TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 86 - 92 Antalya BŞB

Adamlar bugün çok balık.Muratcan bir pozisyonu ve Brockman üçlüğü inanılmaz bir şekilde girdi.İnşallah alırız maçı.

Fark çift hanelere çıktı.Acaba bizimkiler yarı finali riske atıp çeyrek finalde elenme ihtimalini ortadan kaldırmak mı istiyorlar.Karışık ve içime sinmeyen bir durum..Maçtan gelecek arkadaşlar şüphesiz bu anlamda daha iyi bir gözleme sahiptirler.Yorumları merakla bekliyorum. 6 kişilik rotasyonları var adamların nasıl kaybediyoruz anlamak güç.

Rancik'in üzerinde ölü toprağı var sanki.Bu sene kötüydü ama hiç bu kadarını görmemiştim.Evren ve Shumpert bomboş turnike kaçırıyorlar

Biz boş üçlükler,turnikeler kaçırırken onlar mucize şutları sokuyorlar.Rakibin yorulması gerekirken bizim konsantrasyon eksikliğimiz bu avantajımızı kullanmamızı engelliyor.fark 10 şu anda

bizimkiler cok mücadele ediyorlar.Ama bos turnikeleri kacırıyoruz.Cünkü bence dogrusu olan yenilmek.Bazı yenilgiler vardır.Sonradan o yenilgilerin zafere giden yolda önemli bir adım oldugu düsünülür.tabi arkadaslar örnek isterseniz Nba de memphis son maclarını kaybetti,cünkü san antonioyu sezon içinde yanılmıyorsam 3 kere yendigi için rakibini eleyebilecegini düsündü ve eslesti ne oldu derseniz rakibini eledi.Onun için yenilmemiz cok anormal degil arkadaslar.Acıkcası dogrusunu yapıyoruz.beni eleştirenler olabilir saygı da duyarım.Ama 3-0 ile gecebilecegimiz bjk yi 3-2 ile yorgun bir şekilde gecebilecegimiz olin serisine tercih ederim.Devamında yarı finalde banviti deplasmanda yenilebilecek gücteyiz.tahminlerim ceyrek finalde bjk yi 3-0 yarı finalde de banviti 3-2 veya 3-1 ile geceriz :) (tabi buradaki gözlenlerim daha mac bitmeden önceki gözlemlerim.kazanırsak olinle ihtikam macları bizleri bekler )

Shumpert,Shipp ve Rancik'in bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.Adam 3 kişi arasından rebound alıp sayı yapıyor.Oyuna dönmeleri lazım derken shumpert oyuna döndü gibi fark 6