Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TBL 30. Hafta | Aliağa Petkim 83 - 85 Galatasaray MP
bunu söyleyenler hayatında muhtemelen Fbnin bir basketbol maçını bile izlememiş kişiler olayda sırf Gs olduğu için konuşmak istiyorlar. onları kolay yenmemizden ziyade Fenerbahçe bu haliyle önce Beşiktaş'ı nasıl geçebileceğini düşünsün. Beşiktaş onları bu haliyle eler diye düşünüyorum.
Sadece son periyodu izleyebildim.
İyiki ilk 3 periyotu izlememişim.
Son periyotta Tutku'nun çaldığı topla birlikte takımda bir kıvılcım çakıldı sanki.
Sonrasında savunma anlamındada iyi işler yaptık.Zaten son 1.5,2 dakikada baskıyı artırınca Aliağa bazı hücumlarda çembere bile bakamadı.Genel olarak baktığımızda son periyotta Furkan,Lakovic,Gordon ve kaptan Tutku takımımızı ateşledi.Hatta Lakovicle bulduğumuz üçlükteki hareketlilik ve topun dönmesinde çok etkilendim.
Son 2-3 maçtır hem mental,hemde performans olarak düşüşteydik.Ama bu maç sonu takımımızın dönüşü olacaktır.
Son olarak bu liderliği anamızın ak sütü gibi hakettik.
Normal sezonda inişler çıkışlar oldu ancak hep bir çizgide oynadık.
Takımımızı yürekten tebrik ediyorum.
Play offtaki seri hakkında görüşüm şu.
Karşımızda genç kanı kaynayan ve enerjik bir takım olacak ama biz onlardan daha iyi ve daha tecrübeliyiz.
İnşallah 2-0'lada seriyi geçeceğimize yürekten inanıyorum.
Eğer bugün İzmir´den sürpriz bir sonuçla dönseydik takıma çok kırılırdım. Mesele kaybedeceğimiz avantaj vs. değil asla, sebebi belli.
Neyse ki Yenilmez Armada son periyotta da olsa bize yakışanı yaptı. 43 yıl sonra gelen normal sezon liderliğini yaşamak güzel, Tofaş serisiyle beraber yavaş yavaş vitesi yükseltelim ve rüya gibi başlayan sezonu rüya gibi bitirelim..