beyler link bekliyoruz varsa yollayın
Y Yaren Batin 0 5 Kas 2011 #44 Burak Topsakal' Alıntı: maçı izleyebilen varsa özelden atabilirmi lutfen.. Genişletmek için tıkla ... banada
Burak Topsakal' Alıntı: maçı izleyebilen varsa özelden atabilirmi lutfen.. Genişletmek için tıkla ... banada
G Görkem Savcu 0 5 Kas 2011 #45 üff izleyemeyecez sanırım ulan digitürk şifreledin zevkimizi allahından bul
Arca Yıldırım 0 5 Kas 2011 #46 Beyler, link varsa biri verir ve olur biter. Herkesin teker teker link istemesine ne gerek var. Maçı konuşalım yahu biraz..
Beyler, link varsa biri verir ve olur biter. Herkesin teker teker link istemesine ne gerek var. Maçı konuşalım yahu biraz..
M Muharrem Köse 0 5 Kas 2011 #47 ya şu link yasağı da kalksın artık. koysun biri şuraya sevabına. hala yasaksa da biri bana gönderebilir mi bi zahmet
ya şu link yasağı da kalksın artık. koysun biri şuraya sevabına. hala yasaksa da biri bana gönderebilir mi bi zahmet
Arca Yıldırım 0 5 Kas 2011 #49 Link yasağı falan yok, istek yazanların mesajları silenecektir. Linki olan yazsın sadece.
A Alper Öner 0 5 Kas 2011 #50 İlk çeyrekte çok fazla sayı yedik. Daha iyi savunma yapmalıyız. İlk periyotta en çok Furkan'ı beğendim.
İlk çeyrekte çok fazla sayı yedik. Daha iyi savunma yapmalıyız. İlk periyotta en çok Furkan'ı beğendim.
Y Yalcin Ermis Misafir 5 Kas 2011 #52 hacettepeden 23 sayı yedik yani. hmm savunmamız baya sert demek ki!!!!
C Cihat Öztürk 0 5 Kas 2011 #53 Hacettepe gibi takımlara karsı daha ilk ceyrekte 23 sayı yiyip 5 top kaybı yapmak hoş olmuyor gerçekten.
Hacettepe gibi takımlara karsı daha ilk ceyrekte 23 sayı yiyip 5 top kaybı yapmak hoş olmuyor gerçekten.
K Kubilay Güray 0 5 Kas 2011 #54 26-27 öndeyiz.Takım kendine gelememiş işimiz zor.Bu maçı alabiliriz ama Union maçı ve Anadolu efes maçları zor geçecek.
26-27 öndeyiz.Takım kendine gelememiş işimiz zor.Bu maçı alabiliriz ama Union maçı ve Anadolu efes maçları zor geçecek.
Y Yalcin Ermis Misafir 5 Kas 2011 #60 bu düşüş hep böylemi sürecek onu merak ediyorum. savunma takımı olmaktan çıkmış durumdayız çünkü