Re: TBL 5. Hafta | Galatasaray - Efes Pilsen
Bayanlar D-Spor ve Gs Tv
Erkekler Spormax.
Bayanlar D-Spor ve Gs Tv
Erkekler Spormax.
Onur BALCI' Alıntı:Şu Spormax üyelik gerektiren kanal değil mi? Bir ara boş bulunup SKY Türk'e sevinmiştim. Eyvah!
Üyeliğin silindi mi acaba?e.Evren İçöz' Alıntı:bu maçada geliyorum biletimi aldım herzamanki gibi her maçta olduğu gibi hep destek tam destek( oturum açamıyorum bu arada yardımcı olunursa sevinirim)
Burak Barut' Alıntı:[quote="Onur BALCI":2v015yad]Şu Spormax üyelik gerektiren kanal değil mi? Bir ara boş bulunup SKY Türk'e sevinmiştim. Eyvah!
Evren sanırım yakın geçmişte de benzer bir sorunun vardı. Konuyu dağıtmamak adına yaşadığın sorunu admin@gsbasket.org adresine yazarsan daha sağlıklı olur.e.Evren İçöz' Alıntı:bu maçada geliyorum biletimi aldım herzamanki gibi her maçta olduğu gibi hep destek tam destek( oturum açamıyorum bu arada yardımcı olunursa sevinirim)
Gs tv kapandı maalesef artık o anlamsız 3-5 programda olmayacak.ercan levent' Alıntı:arkadaşlar bu maçın tamamı gece gs tv den yayınlanacakmı ? bilgisi olan arkadaşlar varmı ? diğer takımların maçlarının tamamını kendi kanalları veriyor ama bir kaç haftadır spormaxta yayınlanan lig maçlarımızın görüntüleri verilmiyor koskoca galatasaray camiası olarak anlamsız 3-5 program yayınlanacağına bu tip maçlar neden ekrana getirilmeyip kırsal kesimdeki arma sevdalılarını armadan mahrup bırakıyorlar .... saygılarımla
Gs tv kapandı maalesef artık o anlamsız 3-5 programda olmayacak.[/quote:3ojlxce4]ya bu kadarda gevşeklik olmaz koskoca galatasaray camiasının televizyon kanalı nasıl kapanır ya aklım almıyor böle bişiyi bende şimdi diğer bir sitede öğrendim nasıl iştir yaa işin neresinden tutsak elimizde kalıyor off yaaa bu ay gitsinde gelmesin : (Mustafa Yanar' Alıntı:[quote="ercan levent":3ojlxce4]arkadaşlar bu maçın tamamı gece gs tv den yayınlanacakmı ? bilgisi olan arkadaşlar varmı ? diğer takımların maçlarının tamamını kendi kanalları veriyor ama bir kaç haftadır spormaxta yayınlanan lig maçlarımızın görüntüleri verilmiyor koskoca galatasaray camiası olarak anlamsız 3-5 program yayınlanacağına bu tip maçlar neden ekrana getirilmeyip kırsal kesimdeki arma sevdalılarını armadan mahrup bırakıyorlar .... saygılarımla
SporMax' Alıntı:Galatasaray Cafe Crown'a geldiği günden itibaren her sezon çıtayı yükselten bir teknik adam olan Murat Özyer