis'i çıkartın da konuşsun, neden kadro dışıymış..
Biz bugün Gökhan Taştimur'a " bize de yatsanıza" diye bağırdık, döndü baktı, tek laf etmedi, koşa koşa soyunma odasına gitti..

Bundan sonra Banvit neyse, Olin de odur benim için..
Buradaki play off maçlarında çok sağlam, çok sert, kemik gibi bir tribün yapacağız.
Biz orada fenerlilere anladıkları dilden cevaplarını verdik..
Burada daha sert vereceğiz..
Arkadaşlar , siz Galatasaraylısınız.. Federasyon güdümlü müessese takımların alayına anladıkları dilden cevap vermek boynunuzun borcudur..
Burada yazarken, rüzgar yaparken, fırfır yaparken bizden iyi galatasaraylı yok.. Hepimiz asıyoruz, kesiyoruz.. Hepimiz Vecihi'yiz..
Artık sezonun sonu geldi ve icraat zamanı, fedakarlık zamanı.
Biraz gayret etme zamanı.

Lütfen herkes kendini ayarlasın..
Çok hayati bir işi olmayan herkesi tribüne bekliyoruz.

Ayrıca Edirne'deki play-off maçı yine haftasonuna geliyor..
Bu sefer 25-30 kişi değil, gerekirse 100 kişi gidelim..

Takımımız, basiretsiz yönetimimizin, ne halt olduğu yıllardır malum federasyonun , onun maşası olmuş hakemlerin , fenerbahçe yalakası medyanın tüm engellemelerine rağmen gurur mücadelesine devam ediyor.. Yalnız bırakmayalım.
 
Ancak yazabiliyorum ben de. Güzel bir deplasman oldu, son saniyede yaşadığımız şokla bir süre kendimize gelemesek de taraftarımızın her yere gidebilecek büyüklükte olduğunu bir kez daha gördükten sonra büyük gurur yaşadım. Eklemek istediklerim var;

- Takımımız deplasmanlardaki oyununu gözden geçirmeli, yoksa işimiz zor olur Play-Off'larda. Sene başından beri bazı kazandığımız maçlar da dahil olmak üzere hep final çeyrekleri oynuyoruz ve çok zorlanıyoruz.

- Öyle ya da böyle hakemlerin davranışları takımımızın oyununu pozitif etkilemeli artık. Sadece takım değil taraftar olarak da bunu bir motivasyon kaynağı olarak algılamalıyız.

- Sene başından beri Olin Edirne taraftarı şöyle mükemmel, böyle süper diyenlere de selam olsun. Bu muydu centilmen, basketbol taraftarı Olin Edirneliler? Galatasaray taraftarını küçük görenleri Apdi İpekçi'ye de bekliyoruz.

- Son olarak da yine gideceğiz inşallah Edirne'ye.
 
Bu maçın o son 4 saniyesinde ömrümden 4 yıl gitti. O hata yapılmayacaktı. Hakemleri de yenecektik. Olmadı. Sağlık olsun. Finale giden yol zorlu ama bu sene baskette tarih yazacağız! Bunu olinler, bavitler, ülkerler, fenerasyonlar ENGELLEYEMEYECEK!
 

Üst