TBL 30. Hafta | Aliağa Petkim 83 - 85 Galatasaray MP

ilk yarıda farkı 14 sayıya kadar çıkarmamıza rağmen hemen geri dondüler toolson ile ALLAHtan furkan son dakikalarda oyunda etkinliğini gösterdide en azından ilk yarıyı 3 sayı farkla bitirdik..ama en çok üzüldüğüm nokta ender arslan ne yaptı ne yapıyor yada bundan sonra bu takım için ne yapıcak bilmiyorum en ümitsiz gordüğüm oyuncumuzda ender umarım bundan sonra beni yanıltır performansıyla.!!

sinirden laptopu kırıcam şimdi!!! kırın şu toolson'un kolunu kanadını...ender allahaşkına toolson'a cevap vermek için onun her şutundan sonra şut kullanma!!allahaşkına!!!

shumpert sakın rebo alma emi sakın alma!!! allah aşkına shumperti 4 numarada kullanmayalım cevher ve savo varken benim sinirim kalktı allahaşkına mahmuti...

Maç gitti resmen 14 oldu. Off off itin köpeğin ağzına laf çıktı şimdi. Bare Tofaş'ta kazansada Tofaş ile oynasak. Yoksa tekrardan Aliağa serisi ağızlara laf olur.

10 senedir galatasarayın basket maçlarını izliyorum ilk defa sinir harbi geçiriyorum bu kadar..bir tane temiz ribaund alınmazmı maçta ya,o kadar sinir oldumki ender arslana anlatamam yani...

tamam şans aliağa'nın yanında bugün ama özellikle ender ve tutku'daki konsantrasyon kaybı özellikle ender'in boş atışları bile kaçırması inanılacak gibi değil. bir de daha önce caner ve dedovic aynı pozisyonda üst üste turnikeyi kaçırması takım genelinde konsantrasyon kaybı olduğunu gösteriyor bence

Ben anlayamıyorum. Ligi 43 sene sonra lider olarak bitirmek istiyoruz. Taraftar bu sene gereken desteği fazlasıyla zaten verdi. Çok mu şey istiyoruz. Ne zaman Oktay Mahmudi sözleşme konusu ayyuka çıktı takım resmen düşüşte. Tesadüf mü değil. Yönetimi anlamak mümkün değil. Bu takım Fenerbahçe'ye fark atarak ezen takım ne oldu ki böyle oynuyoruz Aliağa kim!