Seibutis coştu.
Volkan Kızıltaş 0 30 Nis 2011 #85 Boş turnikeleri atamıyoruz. İçeri çok zorluyoruz ve blok yiyoruz. Adamlar 3 lük atıyor. Erdal 3 lüğü. fark 6 . mola aldık.
Boş turnikeleri atamıyoruz. İçeri çok zorluyoruz ve blok yiyoruz. Adamlar 3 lük atıyor. Erdal 3 lüğü. fark 6 . mola aldık.
A Ayhan Çelebi 0 30 Nis 2011 #86 ya şu adam sabahtan beri 10 tane blok yaptı voleybolcu mudur nedir anlamadım
S Süleyman Akgül 0 30 Nis 2011 #88 59-51 3 çeyrek skoru. ya shumpert-shipp-tutku-sertaç-rancik oyna bari... takım dengesini sağlayamadı bir türlü... sıradan bir tkaım gibi oynuyorz...
59-51 3 çeyrek skoru. ya shumpert-shipp-tutku-sertaç-rancik oyna bari... takım dengesini sağlayamadı bir türlü... sıradan bir tkaım gibi oynuyorz...
Alpaslan Koç 0 30 Nis 2011 #90 Ben kapadım çok donuyor yurdun neti.Skor 59*51 yazılmış ama TBL'nin sitesinde 59*52 hangisi doğru? Bu arada maç zora girdiden ziyade kaybetcek gibiyiz.Yakalasak bile hakemler bir yerde sazı eline alır gibi geliyor.
Ben kapadım çok donuyor yurdun neti.Skor 59*51 yazılmış ama TBL'nin sitesinde 59*52 hangisi doğru? Bu arada maç zora girdiden ziyade kaybetcek gibiyiz.Yakalasak bile hakemler bir yerde sazı eline alır gibi geliyor.
A Ayhan Çelebi 0 30 Nis 2011 #93 off ya 64-54 burdaki maç gibi tam kapatıyoruz adamlar 3 lüğü sokuyo hemen
Uğur Güven 1 30 Nis 2011 #94 Evet maç artık çok çok zora girmiştir Olin saha dezavantajını seri avantajıyla yok etmiştir bundan sonra çok zor geri dönmemiz umarım döneriz.
Evet maç artık çok çok zora girmiştir Olin saha dezavantajını seri avantajıyla yok etmiştir bundan sonra çok zor geri dönmemiz umarım döneriz.
Alpaslan Koç 0 30 Nis 2011 #96 Moladan sonra top kaybına rağmen Rancik ve Tutku'dan 2şer sayı geldi.TBL'nin sitesinde 1 sayı fazla gösteriyor bizi. Ginevicius'tan top kaybı gelmiş.Sayı bulursak kafa kafaya gelebilir. Ermal 3lüüüüüüüüüüüüüük 64 62 ama 64 61 oldu heralde
Moladan sonra top kaybına rağmen Rancik ve Tutku'dan 2şer sayı geldi.TBL'nin sitesinde 1 sayı fazla gösteriyor bizi. Ginevicius'tan top kaybı gelmiş.Sayı bulursak kafa kafaya gelebilir. Ermal 3lüüüüüüüüüüüüüük 64 62 ama 64 61 oldu heralde
YiğitYalçın 0 30 Nis 2011 #98 Ermal ! 64-65. Çok iyi savunmaya, süper seri yakaladık, taraftarımız da mükemmel. Hakemler devreye girmezse kazanırız.
Ermal ! 64-65. Çok iyi savunmaya, süper seri yakaladık, taraftarımız da mükemmel. Hakemler devreye girmezse kazanırız.