TBL 4. Hafta | Hacettepe Üniversitesi 68 - 86 Galatasaray MP

tutky bu gun asist leriyle sırtladı karşı takımın siyahileri 33 dakkadır oyundalar yoruldular bizim bench sağlam belliydi son periyod oyunun kopacagı

gökseninin son 1.30da girmesini anlamıyorum. koç süre vermeyecekse hiç oynatmamalı.
çocuk bu kadar kısa sürede napcak ki. bu maçta rahat 15-20 dk alabilirdi

ilk 15 dakika hariç üstündük maçta rahat bir galibiyet diyebiliriz 4te4 yaptık,moral kazandık grup maçı öncesinde.Tebrikler Aslanlar.

Fyrkan 17 sayı 9 ribaunt şampi reyiz 15 sayı 5 ribaunt jaka 14 sayı ve Tutku 7 sayı 7 asist dikkat çekici performanslar tabi birde haluk var 10 maçtır kadroda yok 2 üçlük 8 sayı ...

Haluk bu yaşında bir pozisyonda kendini yerlere attı..farkta çift hanelerdeydi..benim için bu maçın en değerli anıydı..işte bu yüzden bu takım ayrıcalıklı ve eleştiri olunca kendine laf edilmiş gibi takımı , hocayı savunuyor çoğu renktaşım..

İz Bırakanlar Unutulmaz!..

Maça iyi başlamasak da rakibin zayıflığının da etkisiyle oyunun kontrolünü elimizde tutmayı başardık sonraki bölümlerde. Zorlanacağımıza ihtimal vermiyordum zaten. Beklentim; iyi bir mücadele, Tutku ve Haluk gibi doya doya izlemeyi özlediğimiz isimlerin süre almasıydı. Mahmuti süre verdi, Tutku özlediğimiz asistlerine kaldığı yerden devam etti, Haluk beklenen katkıyı fazlasıyla verdi. Denediği üçlükler girmese de önemli değildi, o topa atladı ya..

Saha içinden tribünlere doğru yönelecek olursak, gelen taraftar sayısı beklediğimden fazlaydı. Belki TV´den boşluklar görünmüştür ama doğal, salonun kapasitesini düşününce. Verilen destek de fena değildi. Pota arkasının maç boyu destek vermesine büyük saygı duyuyorum ama kısa süreli de olsa yapılan küfürlü tezahürat yakışmadı.

Son sözüm Hüseyin Beşok´a gelsin. Oyuna girdiğinde Galatasaray taraftarından aldığın alkışı sonuna kadar hak ettin. Ne de olsa iz bırakanlar unutulmaz.

Maça günler varken de, maç başlarken de hep farkın +20 olmasını istedim. Son sayılara kadar tam tutturdum derken Hacettepe yanılmıyorsam bir üçlük atarak bu isteğimin kursağımda kalmasını sağladı. Gerçi maça da iyi başlamadık, yanlış hatırlamıyorsam 3. periyotun ortalarına kadar farkı açamadık zaten, o sıralar pekte iyi oynadığımız söylenemezdi. İyi oldu ama bu galibiyet, moralleri yerine getirmiştir bir nebze de olsa..

Tribün konusunda da Onur Abi'ye katılıyorum. Gerçi salonda bütün bunları konuşmuştuk. Beklenenden fazla taraftar ancak yine küfür ve Fener kompleksliği vardı tribünlerde, neysek ki kısa sürdü bu tezahüratlar.. Bizim için güzel bir gündü, Onur Balcı, Onur Yavuz ve Serdar Mengi'yle sohbet etmekte ayrıca keyifti. Barış Yarar ve Kurtuluş Özyazıcı'nın da devamsızlık hanelerine birer eksi çizdik, ona göre ayarlarsınlar kendilerini. : )

Maça günler varken de, maç başlarken de hep farkın +20 olmasını istedim. Son sayılara kadar tam tutturdum derken Hacettepe yanılmıyorsam bir üçlük atarak bu isteğimin kursağımda kalmasını sağladı. Gerçi maça da iyi başlamadık, yanlış hatırlamıyorsam 3. periyotun ortalarına kadar farkı açamadık zaten, o sıralar pekte iyi oynadığımız söylenemezdi. İyi oldu ama bu galibiyet, moralleri yerine getirmiştir bir nebze de olsa..

Tribün konusunda da Onur Abi'ye katılıyorum. Gerçi salonda bütün bunları konuşmuştuk. Beklenenden fazla taraftar ancak yine küfür ve Fener kompleksliği vardı tribünlerde, neysek ki kısa sürdü bu tezahüratlar.. Bizim için güzel bir gündü, Onur Balcı, Onur Yavuz ve Serdar Mengi'yle sohbet etmekte ayrıca keyifti. Barış Yarar ve Kurtuluş Özyazıcı'nın da devamsızlık hanelerine birer eksi çizdik, ona göre ayarlarsınlar kendilerini. : )

Evet aramışsınız beni üstelik. Yorucu bir hafta geçirdiğim için maça gelecek gücü kendimde bulamadım. Bir sonraki maçta iki kişilik bağırırım artık. :)
Dostları göremediysem de maçı evde izleme şansı buldum. Takımı tebrik etmek gerek. Bence konsantrasyonu zor bir maçtı. Geç açıldık ama maçın her anında bizim kazanacağımız çok belliydi.

Bizim için güzel bir gündü, Onur Balcı, Onur Yavuz ve Serdar Mengi'yle sohbet etmekte ayrıca keyifti.

19 numarada iş var. Uzun boylu, atletik. Pota altını karıştırıp duruyor. Yaşı biraz fazla olsa da, tecrübesi yetiyor.

5 numara iyi gibi geldi bana. Gencecik, daha 18'inde. Kısa boylu, yakışıklı. Sanırım Rus kendisi. Türk de olabilir; Meriç'ti sanırım ismi. "İç" kısmını görebildik sadece.

14 numara yeni geldi sanırım takıma. Daha gencecik, her topa atlıyor. Ruh var, sevdim. Yıldırım güzel isim.

Kıvırcık saçlı 11 numarayı da gözüm tuttu. Asistleri güzel.

33 numara hareketli bir oyuncu. Sonradan öğrendik, Arslan'mış ismi.

9 numaralı Pert isimli oyuncunun sakalları güzel.

:)

Rahat bir maç oldu ve kazandık. İkinci çeyreğin sonlarına doğru farkı açıp daha rahat oynarız diye düşünüyordum; ama 3. çeyreğin sonuna doğru oldu bu. Baştan sona kontrollü oynayıp beklenen sonucu elde ettik.

Muhabbetiyle, seyir zevkiyle, hatırlanacak güzel anlarıyla dolu dolu bir 40 dk. oldu bizim için.

Veysel, Hacettepe maçı bayrama geldi de Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası da mı bayrama denk geldi? : ) Üniversite eğitimi haricinde Hacettepe´den sana hayır yok, özüne dön. : )