TBL 30. Hafta | Galatasaray CC 86 - 92 Antalya BŞB

Antalya'yı tebrik etmek lazım 6 kişiyle oynayıp çok ciddi bir mücadele verdiler.shipp maçı alma noktasına geldiğimiz anda çok basit bir hata yaptı.Ama o kadar yüzdeli soktular ki bugün, bu da onların maçı ne kadar istediğini gösteriyor.

Gönül isterdi ki seve seve eleseydik olini,ama farketmez beşiktaşı da eleriz.sorun değil.

Olası yarı final eşleşmesinde karşımıza kim geliyor bu önemli

Bize yakışmaz ama
bilerek mi yaptık acaba?

6. sayfada bunla ilgili bir yazı yazdım.bu bize yakısmaz demeyelim.cünkü dünyanın her yerinde artık bu tarz yenilgiler var yunanlılar olsun sırplar olsun ve nba bu tarz yenilgiler cok var.yeni biz bu denli iyi savunma yapan takım,6 kişyle oynayan takıma üstelik kendi sahamızda kaybedebilirz ama bu kadar bos turnike kacırırak degil.son diyecegim Oline.Ne olin olin mutlu oldun mu.banvite karsı seri 0-0 olcak ve saha avantajın olmayacak tahminene de hakemlerde sizde olmayacak cünkü banvitin antrenörünü federasyon euroleague cıkarmak istediginiz için size aglamak düser :)

adamlar ne attıysa girdi gerçekten.Takımıda suçlamak gerçekten yanlış.Geçen hafta kaybedilen maçtan dolayı bu maçta takım çok kopuktu.Playoffta İnşallah finale oynayacağız.

Galatasaray cafe Crown kötü oynamadı adamların her attığı girdi mucize şeyler yaptılar.Allah bizim kazanmamızı istemedi ..

Antalya'yı tebrik etmek lazım 6 kişiyle oynayıp çok ciddi bir mücadele verdiler.shipp maçı alma noktasına geldiğimiz anda çok basit bir hata yaptı.Ama o kadar yüzdeli soktular ki bugün, bu da onların maçı ne kadar istediğini gösteriyor.

Gönül isterdi ki seve seve eleseydik olini,ama farketmez beşiktaşı da eleriz.sorun değil.

Olası yarı final eşleşmesinde karşımıza kim geliyor bu önemli

Yanlış bilmiyorsam eğer yarı finalde 2-7 galibiyle oynayacağız.
Yani büyük olasılıkla Banvit olacak.
Tabi yanlışım varsa bir arkadaş düzeltirse sevinirim.

maçı izlemediniz galiba. adamlar imkansız üçlükler attılar. tebrikler takımımıza.
Peki abi 6 kişilik takıma yenilmemizi açıklar bu o zaman,Shumpert 4. periyoda kadar oyunda yok,Rancik,Shipp felaket,Evren'le birlikte boş turnike,şut kaçırma yarışmalarındalar adeta.Ve bizim bahanemiz rakip her attığını soktu.Tamam bende 4.periyot oyundan düşerler maçı alırız diyordum ama,biz maçı almak için üzerimize düşeni yapmadık ki.Bu kadar ucuz bahanelerle kaybedersek,nerede bizim şampiyonluk mücadelemiz?

olin eşleşmesini çok istiyodum. ama yapıcak bişey yok. antalya bu yüzdeyle bi daha oynayamaz... ligi 3. bitirdik. olası bi euroleugue davetini engellermi bu düşüş? bunu cevaplarsanız sevinirim

Biraz sert yazcam isteyen üzerine alınsın.
Beyler saçmalamayın, kendinize gelin.Maçta yenilmek isteyen takım böyle mücadele etmez adamların şut yüzdesini gördünüz.Galatasaray yazısının yanına böyle ithamları yaklaştırmayın.

belki şu anda avantaj sağlamış gibi duruyoruz ama bence aslında hiç de öyle değil...
beşiktaş olin'den kat ve kat tehlikeli bir takım, fener'i deplasmanda yendiler ve playoff olunca burda bize oynadığı gibi oynamayacaktır beşiktaş...
diyelim beşiktaş'ı geçtik, edirne'de maç kazanmak zor bandırma'da kolay mı? boşu boşuna saha avantajını verdik!
ayrıca ligi 2.bitirmek varken niye 3.bitiresin ki...
açıkcası ben çok üzüldüm!

bugüne kadar hep iyi yanından baktım ama bu maç iflas ettik çünkü aşşağı tükürsen sakal durumu oldu eğer motivasyon kaybından kaybettiysek tofaşa ve 1 aydır burada salladığımız oline ayıp etmişiz ama asıl korkuç olanı eğer aslında performanstan kaybetmek yani 5.5 adamla istanbula gelmiş bilmem kaç maçtır yenilen antalyaya nerdeyse 90 sayı yiyip yeniliyorsak zaten ölmüşüz
Bu maç bütün keyifleri kaçırdı çünkü iki ucu b.. değnek iki türlüde can sıkıntısı

Biraz sert yazcam isteyen üzerine alınsın.
Beyler saçmalamayın, kendinize gelin.Maçta yenilmek isteyen takım böyle mücadele etmez adamların şut yüzdesini gördünüz.Galatasaray yazısının yanına böyle ithamları yaklaştırmayın.

Bende kesinlikle böyle düşünüyorum.Yenilmek isteyen takım bal gibi de yenilirdi.Kimsede bişey diyemezdi.
Bilerek maçı verselerdi de kızmazdım takıma,takdir etmezdim belki ama kızmazdım da..
Çünkü kirlenen bir dünyada oyunu kurallarına göre oynayanlara kızamam

92 sayı yiyen bir takımın galip gelmesi zor. Hele bizim gibi savunmayı çok iyi yapan bir takımsanız. Bugün iyi oynayamadık ancak Antalya aşırı yüksek yüzdeyle oynadı. Bunu göz ardı edip, yok takım bitmiştir gibi laflar bence Galatasaraylı duruşuna yakışmıyor.