TBL 3. Hafta | Galatasaray MP 79 - 72 Pınar Karşıyaka

3. maçımızıda kazandık ligde ancak şuda bir gerçekki ligde henüz geçen yılki gibi tutkulu bir oyun oynamadık...
kendimize güveniyoruz ancak bu güvenin fazlası zarar ve bize zarar veriyor şuanda...
daha konsantre daha dikkatli oynamak zorundayız...
riboundlarda box out yapmadan ribound almak çok zor ve biz yapmıyoruz box outları...
kalitemizle, geniş rotasyonla 3 de 3 yaptık ama yeterli olurmu ilerleyen dönem için bilmiyoruz...
hani daha lig ısınmadan Olin, Banvit, Karşıyaka gibi ligin iyi takımlarıyla oynamış olmak ve tabi bu takımların bize artık EL takımı, Şampiyonluk adayı takım gözüyle bakarak çok daha hırslı oynuyor olmasıda bir etken...
sanırım bir geçiş dönemi yaşıyoruz...

Takim fizik ve özellikle mental olarak çok yorgun. bu da ribaund'lara ve serbest atislara çok yansiyor. Bilmiyorum nasil atlatiriz ama rotasyonu çok daha iyi kullanmamiz lazim

bence maçlara konsantre olamıyoruz. lig maçlarına. ama siena maçı bize birçok şey gösterecektir. yeterki kendi oyunumuzu oynayalım. alan paylaşımınıiyi yaparsak ribaund olayını çözeirz ama lakovic in artık sazı eline alması lazım. bu takıma onun için geldi. ama prokom maçı dışında bir katkı alamadık açıkçası. sienaya kaybedebiliriz. 20 sayı farkta yiyebiliriz. ama oyunumuzdan taviz vermemeiz gerekiyor. zaza nın yetişmesi lazım bu maça

Galip gelmemiz güzel,takımı tebrik ediyorum.

Ama ribauntlarda herzaman eziliyoruz,Karşıyaka 39 ribaunt almış,biz 27 sırf şu ribaunt sıkıntımız yüzünden çok farklı kazanabileceğimiz maçları daha az farkla kazanıyoruz yada kazanacağımız maçları zora sokuyoruz.

Ayrıca yine dikkatimi çeken bir istatistik bu maçta %52 ile serbest atış atmışız,neredeyse attığımız her 2 serbest atıştan birini kaçırmışız.

Bu maçtan çıkartılacak dersler varsa bunlardır,zaten bunu herkes görüyordur,bu sıkıntılarımızı gidermemiz lazım,faul konusunu düzeltebilirizde bu kadro yapısıyla ribaunt sorununu nasıl çözeriz bilemiyoruz,bari Zaza şu takımda sağlıklı bir şekilde oynamaya başlasa.

Ben Zaza'dan hiç br fayda ummuyorum açıkcası. Tam takıma alıştığı zaman gidecek nasıl olsa...
Takım S.O.S. vermeye başladı. Reçetemiz belli ama kimse bu saatten sonra uygulamaya cesaret edemez...

Şimdi zap yaparken fb tv de Mehmet Baturalp denk geldi.Adam bizden artık ne kadar korkmuşsa,Karşıyakaya'ya iki tane üst üste teknik faul çalındı,Galatasaray hakemle kazandı,o hakemler İzmir'e nasıl gidecek dedi.Uzun zamandır görmüyordum kendisini,hiç değişmemiş.Hastalıklı yorumlarına devam ediyor.Sezon başı kendilerini ezmemiş,içine de oturmuştur tabii.

Bu tarz kör topal galibiyetlere burun kıvıracak durumda değiliz.Fikstürün acıması yok.Kazanmak güzel,İlkan güzel,'oynamamız lazım' dediğimizdeki seviyemiz güzel.Dördüncü bir güzellik bulabilenin önünde saygıyla eğilirim. :)