TBL 3. Hafta | Galatasaray 78-63 Royal Halı Gaziantep

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 3. haftasında hafta içerisinde meydana gelen değişikliğin sonucunda Royal Halı Gaziantep'i konuk ediyor.25 Ekim Pazar günü saat 14:00'da oynanacak olan karşılaşmaya Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.
Normal sezonun ilk haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 80-58'le geçen takımımız ikinci haftada ise Abdi İpekçi'de Anadolu Efes'e 71-60'lık skorla mağlup olmuştu.Takımımızın Eurocup F Grubu'nda oynadığı Neptunas(D) ve AEK maçlarını kazandığını hatırlatmamızda fayda var.
Erkek basketbol takımımıza başarılar diliyor,Galatasaraylıları Abdi İpekçi'ye bekliyoruz.

Ben schilbbin performansini merak ediyorum bu mac özelinde. Bakalim bugün rotasyona safak ve egeyi sokabilecek miyiz? Dorsey sahada iken bi ara safak mccolum ikilisini sahada görmek isterim..

Maça gidecek olan abilerim,ablalarım,kardeşlerimin asla bugün oynanacak derbi maçı ile ilgili tezahürat yapmaması lazım.Federasyon hazırda ceza için bekliyor.Haftaya oynanacak olan derbi maçı seyircisiz oynatmak istiyen bir federason var karşımızda.Takımımıza bu önemli maçta başarılar diliyorum.Seyircilerimize sabretmelerini rica ediyorum.

Bana şampiyon olduğumuz sezonu hatırlatıyor bu sezon maçları. O sezon da ilk periyottan farkı açıyorduk maçlarda.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat saçmalığı yüzünden 2nci periyodun son 5 dakikasını izleyebildim antrenman maçı havasında bir oyun olmuş istediğimiz zaman istediğimiz farkla rahat kazanabileceğimiz bir maç bu maçları fazla yorulmadan diri kalarak oynayabilir rotasyonumuzu genişletebiliriz aslında.

Şuan için herşey güzel gidiyor benc kadromuzdan daha fazla istek bekliyorum.

İlave olarak basket maçında futbol tezahüratını anlayamıyorum maç sonu belki olabilir ama.

Rotasyonun tamamindan faydalanarak muazzam bir ilk yari oynadik . Dorsey olumlu sinyaller verdi Ege yavaş yavaş ısınıyor . İzzet bir git artık. Yine oyuna girip abuk sabuk bir basket faul yapti . Sanki parkede takimi sabote etmek icin oynuyor.

Mümkünse bir daha böyle bir maç oynamayalım..İlk yarı farkı bulunca bildiğin bıraktık maçı kalan dakikalar sinir harbi! Maçta iyi olan tek şey Ege Arar ve 10 sayısı.

vRp35A.jpg