TBL 5. Hafta | Galatasaray CC 74 - 72 Fenerbahçe (Ceza nedeniyle 0-20)

Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

O bayan tahrik etti diye kimsenin bir sporcuya arkadan vurmaya hakkı yok, o kadar delikanlısın da neden adam üstüne yürüyünce kaçıyorsun ey insan kılığına bürünmüş yaratık!

Çok güzel bir maçı konuşmuyoruz da neler konuşuyoruz. Orada yapılanlar ne bize ne kulübe ne de Galatasaray'lıyım diyene yakıştı.. O sahaya inenlerden ben utandım ama Yiğit Şardan çıkıp bir iki laf etmedi, ettiği laflar ise 5 ay önceki meseleleri söyledi.

Ömer Onan maçtan hemen sonra çok güzel bir açıklama yaptı. "Galatasaray'ı galibiyetlerinden ötürü tebrik ederim, ancak bugün olan olaylar birinin ölmesi ile mi bitecek? Bu Gs, Fb, Bjk ya da Karşıyaka'da oluyor demeyelim, Allah korusun birisi ölünce mi yetkililer el atacak?" gibi bir söz söylemişti. Sözün eksiği gediği muhakkak vardır, kaç gün geçti tam hatırlayamam normal ama adam çok güzel bir şey söyledi. Biz bırakalım kötüleri örnek vermeyi, adam gibi işimizi yapalım. Adnan Polat, Yiğit Şardan, Ahmet Dedehayır ve diğer yöneticiler gereğini yapmaları gerekirdi, tabii birde devletin.

Ben o görüntülerden dolayı tiksindim, iğrendim ve utanç duydum.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

yapılanın açıklaması olamaz.sorumlular derhal istifa etmelidir.böyle pis işlerin kulübün adıyla yanyana bile yazılması onur zedeleyici.
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Adamların kendi futbolcusu rakibine vurur , ses yok

Taraftarı yıllardır kadıköyde bütün gün küfür eder ,ses yok

Yöneticileri , her yemek davetini reddeder,el vermez ,ses yok

Rakip taraftara yıllardır çile çektirirler ses yok,

Rakip antrenörün kafasını yararlar ses yok,

Rakip futbolcuyu otoparkta döverler ses yok

Bizde bi olay oldu ya ses çok!

Şubeyi kapatsınlar diyelim mi?
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

sanırım cibona maçıydı maç......eğer avrupa statüsündeyse sadece avrupada ceza alır cemal türk ligini etkilemez...

ama cibona maçından sonra cemal benimde gittiğim erdemir maçında oynamadı..

erdemir(oynamadı)
telekom basket(oynamadı)
Deutsche Bank Skyliners(oynamış)
EnBW Ludwigsburg(tufan olarak oynamış)
Union Olimpija(oynamış)
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Arkadaşlar bunca hengamede bir ayrıntıyı kaçırdık.Dün Kinsley denen basketbolcu maça çıktı.Bugün maça 3 saat kala TBF açıklama yapıyor.Tufan ve Cemal'e Tedbirli olarak soruşturma açılıyor.

Ne yani şimdi Kinsley attığı yumrukla haklı ise 2 hafta sonra Nevriye'ye bizden biri yumruk atarsa problem olmaz herhalde ? Demet Karabulut adlı ..... (forum kuralları :) ) 6 ay ceza almış.Dün Beşiktaş maçına bilet alıyordu . Şimdi bu ülkede Hak ve Hukuk var mı ?
 
Re: GALATASARAY : 74 - Fenerbahçe : 72

Maçın üstünden 10 gün geçti ama yeni girebiliyorum foruma yazmak istedim. Maçın olduğu haftasonu İstanbul'a gitmiştim arkadaşımı ziyarete. Hazır gitmişken maça da gideyim dedim. Kendi salonumuzda izlediğim ilk maçımız olması sebebiyle özel bir yeri oldu artık bu karşılaşmanın bende. İnanılmaz zevkli bir maçtı çok iyi oynadık, çok güzel bir galibiyet aldık. Maçtan sonraki haftaiçi ortaya çıkan skandaldan dolayı sevincimiz kursağımızda kaldı ama yinede unutamayacağım ben bu maçı. Umuyorumki bundan sonra her fırsatını bulduğumda İstanbul'a maçlarımızı izlemeye geleceğim. Ayrıca Eyüp abiye de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Orada tanıştık kendisiyle. Beni salonda yanına aldı, benimle ilgilendi. Maçı birlikte seyrettik. Umarım Galatasarayımızın daha çok maçını seyrederiz... Bu arada Abdi İpekçi'ye ulaşım aslında çok kolaymış. Tramvaya binmiştik Eminönü'nden. Eğer Topkapı durağında inseymişiz baya yakınmış ama bilmediğimiz için salonu Zeytinburnu durağında indik sonrada baya uğraştık salonu bulmakla:)
 

Üst