71-56..tutku üçlüğü gönderdi.
Maça günler varken de, maç başlarken de hep farkın +20 olmasını istedim. Son sayılara kadar tam tutturdum derken Hacettepe yanılmıyorsam bir üçlük atarak bu isteğimin kursağımda kalmasını sağladı. Gerçi maça da iyi başlamadık, yanlış hatırlamıyorsam 3. periyotun ortalarına kadar farkı açamadık zaten, o sıralar pekte iyi oynadığımız söylenemezdi. İyi oldu ama bu galibiyet, moralleri yerine getirmiştir bir nebze de olsa..
Tribün konusunda da Onur Abi'ye katılıyorum. Gerçi salonda bütün bunları konuşmuştuk. Beklenenden fazla taraftar ancak yine küfür ve Fener kompleksliği vardı tribünlerde, neysek ki kısa sürdü bu tezahüratlar.. Bizim için güzel bir gündü, Onur Balcı, Onur Yavuz ve Serdar Mengi'yle sohbet etmekte ayrıca keyifti. Barış Yarar ve Kurtuluş Özyazıcı'nın da devamsızlık hanelerine birer eksi çizdik, ona göre ayarlarsınlar kendilerini. : )
Bizim için güzel bir gündü, Onur Balcı, Onur Yavuz ve Serdar Mengi'yle sohbet etmekte ayrıca keyifti.
Kulaklarını epey çınlattık Veysel, boşuna yazma buralara.. Bir de bayrama kabahat buluyorsun.. =)Galatasarayım Ankara´ya gelmiş hem de Hacettepe´yle oynuyor ve bunu izleyemiyorum.. Bayram çok yanlış zamanda geldin be..