• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 3. Hafta | Galatasaray MP 79 - 72 Pınar Karşıyaka

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
beyler bende link alabilir miyim ? şimdiden teşekkürler :)

fazla linki olan var bi link de ben istesem özelden ??

İsteye herkese gönderdim link Halil İbrahim mesaj kutun dolu link gönderdiğim arkadaşlardan biri gönderiverin Halil renkdaşımıza ben çıkıyorum

Hasan Bey, mesaj kutum boş, yeni mesajlara yer var ama ne ben mesaj gönderebiliyorum ne de bana gönderebiliyorular o sorun düzelmedi gitti forum bu sisteme geçtiğinden beri. Bir kaç defa da ilgili arkadaşlara yazmıştım ama bir değişiklik olmadı.

halil ibrahim bende gönderdim ama aynı sorun var

lın yokmu arkdaslar

Steps kaynadı arada.

vuruıp geçeceğimiz maçı 4-0 serbest atış ve 4 boş hücum ile heba ettik. ya ben hep mi kötümserim yoksa maç içinde gördüklerimi mi söylüyorum anlamadım. lakovic hiç oynamıyor savunmada aksıyor. furkan ve andric hiç bitirici değiller. yine ribaund veriyoruz

arkadaşlar link varsa özelden atabilirmisiniz?

arkadaşlar link varsa özelden atabilir misiniz?

Arkadaşlar, sorunu düzelttik gibi. Denemek için biriniz mesaj gönderebilir misiniz? İçinde link de olursa çoooook makbule geçecek. :)

varsa link özel'den alabilrim arkadaşlar şimdiden tşk.ler..!!

kazan maçını talihsiz bir şekilde kaybetdikden sonra önemli bi maç bizim için moral açısından takım yeniden kendine gelir ksk da zorlu bir rakip ama alacağımıza inaıyorum

Konsantrasyon yerlerde.Banvit maçında da gördük,seyircisiz diye mi böyle oluyor bilmem ama vurup geçeceğimiz bir maçı yine dip dibe oynuyoruz.

link alabilirimiyim özelden ?

Ribauntlarda (17-30) eziliyoruz. Bu da maçı bir türlü koparamamamıza neden oluyor.

abi şu çok belli. lakovic domine etmiyor maçları bu bir. ribaundlarda her maç eziliyoruz. 3 lük yüzdemiz kötü. maç içinde baltayı indiremiyoruz bunu yapacak lakovictir veya onun önder olacağı 5 tir. uzunlarımız yumuşak ve bitirici değil. yani toparlanmayacak bir durum yok ama acqayip bi formsuzluk var.

Ribauntlarda (17-30) eziliyoruz. Bu da maçı bir türlü koparamamamıza neden oluyor.
şu sıralar daha fazla ezilebiliriz.Çünkü songaila 5 numarada..Bu maçta 2.kez bunu deniyor koç..
Furkan 4 foul andric 2..

70-69 oldu
savunmamızı bir türlü oturtamadım
3 dk. kaldı

Oktay Hoca'nın Songaila da ısrar etmemesi lazım. Fenerbahçe ve Kazan maçlarında Lakovic, bu maçta da Songaila ısrarı bence zor duruma sokuyor bizi.

karsıyakanın kocunudan allah razı olsun 2 teknık faul aldı...

Geri